Pages:
Author

Topic: Türkiye Blockchain konuşmaya başladı !!! - page 6. (Read 1516 times)

newbie
Activity: 55
Merit: 0
konuşulsa ne olacakki hocam adam kalkıp o işide tanıdıklara peşkeş keçer blockchain den geriye block bile kalmaz Cheesy
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Bu kelimeler eğer lafta kalırsa çok üzülürüm. Dünyanın kabul ettiği blok zinciri teknolojisinde ülkemiz asla geride kalmamalı.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
https://koinbulteni.com/milli-egitim-bakanindan-sonra-sira-sanayi-ve-teknoloji-bakaninda-mustafa-varank-blockchaine-atifta-bulundu-23131.html

Haberle ilgili detaylar var . Dün milli eğitim bakanı bugün Sanayi ve teknoloji bakanı blockchain den bahseden açıklamalar yaptı. Bunlar gerçekten güzel gelişmeler . Umarım devamı gelir .

- Teknopark İstanbul’a yaptığı bir ziyarette açıklama yapan Varank, kendi resmi hesabından şunları ifade etti:

”#Blockchain ile kimlik doğrulama, Düşük Ayak Hastalarına Yürüme Cihazı, Anne Sütüne Geçen Zararlı Maddeleri/Partikülleri Uzaklaştıran Filtre ve daha niceleri Çok güçlü Ar-Ge ve İnovasyon potansiyeline sahip ülkemizi daha da ileri hedeflere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.”

#Blockchain ile kimlik doğrulama, Düşük Ayak Hastalarına Yürüme Cihazı, Anne Sütüne Geçen Zararlı Maddeleri/Partikülleri Uzaklaştıran Filtre ve daha niceleri

Çok güçlü Ar-Ge ve İnovasyon potansiyeline sahip ülkemizi daha da ileri hedeflere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

— Mustafa Varank (@varank) 20 Temmuz 2018
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
Bak bu haber yalan haberdir. Gerçekten inanasım gelmiyor. Bu derece yüksek seviyeden böyle açıklama.

kaynak nedir okumak isterim hocam

Haber kaynağı Sanayi bakanının Resmi Twitter Hesabı https://twitter.com/varank
newbie
Activity: 36
Bak bu haber yalan haberdir. Gerçekten inanasım gelmiyor. Bu derece yüksek seviyeden böyle açıklama.
newbie
Activity: 58
kaynak nedir okumak isterim hocam
member
Activity: 196
Merit: 10
Türkiye internet'e bile geç kaldı şimdi bu tip haberlere irtiba etmiyorum. Malesef ülkemiz hala bunun zararlı olduğunu düşünüyor. Zamanın da internet'e de böyle söylemişlerdi. O yüzden böyle haberlere gerçek gözüyle bakmıyorum. Teknoloji'ye hep geç kalıyoruz.
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
Evet arkadaşlar dün ve bu gün Türkiye de Teknoloji adına güzel konular konuşuluyor bunlara bu gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ta dahil oldu

"#Blockchain ile kimlik doğrulama, Düşük Ayak Hastalarına Yürüme Cihazı, Anne Sütüne Geçen Zararlı Maddeleri/Partikülleri Uzaklaştıran Filtre ve daha niceleri "

Sizce bu konu gerçekten elemi alınacak ? Yoksa tamamen RANK için yapılan bir açıklamamı ?
Pages:
Jump to: