Pages:
Author

Topic: Tüm Coin Fiyatlarında Sert Düşüş - page 2. (Read 562 times)

member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 17, 2018, 07:10:29 AM
Kanımca Güney Kore'nin kripto paralarla ilgili yaptığı yeni yasal düzenlemeler ile kripto paralara getirilen işlem yasağı bu Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki düşüşün sebebi. Dalgalanma şeklinde bir reaksiyon gösterebilir tüm dünyada ama uzun vadede tekrar toparlanacağını düşünüyorum. Bence bu bir yatırım fırsatı.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
January 17, 2018, 07:03:56 AM
Bu son düşüşler çok ciddi oldu inşallah bu son düşüşte de hem coinler hem Bitcoin kendini toparlar
member
Activity: 203
Merit: 15
January 17, 2018, 06:35:13 AM
Bence şuan şikayetçi olduğumuz ah keşke şu fiyata gelmeden alsaydım dediğiniz coinlere yatırım fırsatıdır bu.. Bu düzeltmeyi uzun zamandır bekliyorduk 9,5 k dan geri dönmesi gerekiyordu btc nin.. şöyle 5-6k ya kadar gerilese çok güzel olacak.. Aklınızda bulunan altlardan toplayın derim.. Bu piyasadan şuan çekilen paralar son 2 ayda çok hızlı giriş yapan paralardır.. Acemi yatırımcı klasik olarak panikleyip parasını çekiyor birileri de topluyor..
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
January 17, 2018, 06:25:16 AM
Bu şey sürekli yükselişde olucak değil ya dönem dönem illaki gerileyip düzenlemeler yapılacak. Güncelleme dediğimiz olayda budur. Sürekli olarak yükselmesi anti tez olarak düşüş yaşaması onun yenilmez yada yok edilebilir olduğunu kanıtlayamaz. Burada ciddi oyuncular ve yatırımcılar var. Kaliteli bir sistem. Kolay kolay düşüş yok oluş hüsran yaratmaz.
member
Activity: 322
Merit: 31
January 17, 2018, 06:06:36 AM
kenarda yüklü param olsa düşünmeden aklımdaki 5 6 alta girerdim. çok fena bir alım fırsatı oldu bana kalırsa
member
Activity: 276
Merit: 10
January 17, 2018, 05:55:39 AM
bu borsalar beyaz ülkelere taşınsa acaba aynı sorunları yaşar mıyız sonuçta paranın kaynağı ora ve o hesapları kimseler göremıyor abd hariç taabi...
newbie
Activity: 210
January 16, 2018, 11:29:29 PM
bu saate kadar bekledik tekrardan bir düşüş oldu son yatırımları yapıp uyumak en iyisi
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
January 16, 2018, 10:16:34 PM
hiç işe yaramayan iş yapmayacak tokenler 10x yaparken bunun geleceğini düşünmeniz gerekiyordu.
thron xrp o fiyatlara nasıl çıkar diye bakmak lazım.
iota nın yükselişinde baktılar oluyormu diye kimse iota kimdir necidir niye tırmanıyor demedi
adamlarda şişirdiler piyasayı sonra kaçtılar.şimdi tepeden alanlar bakıyor ne oldu böyle diye.

Ripple onca anlaşma ile tabiki değerlenecek fakat bu çok kısa bir sürede gerçekleştiği için bir sorun olduğu belliydi. Şimdi tepe fiyattan insanlara satıp fiyatı anında dibe çektiler ve çok daha fazlasını topladılar, panik satışı yapanların canı çok yandı.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
January 16, 2018, 10:13:46 PM
hiç işe yaramayan iş yapmayacak tokenler 10x yaparken bunun geleceğini düşünmeniz gerekiyordu.
thron xrp o fiyatlara nasıl çıkar diye bakmak lazım.
iota nın yükselişinde baktılar oluyormu diye kimse iota kimdir necidir niye tırmanıyor demedi
adamlarda şişirdiler piyasayı sonra kaçtılar.şimdi tepeden alanlar bakıyor ne oldu böyle diye.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
January 16, 2018, 09:37:07 PM
Her ne kadar düşüş yaşanırsa yaşansın şu an Kore borsalarında fiyat bizden çok daha ileri seviyede gözüküyor eğer adamların bir bildiği olmasaydı fiyatlar bu seviye ileride olmaz tam tersine bir düşüş yaşanırdı.
newbie
Activity: 67
January 16, 2018, 05:30:33 PM
Bana alım fırsatı gibi geliyor. Fakat bekleyip göreceğiz hep beraber.
newbie
Activity: 22
January 16, 2018, 05:28:48 PM
Tüm değerler kırmızıydı bugün zarar ise çok umarım bir an önce toparlar.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
January 16, 2018, 05:24:41 PM
valla eli kulağındaydı, deli gibi bekliyordum, düşürüp düşürüp çıkarıyorlar, etherdelta ile problem yaşamış olmasaydım şimdi satmış, bekliyordum, iyice düşsün de alayım diye, napalım artık yükselmesini daha hızlı bekler oldum Smiley))
member
Activity: 76
Merit: 10
January 16, 2018, 04:47:48 PM
Güney Kore'nin işgüzarlığı, bir haber attılar ortaya piyasayı aşağıya çektiler. Ama piyasa 2 haftaya tekrar kendini toplar. BTC 15.000 dolar üzerine çıkar.
full member
Activity: 630
Merit: 104
January 16, 2018, 04:46:30 PM
düşüş yok düzeltme diyeceğimdeee portfoye baktıkca düşüş galiba diyorum Cheesy
full member
Activity: 316
Merit: 100
January 16, 2018, 04:45:38 PM
Güney Kore Maliye Bakanı Kim Dong-yeon, kripto para birimlerinin ticaretini yasaklama mantığında gibi ama aslında manipülasyon yaptı. aptal değil o beyanın sonucunun nereye varacağını biliyor. Bu herif Man adası müdavimi çıkarsa şaşırmam. Bir adam piyasaya zarar veriyorsa düşünmek lazım. Bu nasıl bir süreç?
full member
Activity: 457
Merit: 101
January 16, 2018, 04:11:18 PM
Kaç senelik spekülasyoncuların yapamadığını bu kıçı kırık bakan yaptı Smiley bu süreçte panik yapmayıp sabırlı olan kazanacaktır. Toplayıcılara gün doğdu.
member
Activity: 350
Merit: 11
January 16, 2018, 03:37:17 PM
Ufak tefek adamlar ama piyasayı fena salladılar.Piyasa bir şekilde çok şişmişti ve bunun sonucu olarak düzeltilmesi gerekiyordu.Güneye kore asya felan hepsi bahane .Çok sürmez piyasa muhakkak toparlayacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 23
January 16, 2018, 01:40:07 PM
Son bir aydır btc kendini toparlayamıyor. Çinden ve Güney Koreden gelen olumsuz haberler piyasayı geriyor.
O değil de yatırımcıyı da ürkütüyor. Bu işin sonu ne olur bilinmez.
full member
Activity: 434
Merit: 107
January 16, 2018, 12:55:24 PM
sonsuza kadar yükselemezlerdi zaten. nasıl ki olumlu atmosfer pump etkisi yapıyorsa, olumsuz haberlerde dump etkisi yapıyor. korean maliye bakanının bir sözü tüm crypto piyasada sert düşüş getirdi. crypto para sonuçta elden çıkarma anlamında  büyük oranda bankacılık sistemine muhtaç.

bitcoin tüm bunları öngören insan-lar (satoshi nakamoto ve sonrası) tarafından düşünülmüş merkezsiz ve müdahale edilemez bir tarafsız 3. kişi onayı, bankaların bertarafı için localbitcoins.com ve bu forum gibi yerler eskiden açılmış.

buralarda insanlar localde buluşup elden alışveriş yapacak ve sahip oldukları keylerle ağda bunu ilan edecekler. basitçe bu işin matematiği buydu. ancak borsalar ve bankalar sayesinde crypto paraya ulaşım ve elden çıkarma çok daha kolay hale geldi. ama bununda bir bedeli vardı ve bir bakanın sözüyle market hacmi %15-20 düştü.

işte borsa ve bankaların cryptoya kattıkları kadar yasaklar sebebiyle zararları da olacak. çünkü bu sebeple insanlar elden yada aleni olmayan banka transferleriyle işlerini görecek.

aslında bu ico çöplüğünden bizi kurtarabilir. yüz binlerce dolar karşılığı ne işe yaradığı belirsiz bir sürü coini borsalar işleme sokuyor ve ortalık darmadağın halde.

bir anonim kişiden diğer bir anonim kişiye değer aktarma ve bunun tarafsız bir sistemle onaylanması işi basit halinden çıkarılıp gerçekçilikten uzaklaştırıldı. ama ortak konsensüs zorunluluğu gereği crypto kullanıcı ve yatırımcıları bu coinlerden tedavülde kalmasını istediklerini seçecek ve diğerlerini postalayacaklar elbette. ama bu uzun bir süreç ve biz şu an bu süreçleri yaşıyoruz.

şahsi fikrim market iyice bir silkelenene kadar ve gereksiz fazlalıklar silinene kadar bu ivme sürebilir. makyajlar temizlendikten sonra tekrar koşusuna başlayacaktır.
Pages:
Jump to: