Pages:
Author

Topic: Toplam BTC Kazım Miktarına Ulaştıktan Sonra Ne Olacak? - page 3. (Read 2004 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sistem çok.guzel kurulu Bitcoin de. 21 milyon adet BTC ye ulaşıldığında sistem yeni Bitcoin üretimi yapmayacak, Bitcoin transferlerinden kesilen fee ler madenciler için gelir kaynağı olacağı için sistem çalışmaya devam edecek. Evet şu anda blok bulduğunda verilen ödül büyük ancak Bitcoin değeri bu haldeyken daha büyük. Yani Bitcoin 100k olduğunda yeni Bitcoin vermese bile kesilecek fee gayet yüksek olacağı için madenciler mining yapmaya devam edecekler. Zaten öngörüye gore transfer adedi artacağı için gelirleri bugünkünden yüksek bile olacak. Tahminime göre daha iyi makinelerle mining yapılacağı için sisteme dahil olan madenci sayısı da artacaktır.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bir şey olmayacak. 2056 yılında bitiyor total muhtemel sen görmez geberirsin ytd.

neden gerizekalı gibi konuşuyorsun diye sormayacağım
çünkü önde gidenisin

2146 yılında bitecek deniliyor ne yazacam ya bu sektörün 10 yıl sonraki hali bile belli değilken adam 150 yıl sonrasını soruyor senin gibi beyinsizde sorsa aynısını derdim
newbie
Activity: 280
Merit: 0
toplam kazım miktarına teoride ulaşılacak hocam, pratikte hiç ulaşılmayacak, anca 2140 civarında, o zamana zaten her şey değişir

ve ulaşılınca da madecenci gelirleri zaten devam edecekü çünkü transacationlardan da para kazanıyorlar zaten
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
hayat devam edecek:)
member
Activity: 322
Merit: 12
Bir yerde okuduğum kadarıyla 2146 yılı olarak görmüştüm. Bu tarihe geldiği zaman ne olacak bitcoin için madencilik bitecek sadece. Yeniden btc alımları ve satimlari devam edecek. Fee den para kazanacaklar hala ayrıca yeni üretim olmadığı için arz talebi karşılamayacak ve ciddi fiyat artislari gerçekleşecek. Bu durumu konuşmak için çok erken tabiki de ama aynı talep olursa gelecek bunlar olası.
Tabiki de şunu unutmamak lazım madencilik yeni bir meslek olduğu için  100 yıla bitebilir yerine daha yeni meslekler gelir. Bunu çok kafaya takmamak lazım.
jr. member
Activity: 196
Benim tahminim ozamana kadar milyonlarca coin gelecek üzerine onların da kazımları olacak bu madencilik olayı sürüp gidecek
member
Activity: 630
Merit: 37
Bir şey olmayacak. 2056 yılında bitiyor total muhtemel sen görmez geberirsin ytd.

neden gerizekalı gibi konuşuyorsun diye sormayacağım
çünkü önde gidenisin
newbie
Activity: 11
Proof of steak sistemine geçicektir. Aynı ethereum'un planladığı gibi.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Maden bitmeyecek arkadaslar biryerden sonra bloklarinin icinde bulunan fee miktari blok odulunu gececek ve blok odulunun yerini almis olacak Smiley
newbie
Activity: 39
Maden biter pos tarzı yeni bir sisteme geçerler. Ama endişelenmeye gerek yok, muhtemelen biz olmayız o zamanlar  Roll Eyes
member
Activity: 602
Merit: 12
2100 e filan denk geliyormuş sanırım. yani senin benim için düşünmeye gerek yok. Hatta hiç yok çünkü mining yapmıyorum Cheesy Cheesy
jr. member
Activity: 154
jr. member
Activity: 112
Piyasa da şuanda yanlış bilmiyorsam 17 milyon civarı BTC var 21milyon olması için gerekli olan 4 milyon zorluk seviyesi arttığı için daha uzun sürecek peki tahmini olarak bu süre nedir ve toplam sayıya ulaştıktan sonra piyasa da ne gibi değişiklikler yani etkisi olur mu bu durumun?
Pages:
Jump to: