Pages:
Author

Topic: Toplam BTC Kazım Miktarına Ulaştıktan Sonra Ne Olacak? - page 2. (Read 2004 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
2140 yılına kadar olarak biliyorum, şunun şurasında ne kadar kalmis ki bişey kalmamış Smiley torunumun torunu görebilirse iyi valla bize anlatırlar Smiley)
member
Activity: 588
Merit: 18
Bence durum basit. Bitcoin’e dijital altın denilmesinin bir sebebi var. Kazım bittiğinde sayı sınırlı olacağı için finansal karşılığı bakımından değerlenme eksponansiyel olarak artacağını düşünüyorum
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
2100 yılına kadar kazmaya devam edecekler. Şimdide kazmanın yanı sıra işlemleri onaylıyorlardı bütün btcler kazıldıktan sonra onay işlemine devam edecekler ve kazançlarını o feelerden sağlayacaklar.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Fiyat/miktar konusunu diyorsanız kaybolan çok coin oldu ve olmaya devam ediyor. Ayrıca kullanıcı sayısı çoğaldıkça miktar artışı fiyata etki etmez. Mining konusunu diyorsanız daha çok rağbet görecek transfer miktarları artacak toplanan miktar da epey kazandıracak
newbie
Activity: 112
O zamanlarda bitcoinin kalacağını düşünmüyorum ben kalırsa da fee ücretlerinin madencileri tatmin etmesi için çok yüksek fiyatlarda olması gerekiyor.
newbie
Activity: 98
Hediye dağıtımı son bulacak, ama mining devam edecek. Artık piyasaya yeni coin çıkmayacağı için fiyat doğrudan artışa geçecek
member
Activity: 322
Merit: 11
Bildiğim kadarıyla 2100 yıllarında filan olacak o. Bunu düşünmek zaten çok uzun vadeli bir şey olur. Ne olacağı konusunda düşünmeye gerek yok. Bizim görebileceğimiz yksin geleceğe bakmamız lazım.
newbie
Activity: 229
btc fiyati baya yukselecek, olacak olan tek sey Smiley
newbie
Activity: 168
Bizi geçtim o yıllarda bitcoinin ne olacağı belli değil belkide esamesi okunmaz onun için bu güne bakalım o kadar uzun yılları düşünmeyelim.
member
Activity: 574
Merit: 13
Sistem öyle ne olacak şeklinde değil. Kazma işi bitecek yani blok başına 12.5 btc lik ödül bitecek. Bitcoin fiyatının o gün çok yüksek olacagi tahmin edildiğinden fee ücretleri ile kazanç yüksek olacak ve madenciler de memnun olacak
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bitsin çokta önemli olmayacak ya başka bir coine transfer ederler aynı değerde ödül alabileceğiniz yada daha kazılamıyor ancak oynayabilirsiniz bu parayla diyecek bakıp göreceğiz
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Bildiğim kadarıyla 2100 yılında sona ereceği tahmin ediliyor o tarihten sonra madenciler fee ücretleriyle beslenmeye başlayacak artık Smiley Olay bu yani
O birazda diğer nesillerin sorunu olacak
member
Activity: 680
Merit: 10
Bence degeri daha da artacaktir ama biz goremeyecegiz o gunleri malesef.. sistem gercekten oyle guzel kurulmus ki ama ben yine de mining in bitecegini dusunmuyorum o zamana kadar belki de bitcoini gececek yeni coinlar ortaya cikacak..
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
Bütün bitcoin kazılana kadar yeni sistemler geliştirilebilir ve yeni teknolojilere geçilebilir. Önümüzde yaklaşık 100 yıllık bir süreç olduğunu düşünürsek dünya üzerinde birçok şeyin de değişeceğini göreceğiz Smiley
member
Activity: 210
Transfer kapasitesi artinca mantiken toplam fee de artacak zamanla blok odulunun yerini alir madenciler bunu benimser.
member
Activity: 220
bitcoinin yerini yeni bir coin alabilir belki ozamana kadar veya değeri kat ve kat artar gibime geliyor
newbie
Activity: 126
Ödül sistemi bitecek, transfer ücretlerinden kazanılmaya devam edecek tabi o kadar sene Bitcoin kullanılmaya devam ederse, bence etmez
newbie
Activity: 77
2140 yılına kadar üretim devam edecek ancak kazılabilecek miktarın büyük bir bölümü çoktan çıkarıldı. Bulunan blok ödüllerinin yanında transaction feeler de kazanıldığı için madencilik bitmeyecek. Bitcoin Paypal gibi küresel bir ödeme aracı olursa zaten bu feeler madencilere yetecektir.

paypal gibi bir tahmin çok yaratıcı kesinlikle..
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
2140 yılına kadar üretim devam edecek ancak kazılabilecek miktarın büyük bir bölümü çoktan çıkarıldı. Bulunan blok ödüllerinin yanında transaction feeler de kazanıldığı için madencilik bitmeyecek. Bitcoin Paypal gibi küresel bir ödeme aracı olursa zaten bu feeler madencilere yetecektir.
newbie
Activity: 77
ne olabilir. biten bir şeyin değeri artar. yani değeri artacaktır. ama büyük hayaller 2200 yıllarında ancak olur...
Pages:
Jump to: