Pages:
Author

Topic: Turcoin’den Milyar Liralık Vurgun: Alacaklılar Tesisi Bastı! - page 5. (Read 659 times)

full member
Activity: 1176
Merit: 159
gülüyorsunuz ama bunlar yüzünden başımızdaki vizyonsuzlar kripto paraları yasaklamaya kadar gidebilir. para yatıranlarda hak etmişler kimse kusura bakmasın.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Sonra biz her Türk projesine önyargılı baktığımız zaman kötü oluyoruz. Örnekler ortada. Bir tane başarılı olan, faaliyetini devam ettiren proje yok. Yarın gerçekten sağlam temellere dayanan, gerçekten iş yapma amacı ile bir proje gelse işi gerçekten çok zor. Bu önyargıyı yıkmak süre alacaktır.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Tam aradığımız durumda buydu zaten ,şimdi devlet konuya el atar mağdurların durumunu araştırır ,sonra kalkar kripto piyasası için yaptırımlar yapmaya kalkar.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Bu tarz insanlar yüzünden  kripto piyasası Türkiye de çok ayrı dillendiriliyor. Para kazanma hırsımızı dogru yönde kullanmalıyız akıllı ve mantıklı işlerle büyümeliyiz. Bu dandik coini almaları da  hırs peşinde yapılan hatalara örnek verilebilir. Dolandırıcı olma kapatesi Türkiyede yüksek oldugu kadar dolandırılma kapasitesi de yüksek. Ne yazık dolandırılan insanlara, bu insanlar daha  akıllanmıyacaklar gibi gözüküyor. Buz gibi souk su günümüzde PUMP yaptı.
jr. member
Activity: 364
Bu ülkede bu tür adamlara hala nasıl güvenip inananıp para yatırıyorlar anlayabilmiş değilim ,Üç kuruş biriktir sonra sen git , üç beş sahtekara paranı kaptır yazık ya.
newbie
Activity: 168
Bu vurgunların sonu gelmez. Çiftlikbank hadisesini hemen herkes duydu ne oldu. Gününü gün ediyor. 2-3 seneye kadar geri ödeme yapacağını söylemiş. yeniden mining yapacakmış falan. O işler o kadar kolay değil. Görürsünüz bunları ülkeye getirtmemiz bile bilmem kaç sene alacak. siyasi sığınma hakkı aldı mı hayatta geri getirtemezsiniz.
member
Activity: 448
Merit: 10
Adamlar açık açık resmen bağırıyorlardı ,biz dolandırıcıyız diye , fakat görünen  o ki ciddi bir miktar para toplamışlar , ne demek lazım şimdi bu yatırım yapanlara Allah sabır versin diyelim.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Arkadaş benden hızlı davranmış haberi paylaşacaktım. Arkadaşlar gerçekten bizden olmaz ya, milletin kafası çalmaya çırpmaya çalışıyor. Bu kaçıncı oldu artık sağlam projede çıksa kim güvenip yatırım yapacak  Huh
newbie
Activity: 280
   Yolsuzlukların tavan yaptığı bir ülkede daha çok örneklerini göreceğiz yandaşa iş yandaşa ev olduğu sürece daha birçoğu bilinmiyor bile adil yargı eşit dağılım olacak ki bu gibi dolandırıcılara fırsat verilmesin yaptığı yanına kar kalmasın diyorsanız tamam demenin zamanı geldi
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Hala bunlara inanan var mı? İnanamıyorum, tamam hepimiz hemen para kazanmak istiyoruz zengin olmak istiyoruz ama insanda biraz akıl olur. Ülkemizde baya sabit fikirli insanlar olduğu için umarım yasaklama haberleri gelmez .
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
o dolandırılanlar sonuna kadar hak etmişler hiç ağlamasınlar. ama devletin asli görevlerinden bu tür hırsızlıkların önüne çok önceden geçmesi. Çiftlikbanktaki kaçırılan paralar hiç ders olmamı. Turcoin için gönderilen paralar kıbrısa çoktan aktarılmış. şimdi oradan kimbilir nereye. ben böyle düzensiz devlet anlayışını istemiyorum. biraz ciddiyet. vatandaş bilmez, dolandırılır önlemek senin görevin. iş, işten geçince değil.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
zerre kadar üzülmüyorum bu beyinsizlere.. insan bi google, ekşi sözlüğe falan bakar ki forumda da defalarca yazdık araştırır be kardeşim bu kadar geri zekalı olmayın çiftlik bank içinde ilk günden beri uzak durun dedik bunların üzerine halen gidip bu sistemlere para yatırıyorsanız ağlamayın sağda solda size müstehak.. bu mallar türko coin çıksın, tayyo coin çıksın bunlarada gözleri kapalı para basarlar sonra bitcoin şöyle böyle diye sağda solda ağlarlar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Yine binlerce kişi daha mağdur olacak sanırım. Bir yandan gram üzülmüyorum bir yandan da ben de o konumda olabilirdim diyorum. Gerçekten aşağılık bir olay hayal tacirliği yapmak..
full member
Activity: 149
Merit: 100
Hahaha bende hiç üzülmüyorum. Forumda o kadar söyledik yatırım yapmayın diye ama sonuç hüsran.

6 ay öncede ben yazmıştım: İşin içinde türk varsa oradan kaçın, olan yine acemilere olacak. Resmen dolandıracak adam arıyorlar, bu tür projelere destek vermeyin.
İlgili post: https://bitcointalksearch.org/topic/m.27928820
member
Activity: 322
Merit: 23
Çiftlikbank, Turcoin dolandırıcıları yüzünden kriptoparalara da bir yasak gelmesin sakın. Bu şerefsizler yüzünden yatırımcılar perişan.
Bu gibi vakalar yasaklamalara kadar götürür bu piyasayı. Böyle kansızlara yatırım yapanlara çok şaşırıyorum.
full member
Merit: 107
ahahha olacağı buydu  Grin

Ulan dilimizde tüy bitiyor yapmayın etmeyin uzak durun diye. Adam gözünün içine baka baka seni dolandıracağım diyor.
Ama buna rağmen bu sistemlere 500 bin tl yatıranlar bile oluyor kafa yok yeminle..
full member
artık türkiye'de vurgunlar 500 milyondan aşağı olmuyor sanırım ilk ico dolandırıcılığımız. vatana millete hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 114
Bu koini çıkaran kişi "50 bin bitcoin'im var" diye ortalıkta dolanıyordu. O zamanlar dalga geçilmişti ama adam doğruyu söylüyormuş. Tek hatası gelecek zaman yerine şimdiki zaman kullanması olmuş, bunun haricinde adam hakikaten 50 bin btc olmasa da ona yakın bir vurgun yapmış. İşin kötü tarafı kripto paraların olumsuz itibarını perçinleyecek bir haber maalesef.
member
Activity: 253
Merit: 10
"Benim kripto paramda kaybetmek yok!" ne demek ya. işte bu yüzden scam olduğu belli değil mi. kaybetme riski olmayan hiç bir şeyden kazanç sağlamak mümkün değildir.
full member
Activity: 378
emeksiz, hızlı ve kolay para kazanmak isteyen herkesin sonu böyle oluyor maalesef. açıkçası para koyanlara üzülmüyorum. daha çok para kazanmak isteyenlerin elindeki paraları bir şekilde alıyorlar.
Pages:
Jump to: