Pages:
Author

Topic: TÜBİTAK Blokzincir Çalıştayı Ankara’da Gerçekleşti! - page 2. (Read 349 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Devlet yetkilileriyle ilgili "Özellikle teknolojiye ilginin bu kadar büyük olması ve devlet kanallarından da katılımcıların olması bizler için gerçekten sevindiriciydi" ifadesi kullanılmış; burada katılan insanlar bu işin merkezinde yer alan insanlar. Ekonomi kanadından daha fazla katılım olmasını beklerdim. Kripto paralarla ilgili devlet kanadında net bir düşünce olduğunu düşünmüyorum, yasal düzenlemeleri inşallah bu konularda bilgi sahibi kişilerle yaparlar.
member
Activity: 322
Merit: 12
Ulkemizde tubitaka bile guven kalmadigini dusunuyorum sacma seyler icin ugrasiyorlar gercekten bir beklentiye girmeyin bu konuda da.
member
Activity: 308
Merit: 10
Merkez bankasınında bu çalıştya destek vermesi bence önemli bir gelişme. Ülkemizde ki büyük firmalar yakında blok zincir teknolojisine yakında yatırıma başlayacaktır avrupanın önde gelen firmaları gibi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ülkemizde bu tür çalıştayları daha fazla yapılması lazım. İnsanlara blok zincir teknolojisi çok iyi anlatılmalı özellikle gençler bu teknolojiye yönlendirilmeli. Daha önce haberim olsaydı giderdim bu çalıştaya.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Tubitakın bu işe öncülük etmesi güzel bir gelişme. Bizim ülkemiz de de blok zincir takip ediliyormuş. Yakın zamanda tubitak bünyesinden blok zincir teknolojileri piyasaya çıkacak demektir.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Blok zincir teknolojisi adına önemli bir program olmuş, bizim ülkemizde bu teknoloji yakından takip edilmiyor diye üzülüyordum, takip ediliyormuş. Merkez bakasının sponsor olması da beni şaşırttı açıkçası.
member
Activity: 266
Blok zincir teknolojisi açısından önemli bir çalıştay olmuş, sponsorlardan birinin merkez bankası olması da önemli. Demek ki merkez bankasının bu yönde çalışmaları var. Yakın zamanda dijital parada çıkarta bilirler.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bu tip çalıştayların ve seminerlerin desteklenmesi taraftarıyım, neden derseniz, ülkemizin bu tip teknolojide geri kalmamasını istiyorum, yani ana önceliğim bu
member
Activity: 448
Merit: 11
Bu iş ne kadar ciddiye binildiğini kanıtlar ondan hemen önce g20 de kripto ele alındı sonuçta belli olduki öyle yada böyle ülkeler kriptoya dikkate alıyor
member
Activity: 252
baya da katılımcı olmuş salon nerdeyse ful dolmuş. umarım devamı gelirde blok xincir in yeri sağlamlaşır iyice.
member
Activity: 210
Umarim yapmis olmak icin yapmamislardir ve turkiyede de bu konuda calismalar vardir. Zaten egitim dahil bircok konuda geriden gidiyor.
member
Activity: 322
Türkiye'den özelikle TÜBİTAKtan beklentimin dışında bir hareket oldu açıkçası. Böyle gelişmeler yaşanıyor muydu Türkiye'de. Yoksa ben mi çok fazla kucumsedim ülkeyi.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Neo'dan ve universa'dan insanları çağırmışlar fakat türklerden izlemeye giden insanların durumu gerçekten vahimdi. İnsanlar ne için gittiklerini bilmiyolardı resmen
member
Activity: 182
O kadar katılım bursu vs. için mail attık dönmediler. Tamamen bu konu hakkında calıştay yaptık demek için yaptıklarını düşünüyorum maalesef TUBİTAK'ın
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
para tuzağından başka bir şey değil
member
Activity: 462
Tam inceleme fırsatı bulamadım. İsterseniz önyargılı diyin ama kağıt üzerinde 'yaptık' diye görülmesi için düzenlenmiş bir çalıştay olabilir.
Umarım yanılıyorumdur ve ülke adına güzel fikirler ortaya atılmıştır gelecek için.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Gerçekten ülkemiz adına güzel şeyler en azından böyle etkinliklerin olması türkiyede blockchain üzerine bir şeyler yapabiliceğimizi görüyoruz veya bitcoin bu ülkede çok iyi şekilde kullanılıyor denilebilinirr.
member
Activity: 490
Tübitağa hiçbir şekilde güvenmeyen ve saygı duymayan biri olarak son zamanlarda bu algımı yıkmaya başladıklarını söyleyebilirim.
Mühendislik alanındada ciddileşmeye başladılar. Böyle şeylerin olması güzel . Bize birşey kaybettirmez ama keşke birşeyleri değiştirecek kadar kapsamlı ve kaale alınacak şekilde olsa.
member
Activity: 275
gitmek istedim fakat 150tl gibi bir ücreti vardı ve kalacak yer ayarlayamadım. şu sıkışık zamanda hiç de uygun şartlar yoktu. o yüzden gidemedim pek de pişman değilim. amacım gezmekti zaten Cheesy
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Bu calıstayı tubitak düzenledi ama tubitak burada başrolde değildi. O yuzden önyargıyla hemen gereksiz gibi düsünmeyin. Tubitak sektördeki kişileri biraraya getirmeye calışmış.
Pages:
Jump to: