Pages:
Author

Topic: TRON (TRX) - page 17. (Read 6721 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
February 28, 2018, 12:51:48 AM
Tron çöpün çöpü oldu. Kimse yüzüne bakmaz. Bu saatten sonra 1 cent olsa gene alınmaz.. Ortada proje ekip gelecek yok spekülasyon sayesinde 20 milyar dolar market değerine ulaşınca kripto para borsasına dair fikirlerim değişmişti. Sağlam coin yatırımı hakeder, diğerleri çöp kalır.

Lafla peynir gemisi yürümezin en güzel göstergesi Tron. Bana göre doge den bile pek bi farkı yok. Şişirildi, sahiplerini ve early investorları zengin etti ve gitti bu kadar Cheesy
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
February 27, 2018, 03:35:01 PM
Hala düşük seviyelerde ama ben bir gün çıkacağını düşünüyorum, yatırımım yok insanları uyarmaya çalıştık çok uçtu almayın diye ama pek dinlenmedik, umarım zararsız kurtulur herkes şu trondan.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
February 27, 2018, 03:03:31 PM
Kendisi en sevmedigim koinler arasında bi kere bulaştım bir daha asla bulaşmam. Feena zarar ettirdi bana bek birşey beklememek lazım trondan.  Bi Tweetle önceden hemen yükselişe geçiyordu son zamanlarda tık yok.
full member
Activity: 252
February 27, 2018, 02:25:12 PM
Martta coin burn var o süreye kadar baya bir artar gibi düşünüyorum. O arada ne yapsa kardır sonra tekrar düşüş gelecektir. Çıkışı çok hızlı oldu inişi de aynı şekilde oldu.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
February 27, 2018, 02:08:22 PM
Çok fazla sükse yapan coinler arasına girdi Rıpple gibi uçacak dendi ama daha bir şeyini görmedik ama bir gün bende yükseleceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
February 27, 2018, 02:06:15 PM
Zamanında burda insanları Tron şöyle uçacak böyle uçacak diye pompaladılar şimdi alan arkadaşlara allah sabır versin valla.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
February 27, 2018, 02:00:48 PM
Tribün fiyat nerelere geldi artık elemanın attığı tweet'ler de işe yaramıyor.Çok kişiye zarar ettirdi tron.Bakalim toparlayabilecek mi.
full member
Activity: 420
February 27, 2018, 01:37:23 PM
Tron cidden ne hallere geldi yav aldık 1500 lerden şimdi saplanıp kaldık diplerde ne yapacağız bilmiyorum bu çok kötü oldu biz uçmasını beklerken dip yaptı arkadaş ya
member
Merit: 17
February 27, 2018, 01:24:21 PM
Tron da hiç kıpırtı yok ya son zamanlarda. Ölü gibi duruyor yaşıyor mu yaşamıyor mu belli değil. Yani ben pek kazandıracagini sanmıyorum.
member
Activity: 490
Merit: 16
February 27, 2018, 09:44:02 AM
Ah tron vah tron.20 milyar dolar capten 2 milyar dolara.Btc harektlensin dahada aşağı düşebilir.150 satta iyi bir destek var oralara gelir mi bilmem.Shitcoin olduğunu bencede kanıtladı.Kumarda bile bu kadar kaybedilmez.Bu kadar hacimli bir coin nasıl oluyorda kaç aydır bu kadar düşebiliyor.Bundan sonra 10x yapacağına emin olsan nasıl gireceksin.Bu kadar milleti ürküttüler.Yukarıdan alanlar battı resmen.

aynen öyle yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum hocam tron belası diye boşuna demiyorlar  Grin dahada düşerse all in giren varsa kafasına sıkmasa iyidir  Grin tron bu başa bela belli olmaz kazandırır da kaybettirir de ama inşallah biz ve siz kazananlar olurz bakalım neler olacak gelecekte
member
Activity: 602
Merit: 32
February 27, 2018, 09:31:08 AM
tron xvg ıkısde cok guvenılmez coınler benım gozumde suan gıttıkcede dusuyorlar. yuksekten alanlara allah yardımcı olsun
Monero neyse benim için vergede o.. yani çok mantıksız bir coin değil. Ama zamanlama biraz kötü oldu. Uzun vadede bunların zarar yazacağını sanmıyorum.
full member
February 27, 2018, 09:28:23 AM
Sadece marketing başarısıydı ceo baya reklam yaptı güzel iş çıkardı ve dump'ı da bana göre ekip yaptı.
member
Activity: 140
Merit: 15
February 27, 2018, 09:27:26 AM
tron xvg ıkısde cok guvenılmez coınler benım gozumde suan gıttıkcede dusuyorlar. yuksekten alanlara allah yardımcı olsun
member
Activity: 602
Merit: 32
February 27, 2018, 09:21:42 AM
Aldıklarımı 1$ a kadar kadrmeli satış koydum. 5000 tane almıştım zaten. 500taneyide öylece bekleticem Smiley
Aynı şekilde vergeyide.
Ben bu yıl sonuna pumplanıp 1$ı göreceğini düşünüyorum.
Zaten pump coini şümdilik Smiley
Alanların sabrını deneyip uçuracaklar. En diplerden topluyorlar. Bu fırsatları bunlar kaçırmaz. En son tutanlarda amk tronu deyip bozunca bi koyucaklar fezaya Smiley
O yüzden 500 500 kademeli koydum. Ha 900lerden almıştım. Ondan öncede iyi kazandırmıştı pumpta. Ama ilerleyen zamanlarda iyi iş çıkaracağına inanıyorum.
full member
Activity: 424
Merit: 103
February 27, 2018, 08:58:47 AM
Ah tron vah tron.20 milyar dolar capten 2 milyar dolara.Btc harektlensin dahada aşağı düşebilir.150 satta iyi bir destek var oralara gelir mi bilmem.Shitcoin olduğunu bencede kanıtladı.Kumarda bile bu kadar kaybedilmez.Bu kadar hacimli bir coin nasıl oluyorda kaç aydır bu kadar düşebiliyor.Bundan sonra 10x yapacağına emin olsan nasıl gireceksin.Bu kadar milleti ürküttüler.Yukarıdan alanlar battı resmen.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
February 27, 2018, 08:42:03 AM
Tron günlükte ana desteğinide aşağı kırdı.Tecrübeli traderlar 150-200 satları konuşuyor.Yukarılardan girenlerin piskolojisini düşünemiyorum çok kötü bir durum.Mcafee dingilinin kayığına binenlerin sonu böyle oldu malesef.Bu adam kripto piyasası için tam bir fekalet parazit.Canını yaktığı insanların durumunu görünce ne hissediyor acaba.Süpekülasyonun sonu acı oldu malesef.Tron artık ne yaparsa yapsın bu zor dönemde böyle yaparak gerçek bir SHitcoin olduğunu ıspatladı.

hocam dediklerinize katılıyorum bende mcafee'nin bir spekülatör olduğunu ve elindeki ya da bir takım kişilerin elindeki coinleri satabilmeleri için bazı coinleri bile bile pumplattığını düşünüyorum güvenmiyorum o adama nedense
member
Activity: 380
Merit: 20
February 27, 2018, 08:34:13 AM
Tron günlükte ana desteğinide aşağı kırdı.Tecrübeli traderlar 150-200 satları konuşuyor.Yukarılardan girenlerin piskolojisini düşünemiyorum çok kötü bir durum.Mcafee dingilinin kayığına binenlerin sonu böyle oldu malesef.Bu adam kripto piyasası için tam bir fekalet parazit.Canını yaktığı insanların durumunu görünce ne hissediyor acaba.Süpekülasyonun sonu acı oldu malesef.Tron artık ne yaparsa yapsın bu zor dönemde böyle yaparak gerçek bir SHitcoin olduğunu ıspatladı.

full member
Activity: 630
Merit: 102
February 20, 2018, 11:36:57 AM
Halkımızın umutlarını sömüren , lamborghini hayallerinden uzaklaştıran coin. Bir süre ben de almiştim ama nasil korkuyorsam yüzde 8 ile yüzde 12 arasında hep satış yaptım yeterli görüp bu sebeple bu coinden çok kar edemesem de zarar etmemiş oldum. Az da olsa kar etmek , zarar etmekten iyidir tabi.Ama  olası boğada yine 1k falan görür ve zararda kkimseyi koymaz diye düşünüyorum.

Ben de boğa piyasasında 1k yı göreceğini düşünüyorum ama bir çok kişinin ağzı yandı pump yediği gibi tekrar dump yer bence. Şahsen ben 1-1,5k yı görürse çıkacağım (yatırımım yok airdroptan geleni satacağım)
member
Activity: 210
February 19, 2018, 06:56:55 PM
Halkımızın umutlarını sömüren , lamborghini hayallerinden uzaklaştıran coin. Bir süre ben de almiştim ama nasil korkuyorsam yüzde 8 ile yüzde 12 arasında hep satış yaptım yeterli görüp bu sebeple bu coinden çok kar edemesem de zarar etmemiş oldum. Az da olsa kar etmek , zarar etmekten iyidir tabi.Ama  olası boğada yine 1k falan görür ve zararda kkimseyi koymaz diye düşünüyorum.
member
Activity: 65
February 19, 2018, 05:53:08 PM
Kripto para birimleri ticareti yapanlar Tron'u iyi tanır. Artacağı zaman müthiş kar bırakır. Diğer zamanlarda yatırımcıları üzer. Çıkış zamanını bulan sağlam para kazanır. Mart ayı değilde Nisan Mayıs hareketlenme bekliyorum.
Pages:
Jump to: