Pages:
Author

Topic: Türk bilgisayar bilimcisi Emin Gün Sirer, yeni bir kripto para yaratıyor - page 3. (Read 1261 times)

jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Bu tarz insanlar bir işe başlıyorsa sıkı takip etmekte fayda var, orta da gezen onca saçma yerli proje varken Emin hocanın elini attığı projenin başarılı olacağına inanıyorum.
member
Activity: 448
Merit: 17
Twitterdan takip ediyorum emin gün sirer'i çok bilgili bir adam zaten blockchain prof'u. Kripto dünyasının önde gelenlerinden birisi ismini herkes kayda değer alır önemsenmeyecek birisi değil başarabilir bu işi bence
member
Activity: 168
Merit: 10
Emin hoca ön satıs yapılacaktır dedigine göre proje icin kurumsal destek arıyor olmalı. Buda cok kapsamlı bir proje düşünüldügünü gösterir. Aksam isten donunce bir izlemek istiyorum bahsedilen yayını  yeni bir blokzinciri olusturma gibi bir niyet varmıs gibi düsündürdü bana
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Madencilik desteği olacaksa ilk günler kazıp ne oılur ne olmaz diyerekten tutmak gerek. Yerli ve milli kafasını yaşamamış olması çok iyi. Bakalım neler yapabilecekler.

Dostum madencilik yok diyor. Yanlış anlamışsın heralde Smiley

Emin hoca yaparsa en iyisini yapar . Zaten geçen günkü twit inde . Bitcoin madencilği bir günde 5 hirosima ya atılan bomba kadar enerji ürettiğini söylemişti .
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu ismi daha önce duymuştum. Kripto para dünyasına dair tecrübelerini dilerim en iyi şekilde harmanlar ve göğsümüzü kabartacak bir coin ortaya çıkararak başarılı olur.
member
Activity: 392
Bu dediklerini başara bilirse emin gün sirer kriptoda çığır açmış olur piyasada böyle bir coin yok adam bunun üstüne çalışıyor belki yapabilir belki yapamaz ama  hedefteki proje çok güzel
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Yeni kripto para yaratmak zor değil. Marketing ve sürdürülebilirlik çok önemli. Ciddi bir Türk projesi göremedik şimdiye kadar. Bu konuda ciddi atılımlar gelirse elimizden geldiğince destekleriz.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Yurt dışında eğitim gören kariyer yapan Türk bilim adamları yeni projelere soluk vermek ister kesinlikle. Aramızdan yaratıcı proje üreten arkadaşlara destek vermek boynumuzun borcu.
member
Activity: 518
Aslında geç kalınmış daha önceden yapılması gerekirdi. Türkiye her zaman teknolojiyi geriden takip ediyor. Umarım yeni kripto para diğerleri gibi sonu hüsran olmaz.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Forumda ben bir hesap görmüştüm vaktiyle ve bu arkadaş ile bağdaştırmıştım, başka bir token in tanıtım sayfasında denk gelmiştim.
O o değil miymiş?
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
şaşırtıcı derecede övgüler alıyor olsa da ben sabit kafa olup milli olan her şeyden uzak durmaya devam edeceğim. başlığı da takibe aldım.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Belki yeni çıkan proje ile Türklerin adı temize çıkarır. Çünkü bu zamana kadar çıkan projeler fos çıktı. Milleti dolandırmaktan başka bir şey değildi.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Zeki bir adam Emin hoca, boş işlerle uğraşayacağını sanmam. Paraya çok ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum, çıkan coin ya da token eğer satışı olursa, ekipte iyi olursa mutlaka alırım. Çünkü bir coin yaratmak için iyi bir ekibe de ihtiyaç var, müthiş bir şey üretebilirsiniz ama reklam olmadan yok olur gider.
member
Activity: 238
Merit: 14
tabiki güzel olur böyle bir olay.. sanırım ico yapmadan airdrop yapacak hepsini o halde burdan birbirimizi haberdar edelim de kaçırmayalım .ilerde çok değişik yerlere gelebilir hiç belli olmuyor bu olaylar

ancak yerli şeylere önyargı oluştuğu için iyi sahip çıkması  gerekiyor projesine. yoksa unutulma riski var
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Başarılar dilerim tabiiki yerli bir çalışmaya ama maalesef tutacağını düşünmüyorum gaza gelinip yapılır sonra yok olur.
full member
Activity: 297
Merit: 101
Emin Gür Sirer deneyimli başarılı tanınan biri Türk bilgisayar bilimcisi olarak güzel işler yapacağına inanıyorum. Projesinin takipçisi olacağım ve destek vereceğim. Türkiye'de kripto para sektörü ile ilgilenen insan sayısı azımsanamaz ciddi işler desteklenir.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Türk milletinin gurur duyması gereken bir değer kesinlikle cornellde prof ve 20 yıla yakın bir süredir bu böyle ben toplayacağı yatırımı flaan çok merak ediyorum gerçekten
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Cidden bu adam bu işin içinde bir şeyler yaparsa destek olmak lazım ama şu zamanlarda bizim tarafımızdan çıkan ağ tabanlı projeler hep dolandırıcı çıktığından milletin ön yargısı olacaktır sağlam finanse edecek kişiler bulsa iyi olur
newbie
Activity: 44
Merit: 0
sonuna kadar destek ben yanındayım inşallah güzel birşey olur
member
Activity: 406
Merit: 11
İçi boş bir şey olacağını sanmıyorum, hepimizin desteklemesi gereken bir proje, bountysi olursa katılırım. Foruma da girip proje tanıtımı yapmaları lazım. İnşallah başarılı olur.
Pages:
Jump to: