Pages:
Author

Topic: Tüm Koinler Başladığı Yere Geri Döndü ! - page 3. (Read 1166 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Başladıkları yere dönse gene iyi bir çoğu başladıkları yerin bile altında ,piyasa 2019 yılında toparlanmak zorunda ,yoksa piyasada yatırımcı kalmayacak artık.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Kripto pazarında hareketlenme bekleniyor ,sec bakkt piyasaya olumlu katkı yapacaktır ,bitcoin sabit kalır yada artarsa altlarda bir çıkış gelebileceğini düşünüyorum sebep olarakta fiyatlar dibin dibinde .

dibin dibi yok
0.0005$ a dahi token var....10.000tane alsan 5$
yada 0.00000001satoshi'ye 1.000.000tane alsan bir btc...piyasanin boku cikti..ve düzelmeye niyeti yok
jr. member
Activity: 378
Kripto pazarında hareketlenme bekleniyor ,sec bakkt piyasaya olumlu katkı yapacaktır ,bitcoin sabit kalır yada artarsa altlarda bir çıkış gelebileceğini düşünüyorum sebep olarakta fiyatlar dibin dibinde .
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bir dip daha da gelme olasılığı çok fazla ve bu diple birlikte tüm coinler de gayet güzel alım noktaları oluşacaktır. bunun için en iyisi bekleyip görmek olacak.
member
Activity: 448
Merit: 10
3 gündür piyasada altkoinlere verip geri çekiyorlar ,bu ya piyasaya boğayı getirecek ,yada yeni bir dip hazırlığı yapılıyor ellerindeki kinleri yüksekten satıp alttan toplayacaklar .
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Her seferinde olduğu gibi bazen başladığın yere tekrardan dönebiliyorsun. Buda öyle bir şey diyebiliriz. 2019 yılında bakalım durum ne olabilir acaba tekrardan altcoinler için bir çıkış olacakmı onu merak ediyorum.
jr. member
Activity: 196
Buna market döngüsü deniyor zaten hocam yine aynı şeyler olacak. Tabi nereden başlayıp nerede biteceğini ve ne kadar süreceğini bilemiyoruz.

Iste bu market döngüsü zaten organik degil.
Biraz kumar oldu bu isler.
jr. member
Activity: 406
Sürekli kripto para yatırımcılarına aynı döngüyü yaşatıyor piyasa ,çıkacak diye beklerken birden başladığımız yere geri dönüyoruz ,belli ki daha çok bekleme gerekecek gerçek çıkış için.
member
Activity: 546
düşünün bir kere. 2017 sonlarına doğru tethere ve paraya geçip banka hesabına yüklü miktarda dolar aktaran balinalar şu anda piyasayı kaç kere satın alabilecek duruma geldiler.
jr. member
Activity: 546
Market döngüsü diye bir gerçek var bir coini yeterince hold edersen 5000x yapsa bile dönüp dolaşıp ilk aldığınız yere gelir.
jr. member
Kripto pazarı sanki 2017 kasım ayı seviyelerine geldi gibi alt koinler bir müddet daha düşüş sonrası piyasa yukarı sert çıkış verebilir ,aslında şu andaki fiyatlar bile cezbediyor yatım için.
jr. member
Activity: 490
bir üstteki arkadaşın da bahsettiği gibi bu bir şanstır. 1 yıl önce herkesin dileği bu seviyelerden alabilmiş olmak değil miydi?
jr. member
Kripto pazarınında tüm koinlerin başladığı yere geri dönmesi piyasada bulunan ve ellerinde koin bulunan yatırırımcılar açısından sıkıntılı olsada piyasaya yeni girecek yatırımcılar adına bir şanstır.
full member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ben geçen seneye nazaran çok daha fazla umutluyum ama balinalar bu piyasayı yükseltmedikçe de hareketlilik görmek çok zor oluyor ne yazık ki. Umarım bu sene 2018 den daha canlı geçer
member
Activity: 560
Merit: 11
blockzinciri kullanan yani sadece token olarak kalmayanların potansiyeli var. bitcoinin dün geceki ve önceki pump hareketleri sırf insanları kendisine çekip, daha fazla bitcoin, altcoin almak değil de balinalarca yapılan maliyet oluşturma çabası ise umut var. aksi ise 3000'in altını göreceğiz ve altlar daha da düşecek.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Şu duruma gelde sövme yahu.Hangi proje hep beraber düşüp yükselir ? Yani bir proje iş yapıyorsa mantıksız bir şekilde düşmesinin bir anlamı yok diye düşünüyorum.Saçma sapan işler.
jr. member
Activity: 372
Eger bitcoin kafasını kısa zamanda yukarı kaldıramazsa bir borsanın hacklenmesine gerek kalmayacak o degerlere düşmesi için  Grin
member
Activity: 588
Merit: 22
Malesef öyle oldu. 2019 da çok da iyi duruma gelmez bence. Bitcoin 10000 dolar olmadan altlarda bir yükseliş beklemiyorum şahsen.Hatta altcoin işi bitebilir çok yakın bir zamanda
member
Belli başlı koinler haricinde bir çok alt koin başladığı noktanında çok altında ,hele ki 2017-2018 de piyasaya çıknalrın hali içler acısı 10-20 kat ico  fiyatının altında olanlar var.
jr. member
Activity: 322
coinler başladığı yere falan dönmedi sadece siz aldığınız noktaları referans alıyorsunuz. hemen hemen her coin başladığı yerin çok üzerinde fiyata sahip.
Pages:
Jump to: