Kazanılan tokenleri borsaya transfer edip BTC-ETH çevrimi yapabilmek için 50.000 TFB'ye ulaşmak gerekiyormuş. İşte bu kısım bence yüksek olmuş. Referanslardan 500 TFB kazanılabiliyorsa, görevlerden de aşağı yukarı bu kadar kazanılıyordur. Yani 50.000'e ulaşmak zaman alan bir şey gibi görünüyor. Kullanıcıları yorar, şevkini kaçırır bu bence. Ya 50.000'e ulaşmak hızlı olmalı ya da kazandıklarını doğrudan borsaya atabilmeliler.
Merhaba,
Geçmişte yerli projelerde yaşanılan olumsuzluklar tabii ki önyargı olarak bizi de etkiledi, ancak bunu hepimizin özveriyle çalışarak tamamen olmasa da aştığımıza inanıyoruz. Zamanla halka anlattıkça bu yargıyı ortadan kaldıracağız.
50K TFB'ye ulaşmak zor diye sezernişte bulunmuştunuz, bunun amacı ani fiyat düşüşlerine neden olunmaması için yapıldı. İleride kullanımı genişledikçe ve fiyatı yükseldikçe asgari çekim limiti düşecektir
Refteki orana bakarak Anket&Görevlerde verilen ödülleri tahmin etmişsiniz, şunu hemen belirtelim bunlarda herhangi bir TFB limiti yoktur. Bu tamamen kurumların ya da anket ve görev yaptıranların tasarrufundadır.
Bir ankette verilen 2K TFB'dir misal, ya da Ankara'da Dominos Pizza'nın bir kaç şubesini denetlemek için verilen ödül 12K TFB'dir. Yani, Refte verilen ile tamamen ilgisizdir.
Refteki olay sembolik olup kullanımı arttırmaya yönelik bir harekettir
Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.
Saygılar:
------------
TFB Topluluk Ekibi.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Evet, ben ref ödülü üzerinden bir tahminde bulunmuştum ve ulaşması zor diye düşünmüştüm. Verdiğiniz örneklerle daha ulaşılabilir görünüyor. Hak verdim size.
Benim gibi pojeyle yeni tanışanlar için bu örnekleri çoğaltabilirseniz aslında daha anlaşılır olabilir. İnsanlar neler yaptıklarında ne kadar ödül alabileceklerini öğrenebilirler. Benimkisi bir tavsiye. Başarılar diliyorum size ve ekibinize.