Pages:
Author

Topic: Türk bilgisayar bilimcisi Emin Gün Sirer, yeni bir kripto para yaratıyor - page 5. (Read 1261 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1174
Dün canlı yayında dinledim gerçekten bilgi birikimi ile kendini dinlettiriyor.İşin teknik yönü ile alakalı çalışmaları.Başarılı olacaktır.Para toplama gibi bir derdi yok.Ico yapmayacağını söyledi.Neo platformunda çıkan coinler gibi sistemine destek olanlara belli oranlarda airdrop verip sistemi geniş kitlelere ulaştırmayı ve bu sayede ağını tüm dünyaya yaymayı amaçlıyor.Umarım başarılı olur.Desteğe hazırız biz.Vitalik gibi insanlar artık bizden çıksın yeter ki ...

Tayfun hocam acaba bounty yapacak mı bilginiz var mı eğer bounty yapacaksa destek olmak isterim bu derece işini bilen kişileri desteklemek lazım topluluk olarak kriptoparalarla ilgilenen geniş bir kitle var Türkiye de ama bir tane projemiz Yok alayı vurkaç yöntemi ile milleti dolandırıyor
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Maalesef Yürkler bu kripto piyasasında mimlenmiş durumda.Çok fazla fake projeler oldu.Çok fazla dolandırıcılık yaşadık Türklerden.Umarım bunda da aynısı yaşanmaz. Sağlam bir proje olsa da,biz de övünsek...
jr. member
Activity: 308
Herkes coin çıkarabilir tabii ama bi netice alacağını sanmıyorum başkasının yaptığını yapmak kolaydır geliştirebilirsin ama btc denen yeniliği getireni geçemezsin.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Büyük bir akademisyen ve kendini bu alanda kanıtlayıp başarılarına devam eden bir üstad, yaratmak sadece Allah’a mahsustur, ama yeni bir proje geliştiriyor olabilirler başarılar
full member
Activity: 784
Merit: 120
Madencilik desteği olacaksa ilk günler kazıp ne oılur ne olmaz diyerekten tutmak gerek. Yerli ve milli kafasını yaşamamış olması çok iyi. Bakalım neler yapabilecekler.

Dostum madencilik yok diyor. Yanlış anlamışsın heralde Smiley
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
yerli piyasadan büyük de bir destek görebileceğini zannetmiyorum. şahsım adına konuşacak olursam yatırımcı olmayı asla düşünmem ki bu şahsi bir durum değil, daha genel.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Dün canlı yayında dinledim gerçekten bilgi birikimi ile kendini dinlettiriyor.İşin teknik yönü ile alakalı çalışmaları.Başarılı olacaktır.Para toplama gibi bir derdi yok.Ico yapmayacağını söyledi.Neo platformunda çıkan coinler gibi sistemine destek olanlara belli oranlarda airdrop verip sistemi geniş kitlelere ulaştırmayı ve bu sayede ağını tüm dünyaya yaymayı amaçlıyor.Umarım başarılı olur.Desteğe hazırız biz.Vitalik gibi insanlar artık bizden çıksın yeter ki ...
full member
Activity: 602
Merit: 118
Eylem culcüloglu da TV lere çıkıp blockchain i anlatıyordu. O da bir proje ye girdi sonrası fos çıktı. Şimdi telegram kanalında pump dump peşinde milleti öpüyor. Hatta duyduğuma göre ücretli kurduğu telegram kanalında kişi başı 1 BTC istemiş. Bu duyum sadece aslı astarı var mı bilmem. Bu arkadaşın adını ilk defa duydum. Nasıl bir işe imza atar emin değilim
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bugün okumuştum başka bir konuda dediklerini sanırım o da bu röportajdandı. Ağırlığı olan biridir kendisi. Yerli ve milli diye sömürenler gibi hayal satmadan yapabileceğine inanıyorum. İnşallah başarılı olur da kötüye çıkan adımızı kendisini örnek göstererek düze çıkarırız.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Hele bir ortaya nedir ne değildir bir çıksın. Tek linkini attığı sitede var bu haber.Daha doğmamış bebeğe don biçmeye gerek yok. Piyasada yüzlerce kaliteli coin var ama hepsi de destek alacak diye bir şey yok.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Hocamı çağırıp bitcointalkta bir hesap açtırmak lazım. Bir ico başlığı açıp wp'sini paylaşsın da inceleyelim. Ayrıca bounty açacaksa imzasını taşıyabilirim, umarım amazix ile anlaşmaz. Cheesy Cheesy  şaka bir yana, hayırlısı olsun, aslında bunu önceden yapması gerekiyordu, neyse geç olsun güç olması derler.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Madencilik desteği olacaksa ilk günler kazıp ne oılur ne olmaz diyerekten tutmak gerek. Yerli ve milli kafasını yaşamamış olması çok iyi. Bakalım neler yapabilecekler.
Elektrik harcamıyor, madencilik diye bir olay yok.
madenciliğin olmadığını belirtmiş hocam.

yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bitcoin cash için bu kadar bayrak sallamasaydı kendisini daha çok severdim. şaka bir yana bu dünyada sözü geçen az sayıda insandan birisi. projesi de çıkarsa iyi araştırılıp hareket etmek gerekir.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Fos çıkmaz inşallah başarılı olur yeter artık  Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Projesinin başarılı olup olmayacağını bilemiyorum, gözü kapalı yatırım yapın da demiyorum. Son dönemde bcash shillemesiyle çoğumuzu ayar etse dahi bizim içimizden çıkıp blockchain dünyasında sözü geçen 2-3 kişiden birisidir kendisi. Forumda el üstünde tutulan yada twitter v.b. gibi ortamlarda fenomen olan arkadaşların alayı önünde diz çöker. Bir proje yaratıyorsa bize sadece saygı duymak, araştırmak düşer. Ününü hiç hedefi olmayan bir scam proje için harcayacağını düşünmüyorum.

inşallah dediğiniz gibidir hocam. Malum dili her zaman yanan bir milletiz. Tabii çıkar çıkmaz hemen yatırımda yapılmamalı iyice araştırdıktan sonra yatırım yapılmalıdır.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
bu adamın ismi oldukça yatırım aldırır küçük yatırımcıya ama büyükler bu işten parsa alamazsa gene bir fiyasko olabilir.
birde akedemisyen olarak başarılı olbilir projede çüünkü finansal beklentiden ziyade yarar beklerse. ama bu giriş yapacak yatırımcı için ne olur bilemem ?
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Bu girişim yerli olmayacak Emin Gün Sirür blockchain ve bitcoin piyasalarında çok önemli bir yere sahip. Çıkaracağı proje de çok önemli bir yer tutacaktır kesinlikle ekibinin sağlam olacağını düşünüyorum. Eğer geçerli bir ico yaparsa büyük yatırım toplar ve iyi kazandırır.
full member
Merit: 124
Kendini çok kaliteli bir akademisyen ve kendini bu alanda kanıtlamış birisi ortaya çıkacağı projeside incelemeye değer bir proje olacak gibi duruyor umarım başarılı olurlar.
member
Merit: 12
Herkes kolayca kripto para yaratabiliyor. Türkiye çıkışlı revaçta bir kripto para ise henüz yok. Bu kişinin aldığı inisiyatif dilerim başarıya ulaşır ve bizler de gurur duyarız..
jr. member
Activity: 115
Düşünce güzelmiş, teknik döküman çıkardıklarında detayları incelemek lazım. İnşallah başarılı olurlar.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Projesinin başarılı olup olmayacağını bilemiyorum, gözü kapalı yatırım yapın da demiyorum. Son dönemde bcash shillemesiyle çoğumuzu ayar etse dahi bizim içimizden çıkıp blockchain dünyasında sözü geçen 2-3 kişiden birisidir kendisi. Forumda el üstünde tutulan yada twitter v.b. gibi ortamlarda fenomen olan arkadaşların alayı önünde diz çöker. Bir proje yaratıyorsa bize sadece saygı duymak, araştırmak düşer. Ününü hiç hedefi olmayan bir scam proje için harcayacağını düşünmüyorum.
Pages:
Jump to: