Pages:
Author

Topic: Türkiye’nin ilk kripto para borsası Parandeks açıldı - page 3. (Read 482 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Ülkemizde de kripto para borsaları gittikçe yaygınlaşıyor. Umarım birbirleriyle rekabetleri biz yatırımcılar için faydalı olacak gelişmelere yol açar. Transfer ücretleri ve komisyonlar konusunda olumlu adım atmayı başarabilirler.
member
Activity: 392
Merit: 10
Yalnız şahsen benim kafama şu takıldı btctürk falan varken nasıl Türkiyenin ilk kripto para borrsası parandeks oluyor acaba. Onlar neden sayılmıyor ki ?
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Bana pek güven vermedi. Sahipleri, kim kimdir bunlar vs.. profesyonel gelmedi bana. Ilk kriptopara borsası iddiaları zaten tam bir fiyasko zaten. Neden böyle bir çıkışa ihtiyaç duydular ki?
full member
Activity: 224
Merit: 100
Ülkemizdeki habercilik anlayışı bu işte.Girip bir araştırma yapmaktan aciz kişiler haber yapıyor.Konuya gelecek olursak ülkemiz açısından güzel bir haber rekabet her zaman iyidir.
full member
Activity: 462
İlk olmasa da açılması güzel bişey. Türk borsası olması nedeniyle desteklemek lazım. Önemli olan işlem haciminin olması yoksa o zaman ilk 10 veya daha iyi bir yere gelebilir
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
muhtemelen ilk diyerek prim kasıyor olabilirler daha fazla isim duyurmak amacıyla onun dışında kesinlikle bilinçli yapılmış olarak görünüyor şu aşamada
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Habertürk'e de yuh yani, ülkemiz blockchain çalışmaları konusunda geri kalmış olsa bile maşallah borsalarımız çatır çatır çalışıyor ve yenileri de geliyor. Borsalarımızın kendilerini  liste konusunda iyileştirme ve sistemsel olarak özellikle güvenlik sorunlarını ileri seviyede geliştirme sorunları olsada  Parandeks ilk olmadığı ortada.
member
Activity: 560
Merit: 57
Btctürk paribu falan sosyal paylaşım sitesi mi yav. Nasıl ilk oluyor haber vermek sallamak için her şeye de ilk demeyelim abi.
newbie
Activity: 154
en popular ilk 10 a girmeyi bir kere unutsun, ilk 10 demek kurtlar sofrası demek, bu yüzden hedefleri doğru belirlemek geliyor
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
ben yerli kripto para borsalarını hep destekliyorum, bence ileride başarılı olacak bir çok proje çıkacak bizim bünyemizden,  fakat scamlere de çok ama çok dikkat etmek lazım
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Türkiyenin ilki değil ama olsun yinede desteklenebilir sonuçta yatırım var emek var neyse hayırlı olsun diyelim umarım sorunsuz bir şekile işlemler yapılır diyelim..
newbie
Activity: 210
nedense hiç araştırma yapmadan türkiyenın ilk borsası diye konu açılmış bir araştırma yapmak lazım böyle konuları yazarken.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Türkiyede Btcturk paribu olduğundan haberi yok galiba bu habertürk ün. Başlığı açan arkadaş olayın abesliğine vurgu yapmak istemiş ama çoğu insan yanlış anlamış. Bende görmüştüm bu haberi. Konu itibariyle yeni bir borsa diğer borsalara da hareket getirecektir.
newbie
Activity: 154
Öncelikle türkiye için hayırlı olsun. Borsa sayısı arttıkça koin çeşitleri de artacaktır. türkiyenin ilk kripto borsası başlığı sanırım yanlışlıkla yazılmış. ilk açılan borsaları iyi biliyoruz Cheesy
full member
Activity: 560
Merit: 113
o değil de bence btcturk hata yaptı diğer ülkeler için de hazır borsa sağladı biliyorum ama direk global başlasalardı şimdi dünyada herkesin bildiği bir türk kökenli global borsa olabilirdi. yatırımlarının karşılığını iyi alamadılar.
member
Activity: 268
Merit: 12
ilk derken ? bizim bildiğimiz türk borsaları türk değildi sanırım malum yıllardır işlem gören borsalar var. ilk borsa yerine içeriğiyle bir ilk olacak falan dense daha iyi olabilirdi.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Gülümsetti.. ilkten kasıtlari neydi acaba.. Son zamanlar Türkiye piyasasina çok sayida borsa girdi ama hacimleri ortada. Umarim onlar gibi olmazlar..
full member
Activity: 714
Merit: 125
Beta versiyon olarak başladığını anlıyorum, daha geliştirilecektir tabi özellikle sitenin gelişime ihtiyacı var. Global borsa diyor sitede birçok kripto para mevcut çatısı altında. Umarım başarılı olur sadece içeride değil global pazarda da hacim yapar dilerim, başarılar.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
indikatör, grafik desteği türkiyenin her borsasında yok. koinim örneği sırf al-sat ekranı var. sitelerinde telefon numarasını göremedim. ticket desteği var. diğer türkiyedeki borsalarda bu eksiklikler giderilmiştir herhalde. birinde ether yok diğerinde var. tüm açıkları gideren, müşteri hizmetleri mükemmel, takılma yapmayan borsa biz bunu istiyoruz.
full member
Activity: 288
Açılan ilk borsa değil ama hali hazırda piyasa gelişiyorken Türkiye'de de bu tip borsaların artması iyi bir rekabete sokabilir. Ama Türkiye'de 3 borsanın olması devletin bu konuya bakışını nasıl etkiler bilemiyorum.
Pages:
Jump to: