Pages:
Author

Topic: Türk Borsalarının Artı ve Eksileri Hakkında - page 3. (Read 1310 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Koineks'in ise hiçbir limiti bulunmuyor fakat "cüzdan yapımız standarttır, yabancı bazı borsalara gönderim yapılamıyor" diyor.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Hocam burada bir yanlışlık olmasın, ben yaklaşık 1 ay önce koineks ten dash alıp bittrex e atmıştım. Yabancı borsalara gönderim yapılamıyor derken başka bir şey mi kast ettiler yoksa artık gönderim mi yapılamıyor.

Eğer gönderim yapılamıyorsa bu dijital para olayının yapısına ters değil mi?

Biraz kafam karıştı.

Koineks'i telefon ile aradım, anlattılar uzun uzun. Yeni oldukları için sanırım operatör desteği veriyorlar.
Dedim ki; "Ben Binance borsasına atıcam buradan aldığım Etherleri".
Adam da; "Bizim cizdanlar karmaşık olanlardan değil, standart olanlardan, bu yüzden de bazı bazı borsalara gönderilemiyor, onu Binance'ye sorun" dediler.
Ben de bilemedim. Belki kendi de anlatamamış olabilir:))
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Koineks'in ise hiçbir limiti bulunmuyor fakat "cüzdan yapımız standarttır, yabancı bazı borsalara gönderim yapılamıyor" diyor.

Hocam burada bir yanlışlık olmasın, ben yaklaşık 1 ay önce koineks ten dash alıp bittrex e atmıştım. Yabancı borsalara gönderim yapılamıyor derken başka bir şey mi kast ettiler yoksa artık gönderim mi yapılamıyor.

Eğer gönderim yapılamıyorsa bu dijital para olayının yapısına ters değil mi?

Biraz kafam karıştı.
rdy
member
Activity: 70
Merit: 10
Koineks'ten Bittrex'e transfer edebiliyorsun dostum.
full member
Activity: 461
Merit: 112
H.sonu para yatırıp çekme işleminin olmaması kötü.. gerçi bu genel olarak bankaların problemi ama h.sonu para çekip yatırabilsek mükemmel olurdu.

Sadece paribu kullandığım için en büyük artısı mesai saatleri içerisinde para yatırdığınızda 10 dakika sonra hesabınıza geçiyor. diğer borsalarda durum nedir bilmiyorum.

Paribu'da TL yatırma minimum limiti var mı hocam? Arada sırada 250 TL yatırmayı planlıyorum.
Bir de ufak çaplı işlemler için bile çoğu kimlik ve fotoğraf istiyorlar. Eğer buradaki borsalar sorun çıkartacaksa gözümü karartıp kredi kartı ile yabancılardan alıcam:)))

Paribuda minimum yatırma limiti 100 TL. 500 liraya kadar kimlik vermen gerekmiyor.
legendary
H.sonu para yatırıp çekme işleminin olmaması kötü.. gerçi bu genel olarak bankaların problemi ama h.sonu para çekip yatırabilsek mükemmel olurdu.

Sadece paribu kullandığım için en büyük artısı mesai saatleri içerisinde para yatırdığınızda 10 dakika sonra hesabınıza geçiyor. diğer borsalarda durum nedir bilmiyorum.

Paribu'da TL yatırma minimum limiti var mı hocam? Arada sırada 250 TL yatırmayı planlıyorum.
Bir de ufak çaplı işlemler için bile çoğu kimlik ve fotoğraf istiyorlar. Eğer buradaki borsalar sorun çıkartacaksa gözümü karartıp kredi kartı ile yabancılardan alıcam:)))
hero member
Activity: 1918
Merit: 795

sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Koineks ve Bittürk yeni açılmış borsalar. Btctürk el değiştirdikten sonra saçma sınırlamalar getirdi. Paribu ve Koinim kullanarak BTC alıp Binance'e atabilirsin. Bu iki sitede diğerlerine göre daha az problem yaşarsın.
legendary
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Türkiye'de 5 borsa bulunuyor: BTC Türk, Paribu, Koinim, Koineks ve BitTürk
Bu borsalarla irtibata geçtim ve genel birkaç soru sorarak bilgi aldım. Örneğin BTC Türk, minimum 1.000 TL para yatırmaya izin veriyor. 500 TL yatırmak istersem yapamıyorum.
Koineks'in ise hiçbir limiti bulunmuyor fakat "cüzdan yapımız standarttır, yabancı bazı borsalara gönderim yapılamıyor" diyor. Kafamı karıştırdılar.

Sizlerin bu 5 borsa ile yaşadığınız iyi ya da kötü tecrübeleriniz ve görüşleriniz nelerdir? Hem kendi adıma hem de bu konuda kafası karışık olan arkadaşlar adına sormak ve bilgi alışverişinde bulunmak için bu konuyu açtım.
Örneğin ben, Türk borsalarından BTC ya da ETH aldıktan sonra bunu Binance borsasına aktarıp Monetha almak istiyorum. Hangi Türk borsasından yola çıkalım? Artıları eksileri nelerdir?

Pages:
Jump to: