Pages:
Author

Topic: TokenDrops.com -> Sadece Onaylı Projelerin Airdrop Otomasyon Sitesi - page 2. (Read 2376 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Sitede birkaç airdropa katıldım, gönderilen birşey olmadı.

İmzaya katılanlar da, gelirlerin çok düşük olduğunu söylediler. Kısaca araya bir komisyoncu daha girince sanırım asıl işi yapana para kalmıyor  Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
BUradaki droplara katıldım gerisayımı tamamlanmış projelerden de bir ödeme gelmedi, umarım gelir.

Bu arada site tasarımı çok hoş, dashboard ta bir kaç ekleme daha olsa iyi olurmuş.

Gönderilen tokenleri stake leri vs. görsek.
full member
Activity: 364
Merit: 102
siz ve ekibiniz güzel işler çıkartıyor gerçekten yalnız kampanyalarınızdan pek bir gelir elde edemedim ben en son impressio imzasına gireyim dedim oda boş çıktı sanırım.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
Kolay kullanım hizli katılım güzel site olmuş. Her airdrobu 20 saniye içinde katılabiliyoruz ben sevdim. Ancak airdrop sayisi çok az ve yenileri gelmiyor bir süre beklemek gerekiyor
member
Activity: 302
Merit: 12
Bu sisteme gireli 3 aya yakın oldu.Tokenler gelmiyor diye dert yananlar var.Airdrop zaten çok geç gelir.3 ay gelmemesi de gayet normal.Ben bu şi yapan arkadşlara güveniyorum.Türk ekibinin böyle bir şeye başarmasını canı gönülden istiyorum.Eğer kafanızda soru işareti varsa mail atın.Çok çabuk cevaplıyorlar.Siteyi daha da geliştireceklerini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Buradaki airdroplara katılıyorum ama sanırım ekip epey ilgisiz. Ne gelen ne giden var zaten. Biten kampanyalarda kaç kişi katıldı ne oldu ne olmadı hiçbir şey ortada yok. Bakalım 1 aya gelmesi gereken bir sürü token var gelmezse bu site de çöpe. Tipik Türk işi. Hızlı başla sonunu getireme.
member
Activity: 434
Merit: 16
Adamlar sadece siteyi bıraksalar yine iyi. Başlık açıyorlar onu da bırakıyorlar. Bounty yapıyorlar onu da bırakıyorlar. Tam ve adam akıllı yaptıkları çok fazla birşey yok açıkçası. Sadece 1 bountylerine katıldım. Sonra tövbe ettim. sonra tokendrops sitesini açtılar, kaç ay oldu ne gelen var ne giden. Kaç bounty bitirdim tokenları geldi ama bunları düzenlediği airdroplardan biri bile gelmedi.
jr. member
Activity: 237
Merit: 3
üye olmaya çalıştım. ancak mail aktivasyonu gelmedi. Amcalar bırakmış sanırım siteyi. Oysaki bir iki ekleme ile gayet user friendly olabilecek bir airdrop sitesiydi. Bizim türk mantalitesi maalesef bu.
member
Bu siteden zerre umudum kalmadı artık. Aylar oldu hala ne gelen var ne gidern. Ekip zaten vurdum duymaz. 1 kere bountylerine katıldım sonra tövbe ettim zaten. Gereksiz uğraş.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Artık biten airdropların dağıtımı yapılabilir mi ? Ve diğer airdroplar ne zaman bitecek ne zaman dağıtılacak hiç açıklama da yapılmıyor enteresan. Olay ilk başladığında en azından burdan girdiğimiz airdroplar dağıtılacak diye sevinmişti. Gelenlerin ne kadar tuttuğundan ziyade en azından gönderilmeleri yeterli birçok insan için. Bu kadar baştan savma yapılması hiç hoş değil yakıştıramadım.
member
Activity: 406
Merit: 10
Ekip çok fazla proje yönettiği için muhtemelen dağıtım tarihlerini vs. tam  olarak hakim olamıyorlar. (gerçi çok zor olmasa gerek).
Airdrop sitesi bounty otomasyonuna dönüşünce işleri hafifler.
full member
Activity: 518
Merit: 185
bu sitede her hangi bir airdrop'a katılıp cüzdanına geçen oldu mu hiç? Mesela daostack icosu bitti bountyleri bile dağıtıldı ama airdrop tan gelen bir şey olmadı. ben mi yanlış bir şey yapıyorum acaba.
newbie
Activity: 152
needmoney tokensuit  tokendrops kocaman soru işareti ne demek istediğim globalde tartışılıyor eoz.com ve diğerleri
bence gayet saglam bir ekip. telegramdan rahatlıkla ulaşabiliyoruz. stakeleri hemen sayıyorlar ve sıkıntılar konusunda çözüm odaklılar.

ulaşıyoruz fakat bir şey değişmiyor biz dağıtımı yaptık verdik ödemeleri onlar yapacak diyor lakin yürütülen bir çok kampanyada scam olarak değerlendirmesi kocaman soru işaretini oluşturuyor. ayrıca yürütülen bu kampanyaların ödemelerinin ne zaman  yapılacağı konusunda bilgi sahibi olması  gerekmez mi?eoz.com kampanya sayfasını geçmişe yönelik değişiklik yapılıyor gerekçesiyle kitlediler bir daha needmoney ve tokensuite bağlantılı hiç bir oluşuma  katılmayı düşünmüyorum
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
needmoney tokensuit  tokendrops kocaman soru işareti ne demek istediğim globalde tartışılıyor eoz.com ve diğerleri
bence gayet saglam bir ekip. telegramdan rahatlıkla ulaşabiliyoruz. stakeleri hemen sayıyorlar ve sıkıntılar konusunda çözüm odaklılar.
newbie
Activity: 152

globaldeki paylaşım şöyle ( theinvestdude )

LESSON LEARNED

EOZ BOUNTY = SCAM

BITPENTA BOUNTY = SOON TO SCAM

IMPRESSIO BOUNTY = NEXT TO SCAM

All this HYIP BASED Investment ICO project is Bounty managed by tokensuite team..

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2943023.200
full member
Activity: 532
Merit: 102
Girebildiğimiz kadar girmeye çalışıyoruz airdroplara airdroplar için sadece buradan katılıyorum diğerleri boş bana göre buradan kazanırsan kazanırsın anca
member
Activity: 207
Öncelikle hayırlı olsun inşlh başarılı olursunuz.

Siteye güvenlik sertifikası (https:) almakla bu işe başlamanız site ve ekip için atılacak en iyi adım olur sanırım.
Madem böyle güzel bir işe imza atıyorsunuz sadece onaylı airdropları değil de bountyleri de (sosyal medya) sitenize ekleyerek çalışma yelpazesini biraz genişletseniz daha iyi olmaz mı?
Bountyhive sitesine alternatif ve rakip olmanız bizler için de iyi olur.
Özellikle spreadsheet form ile katılımların, kazançların şeffaf bir şekilde umumi olması daha da büyümenizi sağlar!
Tabi bunlar birer tavsiye. Site tasarımı sade ve çok güzel olmuş...

Elinizi çabuk tutun!.

Başarılar...

Arkadaşta belirtmiş güvenlik sertifikasını mutlaka almanız gerektigini düşünüyorum tasarım olarak başarılı ve akıcı bir tema kullanmışsınız emegınıze saglık gayet güzel duruyor.Bizden böyle güzel projeler görmek cidden muazzam bir durum.Ekip olarak başarılar dilerim.
member
Activity: 114
Airdrop koşturan arkadaşlar için biçilmiş kaftan. Sitenize girmedim musait değilim pek bi ara girip üye olup bakacağım bende.
member
Açıldığı günden beri takipteyim ve 1ETH Katılım koşulu olan airdroplar haricindeki hepsine katıldım. Lakin ne gelen var ne giden. Ne kadar token gelecek bilmiyoruz. Site güzel hızlı hoş ama bize birşey gelmediği sürece hiç bir anlamı yok. Başlıkta yazanları okudum ve her zaman ki gibi Tokensuite ekibinde ne konu takibi ne de iletişime girme isteği var. Giriyoruz falan ama hayırlısı bakalım...
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Tebrikler hocam ekibinizle güzel işler çıkartıyorsunuz. Hem güvenilirsiniz hemde Türkleri temsil ediyorsunuz. Genelde airdrop kovalamam fakat sizin yaptığınız sitede yardırırım açıkcası. Sizlerede faydası olursa ne mutlu bana.  Cool
Pages:
Jump to: