Pages:
Author

Topic: Tüm Coin Fiyatlarında Sert Düşüş - page 3. (Read 562 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
January 16, 2018, 12:30:03 PM
Acı bir gerçeklikle öğrendim. Ne yapılır şimdi acaba merak ediyorum?
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
January 16, 2018, 12:14:19 PM
Bu düşüşlerde eğer ETH kendi yerini koyabilirsen ETH ile alım satım yapılabilen coinlerde ben güzel yükselişler bekliyorum. Bitcoinin düşüşü onları pek etkilemeyecek bence. Ama ETH stabil kalmalı yoksa hepsi dipleri yalar.
full member
Activity: 276
Merit: 100
January 16, 2018, 12:09:59 PM
Birara yeşil görmek için bahçeye çıktım. Sabaha kadar kızarıp bozaran ben strese dayanamadım. Oysaki dün akşam keyifli sohbet ve içeriği aşk olan filmden sonra sıkı bir uyku isterken borsalar anında çökmeye başladı. Yetişemedim sonuca katlandım. Sabah kahvaltıda sersem sersem oturdum. Ben uzun süreli yatırım heveslisi olarak tradinglerin kurbanı oldum. Geçmiş olsun. Balinalar ölsün lütfen artık.
member
Activity: 308
Merit: 11
January 16, 2018, 10:05:14 AM
btc 11bine kadar düştü. arada bir alımlar yapılıp 11500 lere çıkarsa da bir süredir hareket devamlı aşağı yönde. ama öyle sert bir düşüş yaşamadı daha btc. bayadır gözü aşağılardaydı zaten.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
January 16, 2018, 10:02:28 AM
Bu set düşüşün ardından çok güzel alım fırsatları ortaya çıktı aslında. Uzun süredir takibinde olduğumuz alım fırsatı vermeyen coinleri takip etmek lazım. Yine de şu an hassas bir piyasa ortamı olduğunu unutmamak gerekiyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
January 16, 2018, 09:57:27 AM
Şu noktada bir süreliğine hareketsiz kalmayı düşünüyorum, bu durum piyasaya olan güveni sarsar mı yoksa yeni alımlar için tetikleyici olarak mı görülür bilemem ama ben hareketsiz bekleyeceğim Smiley
newbie
Activity: 53
Merit: 0
January 16, 2018, 09:56:51 AM
Bence alım fırsatıdır bu durum , değerlendirmekte fayda vardır. YTD
newbie
Activity: 153
Merit: 0
January 16, 2018, 09:37:08 AM
borsada yeşil yanan coin kalmadı.
Alım fırsatı yada kripto paraya olan güvenin kaybolmasından kaynaklı tamamen taban fiyata çekilip 3-5 ay sonra hareketlenmesini bekliyorum.YTD
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
January 16, 2018, 09:34:13 AM
daha ne kadar düşecek acaba coinlerin değeri. dolar bazında aylar önceki değerlerine mi yaklaşacak. çoğu coinin fiyatı hala aylar öncesinin 3 4 katı.
member
Activity: 322
Merit: 14
January 16, 2018, 08:59:41 AM
şahsi düşüncem. bütün coinler yeterince para kazandırdı. yeterince yükseldi artık bu düşüş trendine girdi. bir süre daha düşüş devam edecek. ha ara ara yükselmeler yok değil var ama arkasından yine bi düşüş geliyor. risk almak isteyen girsin ama ben biraz daha bekleyeceğim. 2 ay boyunca hızlı bir şekilde gelen yükseliş büyük ihtimalle 3 4 günde daha gazını bırakmaz.
ben bekliyorum şu anda usdt'de. yeterince düştüğünü düşündüğüm zaman girerim.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
January 16, 2018, 08:45:57 AM
Böyle olayları daha önceden de duydum ve kendimin de şahit oldum. Nasıl ki çıkışlar oluyor ise bu tarz düşüşler de meydana geliyor. Bunlar gelip geçici şeyler kafanıza takmayın. Heyecana yapıp zarar girmeyin derim ben.
full member
Activity: 742
Merit: 112
January 16, 2018, 08:31:18 AM
daha öncedende aynısını yapmışlardı. bakın göreceksiniz. bir süre sonra bu tür haberler artık pek yapılmayacak. bitcoinin belki 20 bin doları geçmesi beklenecek daha sonra yasaklandı, yasaklanabilir, borsaları kapatıyoruz gibi pek çok haberi göreceksiniz. market hacmindeki değer kaybı son derece normal. fiyat düşünce coinin toplam değeri de haliyle geriliyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
January 16, 2018, 08:26:58 AM
Tüm kripto paralar gerçekten neredeyse 1/3 oranında değer kaybetti. Uzun zamandır kripto paralarla ilgilenenler için çok şaşırtıcı bir durum değil fakat bu düşüş piyasaya yeni giren bir çok insanın panik satışı yapmasına ve zarar etmesine sebep oldu. Sebebi Güney Koremidir, balinalarmıdır bilemem fakat epey insanı mağdur ettiler. Bu durum devam ederse panik yapmamakta fayda var.
member
Activity: 322
Merit: 11
January 16, 2018, 07:56:29 AM
alım fırsatı doğuyor yavaş yavaş.
kendisini yine toplayacaktır btc.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
January 16, 2018, 07:48:46 AM
Yapacak bir şey yok olan olmuş ben bu tarz şeylere canımı sıkmamayı öğrendim, zaten bir şeyi elden çıkarmaya niywtim yoktu. Gözüme kestirdiğim şeyler olursa alım fırsatı olarak değerlendireceğim bakalım.
member
Activity: 378
Merit: 55
January 16, 2018, 07:35:44 AM
bittrexte şu anda btc bazında sadece 7 coin yükselişte. dolar bazında ise 3 tanesi yükselişte onlarda %3-5
bana göre alım fırsatı doğuyor. ben yatırımlarımın yarısını btc ye 4te birini tl ye çekmiştim bekliyorum biraz daha düşsün sonra tekrar alışa geçerim.
jr. member
Activity: 39
Merit: 3
January 16, 2018, 06:55:18 AM
Güney Kore Maliye Bakanının, yerel bir radyo programında yaptığı açıklamadan sonra başta Bitcoin olmak üzere marketteki Coinlerin tamamı neredeyse yarı yarıya değer kaybetti.

'Kripto Para Ticaretini Yasaklamak Hala Olası'
Güney Kore Maliye Bakanı Kim Dong-yeon, bugün yerel radyo istasyonu TBS ile yaptığı röportajda, kripto para birimlerinin ticaretini yasaklamanın “geçerli bir seçenek” olduğunu hatırlattı. Hükümet, kapsamlı bir incelemenin ardından kesin kararlarını vereceklerini, bunun şimdilik sadece bir öneri olduğunu ve daha fazla müzakereye ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Geçtiğimiz hafta Güney Kore adalet bakanının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin ticaretinin yasaklanacağı yönündeki açıklaması büyük düşüşleri de beraberinde getirmişti. Ancak kısa süre içerisinde ülkenin en yetkili makamlarından böyle bir hazırlık içerisinde olmadıkları şeklinde haber düzeltilmişti. Bakanlık, henüz nihai kararın alınmadığını söylemişti.

Çin, geçtiğimiz günlerde kripto para madenciliğini yasaklamak için hazırlık çalışmaları yürüttüğünü bildirmişti. Şu sıralar ardı ardına gelen olumsuz haberler kripto para borsasında rekor düzeyde düşüşlere yol açtı.

Market Hacmi 24 Saat İçinde 140 Milyar Dolar Kaybetti
Son olarak Bitcoin, dün 14.000 doların üzerinde işlem görüyordu. Güney Kore’den gelen bu açıklamanın ardından fiyat 11.400 dolara kadar geriledi. Diğer kripto para birimlerinde yüzde 40’ı aşan düşüşler yaşandı.

Bir gün öncesine kadar market hacmi 700 milyar doları aşan kripto para piyasası, panik satışlarından sonra 140 milyar dolar düşerek 560 milyar dolara kadar geriledi.

Kaynak: https://habercoin.net/tum-coin-fiyatlarinda-sert-dusus/

Kripto para birimlerinin tamamında uzun süredir görülmeyen dramatik bir düşüş yaşandı. Kripto para borsası çöküyor mu? Yoksa tam tersine yatırım için fırsat mı doğdu ne dersiniz?
Pages:
Jump to: