Pages:
Author

Topic: Tostcu Erol'un Bitcoin ile Ödeme Almaya Başlama Düşüncesi - page 2. (Read 520 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence düşünce de kalmasın başlasın
Sonuçta Damlaya Damlaya göl olur
member
Activity: 112
Merit: 10
Bitcoin ödeme listesine aldım diyen firmalara anlam yükleyemiyorum. Transfer yavaşllığı ve fee ücreti konusunda bilgilenmemiş duruşu var. Bu kadar kolay olsa tostçu tostu satar parayı btc wallete çeker.
newbie
Activity: 196
şu adamında her yerde çıkmasına uyuz oluyorum.sosyal medyada bir şekilde popüler olmuş kişilere sanki her şeyi biliyor, anlıyor gibi davranılmasını anlayamıyorum.Reklam işte, o kadar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
İşimiz tostçuya dönerciye kalmasın, piyasa bir an önce toparlanır fikri sıcak geldi. Bu adamların dijital pazar hakkında bilgisi sıfıra yakın. Kendi alanlarında kalsınlar.

Size katılıyorum hocam zaten piyasadan hiçbir şey anlamadıkları bu düşüncesinden bile belli.Bitcoinin komisyon ücreti kaç tost ücreti edecek Tostçu Erol'un bundan haberi var mı Huh Aynı şey starbucks gibi firmalar için de geçerli.
member
Activity: 224
Merit: 11
bitcoin ile ödeme alması bitcoini bilmediğini gösterir. tamamen reklam çalışması bu. biliyor olsa zaten ethereum ltc waves falan kabul ederdi.

tamam kardeş he ok. bi sen biliyon bu işi zaten aferin tebrik ederim Smiley bilmese de düşünce yapısı yenilikçi bu güzel bir şey. diğerleri gibi yasaklama, kısıtlama gibi cahilce düşünmüyor
member
Activity: 238
Net olarak reklam amaçlı yapılmış bir haber bu. Son zamanlarda gündemden uzak kaldı popülaritesi biraz azaldı diye şimdi de bitcoin kullanılarak tekrar ön plana çıkmak istemiş anlaşılan. Yoksa böyle bir şeyin gerçek olmayacağını kendi de bilir biraz araştırsa.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu adamın ilk videolarında baya baya neşit çalıyordu diye hatırlıyorum, sonradan populer olunca o tip videoları kaldırdı diye hatırlıyorum.
member
Activity: 154
Tostcu Erol böyle birşey düşünüyorsa bence tek sebebi reklam çalışması amacıdır başka açıklaması yok bu kadar işlem ücreti vererek tost gibi ucuz bir ürün alınmaz şu an için
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Tostçu Erol'u ilk defa duyuyorum ve videoyu izlerken tostlara bakakalmışım enfes, gidip kendime bir tost yapacam acilen, Bitcoinle ödeme alma düşüncesi şimdilik imkansız olsa da reklamın fazlası zarar getirmez.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Ya kardeşim herkes bitcoin üzerinden prim yapmaya çalışıyor bitcoin'le ödeme al seni bir kazıklasınlar da gör  Grin bu işlerlerden gram anlasaydı bitcoin'le olmayacağını bilirdi. Bitcoin yakında üzerinden prim ve kazanç yapılamayacağını gösterecek  Roll Eyes
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Fee ücreti bir aşağı insin Tostçu Erol parayı toplar. Microsoft bile kararından döndü, btc ile satışa kaldığı yerden devam ediyor. Tostçu Erol geride kalır mı.
newbie
Activity: 280
    Açık olarak reklam amaçlı yaptırılmış bir haber
member
Activity: 224
Merit: 11
düşünmüş olması yeter ya, innovatif tostçu erol artık favorimsin bazılarına örnek olsun  Grin
full member
Activity: 308
Merit: 100
Gerçekten böyle bir işe kalkışacak mı yoksa tamamen reklam için miydi onu bilemiyorum ama tost ücretlerinin fee ücretinin eklenmesi ile fırlayacağını düşündüğümüzde bu uygulamanın pek tercih edileceğini düşünmüyorum açıkçası.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Videoyu izlemiştim. Duyduğumda ben çok şaşırmadım. Bu tarz hareketleri daha önce bir iki kuruluş daha yaptı. Sanırım hayata da geçirdiler. Bu yaygınlaşmanın artmasına katkı sağlar ama. Sonuçta sosyal medyaya hatırı sayılır bir baskısı olan bir insan. Rakip ve benzeri kuruluşların hamle yapmasına neden olacaktır.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Evet kesinlikle reklam amaçlı yapılmış bir hareket olarak görüyorum. Sonuçta mantıklı bir hareket bir sürü para harcayarak yapamayacağı reklamı yapmış oldu her yerde haber oldu ve adından söz ettirdi. İleride bu reklam fırsatını kullanan başkaları da çıkacaktır.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bir bu eksikti haberi Reddit'te yayalım Bitcoin kesin %50 değerlenir bu adam sayesinde Grin
Hay allahım ya ipini koparan şu piyasa hakkında konuşmaya başladı, iş sıkıntı boyutuna giriyor artık
full member
Activity: 686
Merit: 104
bir tostçu erolumuz eksikti o da geldi ahahah Cheesy uygulamaya girer mi girmez mi bilmiyorum ama yenilikçi düşünmesinden dolayı tebrik ediyorum helal olsun Cheesy
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bu herif ünlü olmak için her yolu deniyor nedense hiç sevmiyorum kendisini, adam ekmeğinin peşinde o ayrı mesele ama zamanında Alkışlarlayasiyorum.com'da devamlı bu adamın videolarıyla karşılaşıyordum.. Bir yerden sonra eğlenmeye değil tamamen reklam vermeye yönelik hareket etti.
member
Activity: 238
Ya abartıyor inanmayın siz de böyle her lafa. Beş on Türk Lirası için btc il ödeme mi olur Allah aşkına ya. Bu fee ücreti ve işlem hızı varken bitcoinin ticarette kullanılması zor hele ki düşük ücretli ödemelerde imkansız.
Pages:
Jump to: