Pages:
Author

Topic: Tostcu Erol'un Bitcoin ile Ödeme Almaya Başlama Düşüncesi - page 3. (Read 520 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Şunları da adam yerine koyup ağzından çıkan Bitcoin kelimesine kilitleniyoruz ya bir şey demiyorum. Şu muhabbetlerden bence ufaktan vazgeçmeye başlayalım çünkü yetkin kişi ve kuruluşların kripto paralarla ilgili düşünceleri çok daha fazla önem arz ediyor
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Ya bana küfür etmeyin diyen adam ama edecem ne yazıkki şerefsiz adam artık popüler olan herşeyi kullanmayı bırak senin trendin bitti işte gündeme gelmeye çalışma artık.
Kargoyla tost yolluyor birde Cheesy ama asıl komik olan salak youtuberların bunu alması
newbie
Activity: 83
Merit: 0
Kendi reklamı için güzel bir hareket ama sadece reklam. Başka türlü bir faydası olacağını düşünmüyorum
newbie
Activity: 44
Süper haber kara kara düşünüyorduk nasıl tost alabiliriz erol dan diye
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu kadar düşük ücretlerin bitcoinle ödenmesi elbette ki şu şartlarda pek akıllıca değil, hem yüksek fee ücretleri hem de dalgalı fiyat yüzünden bu fikrin uygulamaya geçme ihtimali düşünmüyorum. Ancak reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi böyle haberlerde adının geçmesi güzel bir gelişme Smiley
full member
Activity: 210
Merit: 100
bitcoin ile ödeme alması bitcoini bilmediğini gösterir. tamamen reklam çalışması bu. biliyor olsa zaten ethereum ltc waves falan kabul ederdi.
newbie
Activity: 28
Bitcoin transfer fee çok pahalı, doge kabul etmesi lazım Smiley
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Buda reklam amaçlı bir çalışma zaten hiç kimse tostu bitcoinle yada başka bir para birimiyle alarak tost parası kadar da işlem ücreti vermeyi istemez herhalde
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Bitcoin ile şu fee ücretleri ve votaliteyle ödeme almak kesinlikel saçmalıktan başka bir şey olamaz arkadaşlar Smiley Yapılan açıklamalar sadece Bitcoin furyasından prim kasmaktır bana kalırsa
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bitcoinin amacı ödeme aracı olabilmek fakat yüksek fee ücretleriyle şimdilik mümkün görünmüyor. Bitcoin ödemesiyle tost yiyebileceğimiz günleride görürüz ilerleyen yıllarda.
newbie
Activity: 210
reklam kokan hareketler.. ama vodafone gibi büyük bir firmanın reklamında adının geçmesi olumlu haber statüsünde değerlendirilebilir..
member
Activity: 182
Şu koşullarda BTC artık bir değişiklik tokuş aracı değildir. Fiyatın bu kadar oynak olduğu bir piyasada değişim aracı olması çok zor. BTC artık bir emtiadir. Yatırım aracıdır.
member
Activity: 224
Merit: 12
Tostçu Erol den tost yiyipte Bitcoin ile ödeme yapan olurmu bilmem ama sırf Tostçu  Erol de Bitcoin ile ödeme yapılıyormuş diyerek tost yemeye gidip nakit ödeme yapan çok olur diye düşünüyorum
member
Activity: 1022
Tostçu Erol sosyal medya sayesinde patlama yaptı.Fiyatlarını incelemiştim ve abartılı olarak bulmuştum.Şimdi Bitcoin ile ödeme işini başlatırsa, tost fiyatları üzerine bir de fee ücreti binecek ve kim bilir tostların fiyatı hangi seviyelere gelecek.İnsanların orada Bitcoin ile ödeme yöntemini tercih edeceğini pek sanmıyorum.
member
Activity: 94
Dönerciden sonra tostçu Erol reklam için sosyal medya çalışması yapmış. Ethereum ve Litecoini de eklesin tam olsun. Adam fenomen haline geldi. İsmini duyurmak için güzel yöntem bulmuş. Erol'dan tost yemek şart oldu.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Reklam için çok kullanılan yöntemlerden birisi . Bunlara çok rastlar olduk . Ee reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler .
member
Activity: 560
Merit: 11
Bu tarz alanlarin reklam amaci olarak bitcoini kullanmasi umuyorum ki harika katki sagliyordur. Iki tarafli olarak.

Bedava reklam olayı haricinde Tostçu Erol'a tavsiyede bulunayım. Erol buralarda mısın?  Grin

Bırak bitcoini felan TostCoin çıkar. Airdrob da olabilir fark etmez. Bountysi dandik olsa bile destek verecem söz. kıytırık doge coin bile 2 milyar dolar piyasa değer var Erol. yap bir ico katılalım.

Senin WhooperCoin'den ne eksiğin var.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
5 liralık tosta herhalde fee den dolayı 50 tl öderiz Cheesy bence kısacası yeniden kendini beleş reklamlarla nasıl reklam yapabilirim onun derdine girmiş gibi gözüküüyor.

şu anda Bitcoin fee ücretleri çok düştü ortalama 1 dolardan transfer yapılabiliyor onaylanmamış işlem sayısı da 6000 civarında bunun sebebi bitcoin lightning network fee ücretleri ve işlem süreleri daha da düşecektir 
full member
Activity: 350
Merit: 105
Bizde düşünüyoruz da şu an ki piyasada hiç birşey yapılmaz 1 ay önce giricektim Allahtan girmemişim..
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu tarz alanlarin reklam amaci olarak bitcoini kullanmasi umuyorum ki harika katki sagliyordur. Iki tarafli olarak.
Pages:
Jump to: