Pages:
Author

Topic: TRON (TRX) - page 18. (Read 6721 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
February 19, 2018, 04:44:15 PM
Coin burn exodus geçidi vs. Falan Mart ayı trx için güzel geçebilir. Ama ortam müsait değilse bunlarda pek işe yaramaz.
member
Activity: 140
Merit: 10
February 19, 2018, 01:58:46 PM
başlangıçta beni sakat eden coin. Ama özel bir bağımız var sanki bakmadan edemiyorum buralara Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
February 19, 2018, 12:44:41 PM
Yatırımcıların gözünde uzun süre büyük zarar ettiren coin olarak kalacak. Umarım en kısa zamanda imajını düzeltir.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
February 19, 2018, 12:35:07 PM
Ufak bir yatırımım var umarım uzun vadeli oynuyorum beklediğim fiyat 0.50 cent x20 yaparsa 1 doları görme ihtimali var ama çok düşük sağlam pumplanması lazım ama bana 0.50 yeterli Smiley
member
Activity: 294
February 19, 2018, 12:17:19 PM
Tron geçen ay çok fena şekilde insanları ters köşe yapmıştı, insanlar çok ama çok para kaybetmişti geçen ay tronda, bakalım bu ay ne olacak, acaba tron aldıklarını geri verebilecek mi yatırımcılarına ?
member
Activity: 212
Merit: 13
February 19, 2018, 12:00:44 PM
Allah belanı versin tron sıfıra kadar düş lanet olası..
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 19, 2018, 12:57:52 AM
Tron kadar sosyal medya da işlenip onun kadar durağan başka bir koin yok herhalde ilginç bir yapısı var, ben tekrar 1000 satohi seviyelerine geleceğini düşünüyorum ancak bu konuda iddialı değilim gelmez ise çok şaşırmam
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
February 18, 2018, 07:36:37 PM
Tron sanki hak ettiği fiyet aralığına geldi ve oraya yerleşti. Bu bölgeye iyi tutundu. Artık bundan sonraki fiyat artışı nasıl ve ne kadar olur bilinmez. Bana göre ve sosyal medyadan takip edebildiğim kadar bir çok kişi Tronun coin yakmasını bekliyor. Tron iyi bir otandan coin yakmadıkça fiyatının iyi bir oranda artması zor gibi görünüyor. Bir ara baktığımda coinmarketcal'de ocak sonu için coin yakılacak yazıyordu ama olmadı.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
February 18, 2018, 04:26:47 PM
bu toncuların hali ne olacak böyle. vallahi çok üzülüyorum. kuzen piyasaya daha yeni girmişti hep bizden duyuyordu filan şu coin iyi bu coin iyi filan. heves etti kripto para piyasasına daldı. kaşla göz arasında hiç sormadan gitmiş tron almış. çarpıldı tabi kalakaldı ortada. yıllardır ne pump-dumolar gördük tron olayı çok alışıldık durum ama yeniler maalesef çok abartıyorlar.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
February 18, 2018, 04:22:24 PM
Uzun vade için yüklüce aldık bekliyoruz umarım bir pump falan gelirde satıp kurtuluruz yoksa bundan bir şey olacağı yoktur.
member
Activity: 742
Merit: 19
February 18, 2018, 04:06:19 PM
Tron'dan benimde ümidim yok ama pump gelebilir.Şu an fiyat olarak buralarda destek gördü.Daha aşağı düşebilir mi düşmez mi risk belli olmaz.Umarım güzel bir çıkış yapar da kazanır elinde tutan arkadaşlar.
member
Activity: 266
February 18, 2018, 04:03:12 PM
Tronu uzun vadeli tutun arkadaşlar pişman olmucaksınız inanın, boş proje olsaydı şimdiye kadar kaçar göçerlerdi, eninde sonunda yukarılara atıcak kendini tekrar.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 18, 2018, 02:47:01 PM
Binance'Ye zamanında airdroptan 500 tane gelmişti 3$ ediyor bu ne falan diye düşünüyordum. Sonra bir anda pump yedi bir baktım elimdekiler 100 dolar mı 150 dolar mı ne ediyor. Dedim herhalde geleceği var tutayım. Sonra 30-40 dolarlara düştü. Hala o civarlarda seyrediyor  Grin açıkcası pek bir hedefim yok ama tutuyorum havadan geldiği için. Ha ilerde 300-500 dolar ettiğini görürsem acımam satarım. Fakat bu arz miktarıyla zor gözüküyor Smiley
member
Activity: 380
Merit: 20
February 18, 2018, 02:05:09 PM
Teknik olarak düşmesi imkansız derken ben anlamadım hangi teknik.Trx 2-3 ay önce 15-20 satoshiden buralara çıktı.Bu coinin buralara düşmemesi için bir neden yok.Ayı piyasasına girdiğimizde çoğu coin geldiği yere dönecektir.BTC yükselir dolar bazında değerlenebilir orası ayrı ama satoshi olarak eski dip seviyelerine yaklaşacaktır bu tür shit coinler.DGB 3500'den 100 satoshiye düştü.Trx niye düşmesin.DGB üstelik madenciliği topluluğu olan iyi bir coin.Fiyat olarak x10-x20 yapmış coinlerdne her zaman uzak durmanız gerekir.Tepeden alıp zarar ettiğinde ha çıkacak ha çıktı derken coin iyice gömülür yok olma noktasına gelir.Bunlar yeni yatırımcı için önemli.Sağdan soldan kulaktan dolma laflarla yatırım yapılmaz.
Teknik olarak daha fazla düşmemesi gerekir derken bir değer de yükseliş hızlı ve %100 olmuş ise,tepeden düşüş parabolic curve step like formasyonuna göre %80 kadar düşmelidir.Mesela en son btc nin 20 k dan 6k ya düşmesi gibi.Tronda ise aynı kural çalışıyor şu an fiyat 2k sat lardan 380 satlara düşmüş.düşüş %80 olmuş.TA ya göre daha fazla düşmemesi gerekiyor.Ancak sizde bilirsiniz ki TA ancak yüzde 50 etkendir.
Eğer sizin düşündüğünüz gibi düşüş burdan olmaya dvm eder ise başka daha büyük sorun var demektir.Böyle birşey zaten tekniğin dışındadır.

Bahsettiğim formasyon şudur..

member
Activity: 224
Merit: 11
February 18, 2018, 12:56:18 PM
böyle potansyelli coinlerin gelmesi güzel oluyor gerçekten bana da doge coin gold diye bir şey göndermişler fakat şu an için bir değeri falan yok umarım ilerde sevindirr
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 18, 2018, 12:40:23 PM
Teknik olarak düşmesi imkansız derken ben anlamadım hangi teknik.Trx 2-3 ay önce 15-20 satoshiden buralara çıktı.Bu coinin buralara düşmemesi için bir neden yok.Ayı piyasasına girdiğimizde çoğu coin geldiği yere dönecektir.BTC yükselir dolar bazında değerlenebilir orası ayrı ama satoshi olarak eski dip seviyelerine yaklaşacaktır bu tür shit coinler.DGB 3500'den 100 satoshiye düştü.Trx niye düşmesin.DGB üstelik madenciliği topluluğu olan iyi bir coin.Fiyat olarak x10-x20 yapmış coinlerdne her zaman uzak durmanız gerekir.Tepeden alıp zarar ettiğinde ha çıkacak ha çıktı derken coin iyice gömülür yok olma noktasına gelir.Bunlar yeni yatırımcı için önemli.Sağdan soldan kulaktan dolma laflarla yatırım yapılmaz.

Kripto para uzayında hiç bir şey imkansız değil. Teknik analiz kesinlikle hiç bir işe yaramıyor. DGB nin 3000 den 88 satoshi ye düşmesinin bir kaç sebebi var.
Hiç gereği yokken bir banka nın teknoloji yarışmasına katıldılar. yetmedi aynı anda bir kaç oyun network'ü ile ilgili olarak dgb kullanabilirim belki haberi çıktı. millet çıldırdı.
eder 600 satoshi civarında olması gereken dgb yi 2400 satoshi ye kadar pumpladılar ve milletin kucağına 1 dolar beklentileri ile bıraktılar.

kripto para uzayında sosyal medya ne kadar etkili sorusunu cevaplamak için yaratılmış bir coin TRX, ve netekim  2, 3 fenomenin tiviti ile uçtu gitti.
Demek ki sadece Türkçe forumda değil global forumda da çok ciddi miktarda sazan var. Çevremdeki hemen herkes bu pislikten bir tutam aldı koydu kenara. (Ben dahil.)
488 satoshi maliyet ile 20k trx i aldım da ne oldu. öyle bekliyoruz. Demek ki dolmuşa binmemek lazım.

TRX çıkmayacak demiyorum.Pump gelebilir ama uzun vadede kazandıracağını pek düşünmüyorum.Pump geldiğinde x2-x3 bence kar ile birlikte el sallamak en güzeli.Coin adeti fazla.Binance de güzel pumplayıp iyi reklamını yaptılar.Umarım yatırım yapan arkadaşlar kazanır.
member
Activity: 336
Merit: 11
February 18, 2018, 12:20:36 PM
Elinde TRX bulunanlara sabır diliyorum. Her ne kadar son 1 hafta biraz kipirdama yapmissa bile evlat olsa sevilmeyecek cinsten bir coin.
member
Activity: 504
Merit: 12
February 18, 2018, 11:10:46 AM
bu kadar tahmin edilen bir soruya her cevaba yok öyle olmamıştır diyorsan herhalde aradan sanada hediye etmiş olabilir değersiz zaten
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
February 18, 2018, 11:08:36 AM

Kripto para uzayında hiç bir şey imkansız değil. Teknik analiz kesinlikle hiç bir işe yaramıyor. DGB nin 3000 den 88 satoshi ye düşmesinin bir kaç sebebi var.
Hiç gereği yokken bir banka nın teknoloji yarışmasına katıldılar. yetmedi aynı anda bir kaç oyun network'ü ile ilgili olarak dgb kullanabilirim belki haberi çıktı. millet çıldırdı.
eder 600 satoshi civarında olması gereken dgb yi 2400 satoshi ye kadar pumpladılar ve milletin kucağına 1 dolar beklentileri ile bıraktılar.

kripto para uzayında sosyal medya ne kadar etkili sorusunu cevaplamak için yaratılmış bir coin TRX, ve netekim  2, 3 fenomenin tiviti ile uçtu gitti.
Demek ki sadece Türkçe forumda değil global forumda da çok ciddi miktarda sazan var. Çevremdeki hemen herkes bu pislikten bir tutam aldı koydu kenara. (Ben dahil.)
488 satoshi maliyet ile 20k trx i aldım da ne oldu. öyle bekliyoruz. Demek ki dolmuşa binmemek lazım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 18, 2018, 10:45:12 AM
Pages:
Jump to: