Pages:
Author

Topic: TÜBİTAK Blokzincir Çalıştayı Ankara’da Gerçekleşti! - page 3. (Read 349 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Böyle çalıştayların olması güzel bir haber fakat TUBİTAK bu işi ne kadar becerebilir? Hükümetin bir uydusu durumuna gelen ve yakın zamanda birçok önemli projeyi onaylamayan bir kuruma ne kadar güvenilir?
full member
Activity: 602
Merit: 122
evet çok güzel bir etkinlik oldu. bir çok önemli adamı toplandığı bir etkinlikti. ben gittim ve çok memnun kaldım. bir çok büyük bürokratla tanışma fırsatım oldu.
Tübitak denen belediye tuvaletinden bozma kurum blockchain üzerine yapsa yapsa allah diyen cüzdan yapar kimse kusura bakmasın, bu sektördeki kimse de tübitak'ı ciddiye almaz anca kendi yancılarını kandırırlar.
member
Activity: 279
Merit: 10
evet çok güzel bir etkinlik oldu. bir çok önemli adamı toplandığı bir etkinlikti. ben gittim ve çok memnun kaldım. bir çok büyük bürokratla tanışma fırsatım oldu.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Hayvanat bahçesi müdürü tübitakta müdür yardımcı oluyor ve bu kurum hala insanlar tarafından sorgulanmıyor. ne yaparlarsa yapsınlar ben kıstas olarak almıyorum. Zira bu denli yanlı bir kuruluş olduğunu bilmezdim. Konu hakkında türkiyenin çalışma yapması güzel ama tübitak yapmasaymış keşke.
member
Activity: 448
Merit: 11
Evet bende fark ettim ve düşündümki son zamanda g20 olsun bir çok büyük toplantılar kripto para hakkında düzenlendi yani ciddiye alınan bir şey yani söylenenler doğru kripto çok uçacak çok
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Devlet destekli olması çok güzel. Ben yasallaştıkça dahada değerleneceğini düşünüyorum. En azından kendimizi ifade etmemiz kolaylaşacaktır. Devamı gelir umarım.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
işlerimi ayarlayamadığım için katılamadım. ben çok olumlu buluyorum, bu tarz organizasyonları, keşke daha çok yapılsa.
blockchain teknolojisinde geri kalmayalım bari
member
Activity: 336
Metahash
Bence en az 1.5 yıl geç kalınmış bir çalıştay. Ama yinede yapılıyor olması gündeme gelmesi belki birkaç kişinin gencin dikkatini çeker de neymiş bu blockchain diye araştırır. Bizde her şeyi önce diyanet isimlediriyor onu aştığımız zaman bir şeyler olur ülkede.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Gidemedim ona yanıyorum ya içim gitti bir şeyler öğrenirdik en azından gidip toplum içinde olurduk neyse sağlık olsun diyelim umarım faydalı bir etkinlik olmuştur.
member
Activity: 574
Merit: 14
blockchain aklınıza hayalinize gelmeyecek her alan kullanılabilir. ana okuluna kayıt, sebze, meyve pazarı envanteri, mal ve hizmet alım satımı, yapay zeka daha neler neler. istediğiniz gibi alım entegre edebilirsiniz tabi kod bilgisi sağlam yazılımcılar ile birlikte. tübitak bu çalıştayların sonucunda ne oluşturacak onu merak ediyoruz.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Bazıları neden blokzincir şeklinde çeviriyor bilmiyorum ama "blokzinciri" yada "blok zinciri" şeklinde çevrilirse daha doğru bir Türkçe kullanımı olacaktır.
member
Activity: 280
valla ben bu saatten sonra tübitakın hiç bir şeyine saygı duymam, hayvanat bahçesi müdürünü böyle bir kuruma atamışlardı
newbie
Activity: 56
Merit: 0
TÜBİTAK Blokzincir Çalıştayı 2-3 Nisan 2018'de Ankara’da Gerçekleşti ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

https://kriptokoin.in/tubitak-blokzincir-calistayi-ankarada-gerceklesti/
Pages:
Jump to: