Pages:
Author

Topic: Türkiye Blockchain konuşmaya başladı !!! - page 3. (Read 1516 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Bakan blokzincir üzerine bir mesaj attı diye hemen blok zincir teknolojisi konuşulmaya başlandı demek bu işin gündemde olacağı anlamına gelmez biraz bekleyip görmek lazım, bakalım bakan ne kadar sözünün arkasında duracak. Burası türkiye ne vaatler gördük.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Sonunda teknolojiye yakın ve gelişmelerden haberdar olan bir bakan geldi devletin yönetimine. umarım bahsettiği şeylerin üzerine düşer ve takip çisi olur tweet olarak kalmaz orada.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Gerçekten herkesin ağzında bir şekilde geçiyor bitcoin be hiç tahmin etmediğim kişilerden bile yatırım yaptığını duymak beni şaşırtıyor ve tabi mutlu ediyor
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
Ülkemizde zaten 1 yıldan beri hem devlet tarafından hemde özel üniversiteler ve bankalar tarafından blockchain ile ilgili büyük çalışmalar ve araştırmalar yapıldığını bilmek gerçekten bizleri memnun ediyor.
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor ama bu arada btc kuruna bakınca içim kararıyor. Gelişmeler somut olmadıkça bir anlamı yok
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Ülkemizde zaten 1 yıldan beri hem devlet tarafından hemde özel üniversiteler ve bankalar tarafından blockchain ile ilgili büyük çalışmalar ve araştırmalar yapıldığını bilmek gerçekten bizleri memnun ediyor.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Türkiye'nin teknolojiye eğitime ihtiyacını had safhada olduğu aşikar. Blok zincir teknolojisini içselleştirmeli özel şirketler ve üniversitele arasından eş güdüm kurarak yatırım yapmalıyız. Türkiye güzel günleri hak ediyor.
member
Amerikan ambargosu gündeminden kurtulup başkanın dijital para ile Türkiye Rusya Çin ve İran arasında ticaret hacmi oluşturma projesine odaklanalım artık. Türkiye yol almak istiyor, el alemin ticaret savaşının ortasında bize engeller çıkıyor.

Bu gerçekten bir savaş Usd ticaret aracı ama alternatifi olmayan değil sonuçta bu kripto para ile çözülebilecek bir sorun
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Amerikan ambargosu gündeminden kurtulup başkanın dijital para ile Türkiye Rusya Çin ve İran arasında ticaret hacmi oluşturma projesine odaklanalım artık. Türkiye yol almak istiyor, el alemin ticaret savaşının ortasında bize engeller çıkıyor.
jr. member
Merit: 1
Türkiye son 2 yıldır devlet tarafından blockchain üzerine yoğun araştırmalar içerisine girdi ,tahminimce 2019 yılının ortasından sonra Blockchain teknolojisi fiilen bir kaç alanda denenmeye başlanacaktır.
jr. member
Activity: 134
zenginin blockchaini türkiyenin çenesini yorar diyim biz ancak konuşuruz icraata gelince yok o bize uymazlar başlar çünkü çalışan gizli işsizler buna izin vermez cem yılmazın dediği gibi iş yapmayanın iş yapmayanının iş yapmayanı.
jr. member
Activity: 224
Umarım arkası boş kalmaz faaliyete geçirirler. Türkiyede sözde kalan çok yatırım oluyor. Sanayi 4.0 ı uzaktan bakıp kaçırmayız bizde bu teknolojiyi kullanırız.
member
Activity: 350
Merit: 10
dünya da artık blok zinciri her alanda kullanılıyor ya da arge çalışmaları son hızla devam ediyor. ülkemiz bu treni kısmen kaçırmış olabilir. ama geç olsun güç olmasın diyerek biran önce bu teknojiye geçiş ile ilgili adımlar atılmalı...
full member
Activity: 567
Merit: 148
Hızlı şekilde yerel dijital paranın çıkarılması, yerel borsaların teşvik edilip büyütülmesi ve blok zincir hususunda akademik eğitime başlanması iyi olacak. Türkiye geleceğin ekonomisine hazırlanmalı ve geriden bakmamalı.
member
Activity: 406
Merit: 12
Blockchain teknolojisi her projede kullanılmaz, kimlik doğrulama vs. bir nebze mantıklı ama diğerleri blockchain için popülist projeler.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Mustafa Varank'ın kripto paralar üzerine alacağı kararlar çok önemli. Umarız ülkemiz adına ve tüm kripto para kullanıcıları adına olumlu haberler almaya devam ederiz.
member
bunların hiçbiri olmayacak hiç merak etmeyin. hangisi normal teknolojide yapılmak istendi de blockchaini kaldı bu işin. boş laftan ibaret görüyorum.

Çıkmayan candan ümit kesilmez zaten btc yükselmesede DOLAR açığı kapatıyor Smiley)

Yani ülkenin bu teknolojiye bir an önce geçiş yapması lazım ithalat ihracatın blockchain teknolojisi ile yapılması bir nebze dolara olan bağımlılığı azaltacaktır.
full member
Activity: 686
Merit: 104
bunların hiçbiri olmayacak hiç merak etmeyin. hangisi normal teknolojide yapılmak istendi de blockchaini kaldı bu işin. boş laftan ibaret görüyorum.
member
Activity: 980
Merit: 12
Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından sonra kripto para ve Blockchain kullanımına yönelik umutlarım artmaya başladı desem yalan olmaz. Önceden yeşil ışık yakılmıyordu fakat artık bir şeylerin farkına varılmaya başlandı anlaşılan.
member
Activity: 224
Merit: 11
ben tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum reklamdan ileriye gidemez bu iş. hangi iş gitti ki bu gitsin bunu yapalım. komik şeyler bunlar resmen dalga geçiyorlar bizimle.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Ulkedeki algı oldukça gelişti bana kalırsa son dönemde herkes bir bitcoin yatırımı yaptığını anlatıyor, bunda tabiki lokal borsa sitelerinin de kurulması etkili oldu, önceden bitcoini konuşanlar çoktu şimdi şöyle yatırı yaptım şu fiyattan aldım sattım diyenler hiç de az değil.
Pages:
Jump to: