Pages:
Author

Topic: Türkiye'de 2012 BTC Haberi (Nostalji) - page 2. (Read 532 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
olduça hoş bir nostalji haberi olmuş, böyle eski haberleri gördükçe, daha çok btc alıp tutasım geliyor benim zira oldukça sağlam yerlere gelebilir diye düşünüyorum ben btc nin, neden yani bir 100.000 dolar olmasın?
full member
Activity: 406
Merit: 104
gerçekten güzel bir nostalji konusu olmuş, resmen duygulandım, eski günler harbiden güzeldi bu camia da, çok daha farklı bir yapısı vardı, daha samimi ve hoş bir ortam vardı
full member
Activity: 218
üzerinden 6 yıl geçmiş. btc almış başını gitmiş. eskilere bakıp ah vah ediyoruz ama halen btc toplamak için geç olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 6 yıl sonrasını düşünün. her şey güzel olacak. Smiley umut fakir ekmegidir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yukarıdaki videoyu daha önce izlememiştim, şimdi açtım baktım. Acayip komik bir anlatımı var hocanın:))) 1 dolardan 1000 tane almadığı için de çok memnun olduğunu anlatıyor. Nasılsa beni hacklerlerdi şimdiye kadar diye düşünmüş hahaa:)) Doğruluk payı da var valla, adam bir yerde haklı. Ama "balon" kısmına katılmıyorum. Zamanı gelince zaten ne olacağını hepimiz göreceğiz.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Hoca'nın şöyle de bir videosu var. 1.5 Dolarken 1000 dolarlık almayı düşünüp daha sonradan vazgeçmiş. İlginç bir sohbet olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

full member
Activity: 434
Merit: 109
Asaf Savaş Akat Hocamız 2012 yılında keşfetmiş bitcoini tebrikler. Umarım en azından 10-15 Bitcoinlik bir yatırım yapmıştır kendisi.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
evet bu haberi okumuştum. gerçekten nostaji oldu ve derinden bir iç çektim. Sanırım okuyan herkesin bir ahh geçirmişliği vardır. Ama olsun herkes nasibini alır demek ki o zamanlar bize nasip değilmiş.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Zamanında alım yapsaydık. Şimdi milyonerdik. Küşke önceden haberimiz olsa. Bitcoinle 3000 dolar olanda tanışdım  Shocked Shocked
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
2012 yılında demekki yatırım yapsak şuanda zengindik.Ama o zamanda adı pek duyulmamıştı.Kim bilebilirdiki bu kadar değerleneceğini.
member
Activity: 462
Merit: 42
bu haberler türkçe olarak mı yayınlanmış ben öyle olduğunu düşünmüyorum, O zamanlar birkaç arkadaşım konu ile ilgili araştırmalar yapıyorlardı o tarihlerde türkçe olarak hiç bir şey olmadığını söylüyorlardı bilemiyorum tabi nasıl.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Dustum kim bilebilir ki, bir de ilk çıktığı zamanlarda doğru dzügün bitcoin alabileceğin güvenilir yer bulması bile sıkıntıydı. Şimdi almak satmak çevirmek kolay ve eskiye nazaran daha güvenli
member
Activity: 302
Merit: 12
O yıllarda İMKB ile uğraşıyordum.Borsa işleri takip sürekli bunlarla karşılaştım.Sonra bilgisayar ,yazılım işlerinden anlayan bir arkadaş bitcoinden bahsetmişti.50 liraye hallediyorduk.Boşa gider diye vermedim.Şimdi ne durumdaydık kim bilir.
full member
Activity: 546
Ülkedeki ekonomik sıkıntıları popülist bir yaklaşımla ve rakamlarla oynayarak gidermek ne yazık ki mümkün görünmüyor. İşsizliğe gelince haberlerde takip ediyoruz; 6 aylık geçici bir işe asgari ücretle işe alım ilanı bile olduğunda binlerce insan İŞKUR önünde umut bekliyor. İnşallah düzelir durumlar ne diyelim
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Belki farkında bile değiliz ama o zamanlardan bu yana hem Bitcoin hem de bizler oldukça olgunlaştık.
Kripto paralar konusunda çok mesafe aldık ve hala gidecek yolumuz var  Smiley
member
Merit: 13
almayi becermek, risk almayi gozel almak, alip da bu kadar satmamak falan kolay isler degil. ama hep bir pismanlik var.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
O zamanlar bilseymişim bu bitcoinler falan girme ihtimalim olabilirdi ama caydırıcı nokta yaş da olabilirdi ama meraklıyımdır böyle işlere
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şöyle nostalji haberlerini okudukça, "benim bundan neden daha önce haberim olmadı" diye iç geçiriyorum. Ben mesela 2014 yılında duymaya başlamıştım BTC'yi ama o zaman da pek itibar etmemiştim. Yani yeterinde güçlü ya da yeterince çok haber yapılmamıştı Türkiye'de. Maalesef batı ülkeleri pek çok şeyi bizden çok daha önce öğrenip deneyimleyebiliyor. Biz olaya girelim dediğimizde de geç kalmış olabiliyoruz:(
Gerçi şu "geç kalmış olabiliriz" cümlemi 2 sene sonra okuduğumda ne hissederim ve şartlar ne olmuş olur orası da meçhul. Ben de BTC'yi 10 USD'den alan ve saklayan azınlıkta olmak isterdim.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
nostalji havası olmuş. 2012'de fiyatı da aşağı yukarı bilirsiniz. bitcoin alsan bugün ile 10x yapması bile çok zaman alır. tren kaçtı gibi gözüküyor da altcoinlerden zamanlama ve doğru coin-token seçimi ile bir tane bitcoin sahibi bile olunabilir, çok dikkatli davranılarak.

+1 imle katılıyorum. Potansiyeli olan marketcap değeri düşük,pump değil düzgün bir artış gösterecek coinler seçilip sepet yapılmalı.
Bitcoin ani şekilde yükselmezse sepet daha çok kazandırır.
member
Merit: 17
Ozmanlar herkes almak ister Tabikide dusuk görünce.simdi yine dusuk olarak gorunuyor tabi aralık ayına gore. Dusmeye başlayınca eminim bir çok kisi hemen satmaya başlıyor. Yani şuan btc ozmanki fiyatın kaç katı.Hesabim yetmedi bu matematiğe;-). Yani dusunun Etherium bile Ico fiyatı 0.3 dolarmi neydi. Şuan 216 bin kat artmis durumda belkide daha fazla da olabilir.yani bu piyasada çok uzun sure sabredevilirsen zengin olma ihtimaliniz yüksek.
newbie
Activity: 96
Merit: 0
O zamanlar hatırlıyorum bu tarz haberleri ama meh diyorduk ve geçiyorduk keşke demeseymişiz Cheesy gerçi o dönemde 10 centten alsak 1 dolardan satardık ne kar yaptık yaa diye böbürlenirdik orası ayrı  Grin
Pages:
Jump to: