Pages:
Author

Topic: Toplam kaybım 35 bin dolar oldu - page 6. (Read 6623 times)

member
Activity: 235
Merit: 40
November 15, 2018, 04:46:02 PM
Ben de 10 bin dolar kaybetmiş biri olarak (kardan zarar gerçi), hodl modundayım. Bunun dönüşü olduğunda (olursa değil, olduğunda diyorum çünkü aynı hareketi 4-5 kere yapmış market şimdi regülasyonlar, ETF vb. ile bir daha yapar diye düşünüyorum) kaybettiğim 10 bin dolar minimum 50+ bin dolar olarak gelecek diye hesaplıyorum.

En önemli olay şu: "kaybetmeyi göze almadığın parayla girmemek lazım" böyle yüksek volatilitesi olan şeylere.
member
Activity: 112
Merit: 31
November 15, 2018, 04:08:18 PM
Boşuna dememiş adamlar zamanında filler tepişirken çimenler ezilir diye.
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
November 15, 2018, 04:03:34 PM
Bu tutarda kayıplar insanı gerçekten kötü etkiler, inşallah en kısa zaman da boğa gelecekse gelir de siz de zararınızı çıkarmış olursunuz, kaldı ki bu süreç ne kadar böyle devam eder bilinemez.
Rdu
jr. member
Activity: 224
November 14, 2018, 10:30:05 AM
Malesef ki para alımı her zaman kar ettirmiyor, hatta zarar bile edebilirsiniz. Benim de zararım oldu. Her hadise bir tecrübedir, herşeyden önce bunu iyi idrak etmek gerekir. Çünkü bu sektöre herkes kazanıcam diyerek girer ama herkes beklenen sonuçla karşılaşmayabilir. Bu nedenle yatırımlarınızı makul ve mantıklı yapmaya dikkat edin.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
November 14, 2018, 09:49:19 AM
Hocam son durum nedir. Boga sezonunda kaybiniz boyleyse su anda tahmin etmek istemiyorum. Umarim zararinizi cikarmissinizdir ya da cikarirsiniz. Insanin ruh sagligini bozuyor. Cunku ortaya para koyuyorsunuz ve kazanc yerine kayip oldugu zaman.
newbie
Activity: 96
Merit: 0
November 14, 2018, 03:06:11 AM
Umarım kaybınızı telafi edersiniz fırsat elbette çıkacaktır yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
November 14, 2018, 02:54:57 AM
Kripto para ticareti her zaman kazandırmıyor. Yeni üye olmuş arkadaşlara kısa yoldan zengin olamayacaklarını anlatmak için konuyu açıyorum. Kesinlikle girmeden önce aylarca inceleme yapmanızı öneririm. Ayrıca soğuk kanlılık çok önemli. Panik yapıp, spekülasyonlar ile işlem yaparsanız benim durumuma düşersiniz.

diğer yandan çevrenize de söylemeden yapın. Sizin coin işi ile uğraştığınızı öğrenen herkes sadece olumsuz haberleri size iletmek konusunda seferber oluyorlar. İster istemez çok fazla baskı hissedebiliyorsunuz.

Daha tecrübeli arkadaşlar da size tavsiyelerini verirler. Ama çok kolay değil para kazanmak. Sağlam irade istiyor.

Malesef çevre baskısı olayını çok iyi biliyorum, ailem bile aynı düşünüyor. Şuna zaman harcama, böyle işmi olurmuş, bu kadar kolaymı para kazanma, yok aldatmaca bunlar ve daha bir sürü olumsuz düşünce. Psikolojik durum çok önemli yoksa hata yapma ihtimaliniz artıyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
November 13, 2018, 02:30:59 PM
35 bin dolar çok ciddi bir miktar benim kaybım bu kadar olsaydı herhalde sinirden kendimi yerdim ve bu denli sabırlı olamazdım. umarım toparlarsınız.
jr. member
Activity: 98
September 20, 2018, 11:01:55 AM
Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum o kadar yazdık şu an ne durumdasın bı cvp ver yada yaptığın yanlışlar doğruları anlatirsan sevinirim...
jr. member
Activity: 31
September 20, 2018, 07:30:20 AM
Kim zarar etmedi ki? özellikle altcoinlerde olanların hali harap bu yıl, Bitcoinde kalsa idiniz neredeyse zararınız olmaycaktı Türk lirası bazında. çünkü geçen yıl 80bin TL ye yakın bir seviyeyi görmüştü o fiyatlardan bile almış olsaydınız bir iki al satla zararı kapatırdınız, veya hiç bir şey yapmasanız sadece bekletseniz bile 10bin doları görürse eğer bitcoin TL bazlı 70 80 bin tl olacaktır paranız.
member
Activity: 168
Merit: 10
September 17, 2018, 06:53:44 AM
çok geçmiş olsun hepinize işte ne zaman çıkılacağını bilmek gerekiyor.daha düşmez dedikçe düşüyor.en uygun yerde çıkıp alttan toplamak lazım bunlar hep tecrübe oluyo işte.
newbie
Activity: 28
Merit: 3
September 17, 2018, 06:47:20 AM
Tradelerde belli stratejiler geliştirmek ve bu stratejiye uymak gerekiyor.
Malesef tradeler cok kazandırdığı gibi çok da kaybettirebiliyor.
jr. member
Activity: 160
September 17, 2018, 02:27:16 AM
Malesef kaybederek öğrenilen bir piyasa bu. Bende zarar ettim al sat işlemlerinden ama öğrenmek için çok küçük tutarlarla giriş yapmıştım.Daha sonra kazandıklarımla o küçük kayıpları çıkardım. Ama ne olursa olsun büyük paralarla girilmemesi gerektiğini düşünüyorum bu piyasaya.
jr. member
Activity: 56
September 16, 2018, 01:53:26 PM
hocam beterin beteri var diyip bir arkadaşımın yaşadığı olayı anlatayım sana en azından teselli olur. Bitcoin 80 bin Tl yi gördüğü sıralar arkadaşım milletin gazıyla evinin arabasını hatta elinde ne varsa satıp bitcoin aldı. yaklaşık 500 bin TL yatırdığı parası şuan yarı fiyatında sattı mı duruyor mu onu bilmiyoruz sormayada korkuyoruz.
jr. member
Activity: 105
September 14, 2018, 04:42:36 PM
Zirveye göre ben de 14000 dolar civarı kaybettim. USDT'ye geçmemek sonra da altlarda çok oyalanmak maalesef bunu hazırladı. Tek tesellim zararda değilim ve güzel tecrübeler kazandım.
jr. member
Activity: 322
September 14, 2018, 01:00:38 AM
Hepimiz bu piyasaya hep kazanıcaz diye girdik ama maalesef şuan çoğu kimse baya zararda,benim para 4/1 de şuan.İlk zamanlar x2-x3 lerdeydik kar olarak ama şuan zararda beklemedeyiz.Ama sabredin panikle hareket eden daha büyük zarara uğrar.
jr. member
Activity: 108
September 13, 2018, 03:37:45 AM
Bu tür güzel kazanç elde edildiğinde satmayı bilmezsen böyke zarar edersin.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
September 13, 2018, 12:32:33 AM
Yatırımınız 100 bin dolarsa o kadar da büyük değil yüzdesel olarak. Uzun vadeli girdiyseniz ve çıkmadıysanız da kayıp sayılmaz coinleriniz hala sizde sonuçta.
member
Activity: 249
Merit: 11
September 12, 2018, 02:44:56 PM
Söylediklerinize genel anlamda katılıyorum. Bence sağlam bir iradeye sahip olmayanların bu piyasada başarılı olması mümkün değil. Değil 35 bin 100 bin dolar bile kaybedebilirsin ani dalgalanmalar esnasında. Tezcanlı olmak ve panik halinde ani kararlar vermenin sonu felaket...
newbie
Activity: 84
Merit: 0
September 12, 2018, 04:38:06 AM
kişinin maddi durumu da önemli burada tabi. adamın milyon doları varsa 35 bin dolar koymaz ona. 35 bin doları 1 yıl önce bugün piyasaya soksa o para milyon olurduu.
Pages:
Jump to: