Pages:
Author

Topic: Türkiye’nin ilk kripto para borsası Parandeks açıldı - page 2. (Read 484 times)

full member
Activity: 938
Merit: 115
İlk borsa derken mizah yapmaya çalıştınız sanırım. Açılmış deseydiniz, espriyi anlardık. yalnız son zamanlarda kaç tane borsa açıldı sayısını takip edemez olduk. Ben hala ilklerle devam ediyorum.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Çok çirkin ve kullanıcı dostu olmayan bir tasarıma sahip.
member
Activity: 336
Merit: 11
Sevindirici bir haber bence. Gelismeler daha da artacaktir.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Indikatör ve grafik desteği var diye böyle bir haber yapılmış diyeceğim, site halen beta aşamasında görünüyor bu arada.
newbie
Activity: 238
Harika bir isim ve guzel bir olay. Turkiyemiz adina ne kadar cok yerli borsa o kadar iyi.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Guzel olmus. Bildigim kadariyla ilk degil tabi bu ama ne kadar cok o kadar guzel.
member
Activity: 280
Merit: 10
isimi güzel olmuş, parandeks isminde hem para kelimesi geçiyor, hem de parande kelimesi geçiyor, inşallah parande ata ata döne döne gitmezler
full member
Activity: 518
Merit: 102
Kripto para piyasası tanındıkça ve yayıldıkça ülkemizde pastadan pay almak isteyen borsa sayısında da artış olacaktır. Ama dikkatli olmakta fayda var dolandırıcılar ve kimlik hırsızları da çoğalacaktır.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Hayırlı olsun umarım söyledikleri girişimleri yapabilirler bu piyasada çok söylemler gördük ama çoğu boş çıktı istikarlı olur temiz çalışırlarsa bizde katılırız
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bu borsa sanırım Btcturk paribu falan sallamıyor. Tek biziz en iyi biziz modundalar. İlk değil bunlar sanırım konuyu açan arkadaş başkasının paylaşımını alıntılamış. Ama Rekabet açısından iyidir daha çok işlem yapabilme imkanı demek. Hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Elbette ilk degil bu borsa ve son olmayacakta. Daha cok borsa acilacak ve bu piyasa cok fazla canlanacak.
newbie
Activity: 101
vatana millete hayırlı uğurlu olsun..başlangıç olarak mükemmel olması beklenmesin ve desteklenerek daha iyi olsun..
newbie
Activity: 112
Gelişmiş borsaların açılması Türkiye deki Bitcoin gelişimi için güzel bir haber
member
Activity: 392
Merit: 10
Gerçekten iyi iş cıkarmış bir borsa izlenimi bıraktı ilk göz gezdirmemde inceleme yaptım diyemeyeceğim ne olursa olsun ülkemiz de bunların olması her türlü güzel haber.
newbie
Activity: 140
Gelişmişliği dünya standartlarında olan borsaların ülkemizde de olması mutluluk verici gelişme
full member
Activity: 546
Merit: 100
Boyle gelismis secenekler sunan kendini gelistirmis bir borsanin ulkemize iyi isler yapacagini umuyorum acikcasi.kullanmak lazim.
member
Activity: 308
Merit: 11
İlk derken? Btcturk, koineks, paribu sondu bu ilk dimi?

Reklam için güzel bir başlık bulunmaya çalışılmış ama olmamis sanki. Burada bile hatalar yaparken nasıl guveneyim ben buna. Tutacağını sanmıyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Ilk demek biraz sacma olmus ama yeni bir borsa daha iyi olmus.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Sanırım haberi yapanların Türkiyedeki diğer kripto para borsalarından haberi yokmuş! Başlığın ironik olduğunu belirtmek gerekiyor malesef ki, arkadaş belirtmek durumunda kalmış zaten. Parandeks’e gelince; 24 saat canlı çağrı merkezi falan yatırımcıların ilgidini çeker, tabi çağrı merkezi olması yeterli değil, gerçekten çözüm üretebilmeleri önemli. Vaat ettikleri herşeyi yapabilirlerse gerçekten mükemmel bir borsa olur fakat icraate bakmak lazım önce, hayırlı olsun diyelim.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
ironiden anlamayan arkadaşlara yorumları için ayrıca teşekkür ederim.. Bu da başka bir ironiydi nasılsa onlar tarafından anlaşılmıyor Smiley
Pages:
Jump to: