Pages:
Author

Topic: Tüm Koinler Başladığı Yere Geri Döndü ! - page 6. (Read 1166 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Geçen sene Ripple’nin bankalarla anlaştığı, Vitalik’in Putin ile görüştüğü, Bitcoin’in legalleşeceğini ya da en azından illegalleştirilmeyeceğinin düşünüldüğü bir ortam varken bu sene parasını kaybeden milyonlar var. 2017’de yatırım yaparken Roger Ver, Craig Wraight ve Mark Kerpeles gibi isimlerin elinde yüzbinlerce Bitcoin olduğunu, merkezsiz denilen Bitcoin’in Bitmain tarafindan tekel haline getirildiğini bilmiyorduk.
newbie
Activity: 174
Merit: 0
Evet arkadaşlar marketcapı incelediğimde nereden atağa geçip nereye çıkıp tekrar nereye düştüğüne baktığımda birşey farkettim.Tüm koinler için diyorum bunu , hepsi önce 3-4x'lik bir atak yapmışlar,eth 10x,btc 4x gibi ..
Orada biraz oyalanmışlar ve geri çekilme yaşanmış.Ondan sonra ne olmuşsa olmuş.Yükseliş bir başlamış arkadaşlar birdaha durmak bilmemiş  Grin

Şuan ki fiyatlara bakıyorum da,o ilk yükselişden sonraki fiyatlara geri gelmiş yani ortalama 1.5 yıl öncesi..Mantığım diyor ki burdan gir satın al,hislerim diyor ki neden yine aynı hareketi yapıp yükselip balonu şişirsin ? İcraatımda almayı seçiyorum ama buradan da bir dip gelir mi diye çok merak ediyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ? Sizce birdaha şişirirler mi yoksa ölüme doğru sancılı bir yol mu var ??

Herşeyi boşverin şimdi bu fiyatta  bide büyük bir borsa hacklense ver elini 1000 $ Grin
Pages:
Jump to: