Pages:
Author

Topic: TokenDrops.com -> Sadece Onaylı Projelerin Airdrop Otomasyon Sitesi - page 3. (Read 2376 times)

newbie
Activity: 37
Merit: 0
site açılmıyor sanırım
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
merhaba öncelikle başarılar dilerim. My account kısmına face,twet ve telegramı ekledim ve kampanlara katılıyorum. Yeni bir boş içinde hiçbir token yada ETH olmayan mew adresi kurup ETH adresi olarak tokendrops a kayıt ettim. Kampayalra katılıyorum ve onay alıyorum katıldığıma dair . Merak ettiğim boş mew adresine gönderim yapılırmı bir sorun çıkarmı diye soracakdım ben.

Biz yazıyoruz ama konu sahibi kayıp. Birde anlamadığım siğer bir yer sitedeki google reklamları nedir ve nedeni ne bu reklamların ? Kampanyalar ne zaman bitecek? Ne zaman hesaba gelcek bu coinler ?
newbie
Activity: 154
reflerimizi görmek istiyoruz artık.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Aynı zamanda biten airdroplar ne zaman gönderilecek bunun hakkında da bir şeyler yazsa güzel olur daha şeffaf olur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Merhabalar;
Siteniz aktifleştiğinden beri kullanıyorum.
Gün geçtikçe daha da iyi olacağını umuyorum.
Kullanımla ilgili 2 sorum olacaktı;
Biten airdroplar otomatik olarak hesabımıza mı gelecek, yoksa siteden biz mi çekeceğiz cüzdanımıza?
Bir de, ref linkimi bir çok yerde paylaştım ve paylaşmaya devam ediyorum.
Ama katılım oldu mu, olduysa bundan kazancım ne olacak hiç bir fikrim yok.
İlgili yeri ben mi bulamadım yoksa henüz hazırlanmadı mı?

Başarılar...
jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
merhaba öncelikle başarılar dilerim. My account kısmına face,twet ve telegramı ekledim ve kampanlara katılıyorum. Yeni bir boş içinde hiçbir token yada ETH olmayan mew adresi kurup ETH adresi olarak tokendrops a kayıt ettim. Kampayalra katılıyorum ve onay alıyorum katıldığıma dair . Merak ettiğim boş mew adresine gönderim yapılırmı bir sorun çıkarmı diye soracakdım ben.
member
Activity: 336
Merit: 12
Merhaba hocam, dolaylı yoldan olsada sizin bounty takip edebilmek için telegram grubunuzu buldum. Bunu daha yaygınlaştırıcı, görünür olursa daha çok üyeye yer bulursunuz.  Yeni başlayanlar için beginner&help grubunda dilimin döndüğünce bir yazı yazdım ve takip edilmesi gereken managerler listesinde sizin grup websitenizi detaylıca yazdım.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35570438

Oraya olumlu bir yorum yaparsanız sevinirim. 

Ayrıca size bir onerim var bounty limit koyabilirseniz. Sizin için iyi olur son phi bounty de çok fazla tepki çekti. Bilginize.
member
Activity: 448
Merit: 33
Siteniz güzel olmuş. Bugün denemek için girdim. Vakit yetersizliğinden tam olarak inceleyemesemde az biraz İncelemeye çalıştım. Elinize sağlık güzel site olmuş.
İki aksaklıkla dikkatimi çekti.
1- Onay maili gelmiyor. Direk siteye uye oldum ve mailimi onaylamadan giriş yapabildim.
2- Türkçe dil desteği.
3- Sitede tam olarak sistemin nasıl işlediği anlatılmamış(bende bulamamış olabilirim.)
4- Hangi airdrop ne kadar veriyor net değil. Dolar olarak göstermissiniz ama bence bu yeterli değil.
5- Airdrop sitelerinde 1 den 5 kadar yıldız gösterimi ve ico puanları hakkında bilgiler veriliyor. Sitede göremedim.
6- Projeleri neye göre seçiyorsunuz bu konuda bir bilgi vermemişsiniz.

Olumlu yanları
1- Kullanımı çok kolay
2- Airdroplara katılırken izleyeceğimiz yolları bulmak çok kolay
3- Sistem çok hızlı
4- Tüm  katıldığım tüm airdropları tek tıkla görebiliyorum.

Sonuç: sitenizi sevdim ve kullanacağım. Yukarıda belirrtiğim eksikleride giderirseniz mükemmel olur.:

Hayırlı olsun
newbie
Activity: 212
Site vs çok güzel olmuş tek ttıkla airdroplara girebiliyosun çok sevdim ben bu siteyi ellerinize sağlık yeni yeni projeler bekliyoruz
member
Activity: 532
Merit: 29
Site gerçekten şık ve sade olmuş. Bu tarz sitelerin karışık olmaması, başarılı olabilmesi için en önemli özelliklerden biri diye düşünüyorum.

Üye olup şimdiye kadar 3 airdrop'a katıldım. Gözlemlediğim kadarıyla twitter, facebook, telegram takiplerinden hemen sonra sisteme işleniyor. Yani takip kabul etmedi gibi bir dert yok. Sistemin düzgün işleyişi "sorun vardı, tekrar kontrol edeyim" derdinden kurtarıyor insanı. Bu da zaman kazandırıyor doğal olarak. Emeği geçenlere teşekkürler. Özellikle böyle bir girişimin ülkemizden çıkmış olması ayrı bir övünç kaynağı. Yolunuz açık olsun.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Böyle bir otomasyon sitesi kurmanız cidden isabet olmuş daha güvenilir daha hızlı direk hedefe odaklı kesinlikle kullanacağım.
newbie
Activity: 182
Tebrikler ve başarılar. Güzel bir başlangıç olmuş. Bountyler de entegre edildiğinde bountyhive e rakip olacaktır.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Site güzel airdroplara katılmak kolay ama tokensuitenin aldığı son projeler çoğunlukla çöp oluyor biraz daha seçici davransanız iyi olabilir
member
Activity: 98
Merit: 12
Tebrikler güzel düşünülmüş bir site. Bu tarz bounty sitesi yapmayı düşünüyormusunuz? Raporlama olayını ortadan kaldıracak türden.

Geçmiş mesajları okusaydınız keşke sitenin amacı bu zaten ama henüz özellikleri aktif hale getirmemişler. İlerleyen zamanlarda olucakmış diye söylemişler.
jr. member
Activity: 294
arayüz sade ve anlaşılır kullanımını beğendim ileride daha çok proje eklenmesi dileğiyle, inşallah hepsi bu formata geçerde raporlama hamallığı ve saçmalığından kurtuluruz yolunuz açık olsun tokendrops ekibi...
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Tebrikler güzel düşünülmüş bir site. Bu tarz bounty sitesi yapmayı düşünüyormusunuz? Raporlama olayını ortadan kaldıracak türden.
newbie
Activity: 154
sitedeki airdropların hepsine katıldım. keşke refimizle üye olanları ve onlar üzerinden kazandıklarımızı hesabımızda göre bilsek bi an önce.
member
Activity: 378
Merit: 11
bir kaç airdroba katıldım böyle cok rahat oldu valla Cheesy
full member
Activity: 742
Merit: 140
Hayırlısı olsun çok güzel olmuş site. Ben asıl bounty sitesini bekliyorum aktif olur olmaz üye olacağım.

Ekibin bizden olması ayrı bir sevinç kaynağı Smiley
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Merhaba, websitemiz aktif: https://tokendrops.com/

Birçok özellik yolda, şu an bir an önce açabilmek için biraz basit haliyle açtık.

Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.

Sade, şık bir site olmuş. Kullanımı kolay görünüyor. Airdrop sayısı arttıkça ilgi de artacaktır.
Pages:
Jump to: