Pages:
Author

Topic: Tübitakta Blockchain Lab - Yerli Block Zinciri - page 3. (Read 2150 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Tübitak'ın blok zincirle ilgilenmesi ülkemiz adına sevindirici ve şaşırtıcı.Son yıllarda bilimsel konulardan ziyade şaşırtıcı projelerle gündeme geliyordu.Tübitak'ı bilim ve teknolojiyle ilgili projelerde görmek hepimizi mutlu eder.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Anca daha fazla kadrolaşmanın önü açılır . Adıda blockchain olunca tomarla maaş bağlarlar (eşe dosta ) .
member
Activity: 92
Merit: 10
Devletimizce blokchain e ilgi duyulması ve bu konuda çalışma yapılıyor olması sevindirici bir haber.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Ülkemizin Blockchain'e karşı ilgi duyması sevindirici bir haber.Tabi bu girişim ne kadar etkili olabilir bilemem ama bu da Blockchain için atılan güzel bir adım.
member
Activity: 434
Merit: 14
Son zamanlarda dijital para konusunda kamu idarelerinde güzel haberler peş peşe geliyor. Merkez Bankasının dijital paraya yaklaşımı olumsuz değil. Maliye Bakanlığı da izlemede dijital parayı. BDDK nın ilgisi açık. Bilgem özellikle Blockchain teknolojisi üzerinde duruyor. Bu teknolojiden nasıl yararlanılabilir araştırıyor. Mahfi Eğilmez gibi kaliteli bürokrat ve yorumcular merak edip yazılar yazmaya başladı. Bu alanı sadece kolay kazanç görmekten çok nasıl bu alandan yararlanılabilirin peşindeler. Btc makul davransa çevre de makul. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Biz bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün okuyamıyoruz . Anca papaz eriğini imana getirebilirler veya dönen semazen işlerini yapabiliriz gibi geliyor artık.
2016 yılında kaç tane ise yaramaz dedikleri projenin ABD de Avrupa'da birincilik aldığını gördükten sonra dönüp bizim birincilerimize bakıyorum
Ayet okunan fasulyenin daha hızlı büyümesi
Bilmem organik hoşafı

Sonra aklıma yerli otomobil geliyor şu yalandan yaptığımız

Kurulur kurulduğu gibi kalır. Başına da bı yeğeni müdür olarak atarlar. Diğer yeğeni yardımcısı yaparlar.

Bizim insanımızdan çalınmasa, çok güzel işler başaracak aslında. Ama kim gelirse bir dürtüp öyle geçiyor. Yoksa bu ülkenin insanı, bu azimle Ay da helyum çıkarmaya bile başlamıştı. Smiley
full member
Activity: 252
Hayvanat bahçesi müdürü tübitakın başına geldikten sonra bu tarz güzel gelişmelerin olabileceğini düşünmezdim umarım bu tarz güzel gelişmeler devam eder.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Biz bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün okuyamıyoruz . Anca papaz eriğini imana getirebilirler veya dönen semazen işlerini yapabiliriz gibi geliyor artık.
2016 yılında kaç tane ise yaramaz dedikleri projenin ABD de Avrupa'da birincilik aldığını gördükten sonra dönüp bizim birincilerimize bakıyorum
Ayet okunan fasulyenin daha hızlı büyümesi
Bilmem organik hoşafı

Sonra aklıma yerli otomobil geliyor şu yalandan yaptığımız

Kurulur kurulduğu gibi kalır. Başına da bı yeğeni müdür olarak atarlar. Diğer yeğeni yardımcısı yaparlar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
böyle merkezsiz projeler bizim ülkemizde kabul görmez.
herkes bir diğerine torpil yapmak yaptırmak peşindeyken müdahale edilemeyen sistemleri yapan adamları terörist ilan ederler.
full member
Activity: 210
Vay be gercekten gercekmis haber Grin Harbi harbi inanmayarak açtım linki görünce baya baya şaşırdım.
Umarım doğru düzgün işi bilenler vardır laboratuvarda yoksa da insallah zamanla yerlerini alırlar.
Göç yolda düzülür derler şimdi çok bişey değil gibi görünse de zamanla iyileşebilir yani.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bunu duyduğuma çocuklar gibi sevindim. Umuyorum ki bu başlangıç ülkemiz, insanımız için daha güzel bir geleceğin kapılarını aralar. Bu konudaki çalışmalara, araştırmalara mümkün olduğunca hız verilmesi gerekiyor. Gerekli insan gücü yetiştirilme çalışmaları da atlanmamalı. Hatta küçük yaşta çocuklara basit programlama dersleri ile hazırlıklar, ülke geleceği için kaçınılamaz ehemmiyettedir.
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
Bundan sonrasini blockchain dunyasi dusunsun  Grin
Dunya bizi kiskaniyordu, artik ortadan bolunurler.
Yerli coin ve pesine de forklarini bekliyoruz heyecanla.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Çoğunuz gibi TÜBİTAK beni de şaşırttı ama ben içi boş bir girişim olduğunu düşünüyorum. Çocuklarda düşünen, sorgulayan beyin bırakmayıp da böyle projeler için yer ayırmak çok inandırıcı değil.

İlk okuduğumda heycanlandım. Sonunda güzel ülkem diğer batılı ülkelerle aynı anda bir yeniliğe adım atıyor diye ama ne yazık ki size katılıyorum. İçinin boş tabela kurumu olmaktan öteye gideceğini sanmam. Bazı universitelerde bilgisayar muh. bölümü kriptoloji alt dallarında ki hocalar bile blockchain ve bitcoinden bi haberler..

Genç nesili aşılamak lazım . Önyargılarımızı yıkacak ekip gençlikte .. Eski kafa mantığında ilerleyecekse zaten bir cacık olacağını sanmıyorum . Gelişen bir alan . Mecrası çok ve tüm Dünya ülkelerinin atılımları da başlayacak . Bir yerden başlamakta fayda var . İnşallah iyi işler çıkabilir düşüncesindeyim.
member
Activity: 364
Merit: 10
iyi bir gelişme arada umudumuzu kaybetsek de umutlandırıcı gelişmeler yaşanıyor umarım devamı gelir ve bu konuda geride kalmadan çağdaşlarla birlikle hareket edebiliriz.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Güzel çalışma inşallah devamı gelir
full member
Activity: 192
Evet belki devletimizin durumu pek iyi olmayabilir fakat bu demek değildirki her kesim böyle olacak belki de içi boş tabela dediğiniz kurum iyi işler çıkartabilir, ben hala ülkeme inanıyorum.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Çoğunuz gibi TÜBİTAK beni de şaşırttı ama ben içi boş bir girişim olduğunu düşünüyorum. Çocuklarda düşünen, sorgulayan beyin bırakmayıp da böyle projeler için yer ayırmak çok inandırıcı değil.

İlk okuduğumda heycanlandım. Sonunda güzel ülkem diğer batılı ülkelerle aynı anda bir yeniliğe adım atıyor diye ama ne yazık ki size katılıyorum. İçinin boş tabela kurumu olmaktan öteye gideceğini sanmam. Bazı universitelerde bilgisayar muh. bölümü kriptoloji alt dallarında ki hocalar bile blockchain ve bitcoinden bi haberler..
member
Activity: 224
Merit: 12
Umarım Tubitak beni şaşırtır ve bu işe ciddi olarak el atar
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
newbie
Activity: 48
Merit: 0
Güzel bir haber fakat bu projeyi yönetenlerin bu forumda olmaları gerekmiyor mu ?
Yani kısaca bu arkadaşlar bu forumda yoksalar blok zinciri yada bitcoin nasıl anlamış olabilirler...
Pages:
Jump to: