Forumda birden çok hesap kullanmak yasak olsaydı forum ana yönetimi bunu kolaylıkla engelleyebilirdi. Sadece ip kayıtları ile bunu yapmak bile mümkün yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi. Yasak olsaydı onlar yasaklarlardı ama onlar için önemli olan bir mesajın içeriği. Düşük kalitede bir mesaj gönderdiğinizde onlar bunu zaten siliyorlar. Yani forumun sahipleri için önemli olan kriter bu.
Forumda kendisini emniyet teşkilatı, sherlock holmes yada paparazi sanan hastalık seviyesinde saplantılı tipler kendi aralarında kurallar belirlemişler. Forumun kendisine göre ikinci hesap yasak değil, hesap satışı da yasak değil ama bu beyefendilere göre yasak ilan edilmiş. Onların kriterlerine uymayanlar yargılanmadan dışlanıyorlar forumdan. @Vispilio'nun da dediği gibi, bu korsan kuralları oluşturanların da, bekçiliğini yapanların da amacı imza kampanyalarının kaymağını kendileri yemesi. Bekçilerin yalakalığını yapanların da amacı üç beş merit alırım da gözlerine girerim derdi.
3-4 kisi ile konusuyorum, fikir paylasiyoruz, konu tartisiyoruz. Ama aslinda o konustugum 4 kisininde ayni kisi olmasini ogrenmek biraz ilginc geliyor.
Ahmet paylaşmış veli paylaşmış fikirleri, ne fark eder kim paylaştı ise? O kişi vakit ayırmış senle fikir paylaşmış kötü bir şey mi bu? İçi boş yazışma olunca zaten "Report to Moderator" diye bir buton var ona tıklayınca siliyorlar. İçi dolu fikir paylaşımlarını kimin paylaştığı senin neden umurunda oluyor? Forum buna izin veriyor sende aç yaz.
Yabancılar yetmiyor birde Türkçe bölümde de böyle saplantıları olan insanları görmek mide bulandırıcı. Hele ki kendisi de imza kampanyası için uyanmış bir hesap olunca... Ne kadar ilginç ki @Yahoo'nun ispiyoncu listesinde @Deathwing adı da var. Böyle işlerle uğraşanları sağlıklı akıl sahipleri ne merit vermeli nede başka bir şey. Asıl dışlanması gereken kişisel saplantılı kişiler.
Tek bir mesajım kalitesiz olmadığı halde bende dışlandım. Şimdi kaliteli mesajlara devam etmek yerine kişisel tartışmalar için sayfalarca yazı döküyoruz. Adama kendimi savunmaya çalışıyorum ama 10 gündür bana dönüş yapmıyor. @Veleor diye göklere çıkardığınız o piç kurusu anca insanlara küfür ediyor.
Öncelikle quote a cevap veriyorum, zaten bu spesifik durumdan yakınmadığımı sadece ilginç bulduğumu yazmışım. Mesajın geri kalanı hakkında konuşmak gerekirse anladığım kadarıyla sende aynı nedenle mimlenmişsin. O kadar ilginç bir düşünce şekline sahipsin ki şaşırıyorum. "Eğer yasak değilse yapmalıyım, bunu gören Türk şikayet ederse ispiyoncudur. Kimse farketmezse istediğim kadar yaparım sonuçta forumda yasak değil." Senin ve senin düşüncene sahip insanlar yüzünden zaten bu forumda Veleor gibi insanlar türüyor. Her kural yazılmak zorunda değil ki onu geçtim forumda alt hesap serbest. Önemli olan alt hesabını serbest olup olmaması da değil. Bu alt hesaplar ile kendi kuralları olan ve karşılığında maddi gelir sağlayan bir kampanyaya katılıp sistemi kandırma çalışmalarında bulunan insanlardan tiksiniyorum.
Tamamen bir işlevi olmayan, sadece forumdaki mesaj sayısını arttırmaya dayalı postları anlayabilmek için aşırı zeki biri olmaya gerek yok. Ben imza kampanyasına ödediği miktar için katıldım, aksini iddia eden eden de yoktur diye düşünüyorum. Normal şartlarda aylardır sadece okur pozisyonunda bulunurken aktif olarak tekrar yazmaya başladım.
Veleor güzel bir araştırma yapmış, bu konusunu görmesem adamın kim olduğuna dair en ufak bir fikrim olmayacaktı. Tekrardan tebrik ediyorum. Adam gerçekten imza kampanyalarının "alt account yasaktır" kuralına karşı gelen çoğu kişiyi bulmuş. Zaten o kadar bariz belli ki, kampanyadan banlanan bir daha foruma girmemiş.
Cryptotalk kampanyasından banlı olup olmadığını bilmiyorum ve kontrol etmek için şuan zamanım yok. Umuyorum banlanmışsındır. İnsanların hesaplarını hackleyip kullanmak hoş bir şey değil. Bu da benim düşüncem.
İyi günler.