sanirim intexcoinde sistem bizde soz senettir mantigi ile calisiyor. su globaldeki
investor based games konusundaki scam/ponzi sistemlerde bile tx, yatirim tarihi vadesi sona erme suresi gibi en azindan
delil olarak gosterilebilecek kayit sistemleri varken, sanirim intexcoinde herhangi bi kayit durumu sozkonusu degil. cunku gelip de her ben sadece kucuk bir yatirimciyim diyen sirketin avukatligina soyunmadim onlari korumak gibi bi niyetim yok diyenler ne toplantilardan ne sunum materyallerinden ne de yaptiklari yatirimlardan herhangi bir done paylasmadi. ve herkesin tepkisini cekti.
nasil bir cahil cuhelasiniz ki, bir kisinin sadece sozune guvenip yatirim yapabiliyosunuz ve bu para beni batirmaz risk yoksa kazancta yoktur diyebiliyosunuz? bu nasil bir yatirim anlayisidir?
bir banka dekontu da mi yok yatiriminiza iliskin? 250€ luk bedeli bir kisinin sozunu teminat kabul edip nasil yatirim yapabiliyosunuz?
cok mu sey bekliyorum sizden? deyin ki su tarihte su kisiye/firmaya su kadar para yatirdim. sozlesme sudur vaadler sunlardir, su kadar vadede bu hizmeti aldim diyebiliyo musunuz?
su portal uyelik sayfanizda da mi herhangi bir kayit yok?
ben buraya ne gondersem fake diyeceksiniz diyeceksin yine. senin kimseyi inandirmaya calismak gibi bir amacin olmamali zaten. edebiyat yapmayi birak da sadece sisteme girmek icin inandigin/inandirici buldugun seyleri paylas.
Gerçekten bu tarz belgeleri paylaşmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum çünkü birazdan yorumlar gelmeye başlıyacak ,
yok her yeri silmişsin , yok bunların fake vs. anlamsız bir döngü yani..
Bunları bir şeyleri ispat etmek için paylaşmıyorum çünkü neden ısrarla istendiğini ve
neyi ispat edebileceğini de anlamış değilim.
Ama yine de sırf siz bu kadar ısrar ettiğiniz için paylaşıyorum ama bunların gerçekliğini ispat etmeye uğraşmayacağımı da bilin lütfen ,
herkese açık bir yerde neyi ne kadar paylaşacağım da benim bileceğim iş. Orijinal fatura görmek isteyen şirketlere başvurabilir.
Buyrun fatura ve ödeme dekontu..Gördüğünüz gibi Akbank hesaplarına 1 marketplace ve 5 adet minex parası banka kanalı ile gönderildi
ve faturası alındı.
Sanırım siz olayı yanlış anladınız , sanki sırf bir adamın lafına güvenip , yurtdışına veya bilinmeyen bir yerlere ,
kayıtsız kuyutsuz para yolluyoruz sandınız belki de o yüzden bu kadar belge ısrarınız var.
Elbetteki böyle değil , bu da sonuçta turkiyede faal bir firma , herhangi bir turk firması hangi kurallara uyuyorsa uymak zorunda.
Sonuçta Turkiyede herhangi bir başka firmadan hizmet aldığınızda nasıl her şirket fatura kesiyorsa bu şirketler de kesiyor.
Mcoinde de bu aynı şekilde. Bu firmalar sadece yurtdışında değiller , türkiyede de şirketleri var. Diğer sitelerde olduğu gibi bir hizmet
veya ürün satın alırken sepete atıyorsun , sözleşmeyi okuyor anlıyor tıklıyorsun, istersen çıktısını alıyorsun,
1 yıl boyunca mining hizmeti alıyorsun , alınan hizmet sonucunda kazılan coinleri panelinde görüyorsun ..
Sanırım ısrarla belge göster derken kastettiğiniz bunlardı , umarım yeterlidir.
Gerçi bunlar sadece şirkete banka kanalı ile ödeme yapıldığını ve hizmet karşılığı fatura alındığını ispatlar ,
firmanın dolandırıcı olup olmadığını değil. Yatırım yapma şeklim sizin dediğiniz gibi “cahil cühela” bir yaklaşım değil , ve kimsenin sadece
bir sözüne güvenip girmedim , mcoin‘i bir şekilde duydum kendimce araştırdım ,
“aklıma yattı , bu para beni batırmaz , risk yoksa kazanç da yok” dedim ve para yatırdım ,
sonuçta para kazandım hala da kazanıyorum , ve şimdikine de yani intexe de daha önce kazandığım
bir örnek var olduğu için aynı mantıkla girdim.
Butun forum adamin uzerine cullanmis
Hele biraz daha bekleyelim, ne olacak gorelim. Umarim dolandirici degildirler de iyi birsey yapmaya calisirlar hem kendileri kazanir hem de bize kazandirirlar. Ama elbette ki sorulan sorular mantikli ve madem yatirim yapacagim en basta guvenmek isterim. Bunun icin de inandirici donelere ihtiyac var
Bu yorumu yapan arkadaşa katılıyorum , gayet adil bir yorum bence .. en azından bunu söyleyebilmek lazım ,
birileri düzgün bir iş yapma niyetinde olamaz mı ? Gerçekten de kendi kazanırken belki bize de kazandırırlar ,
arkadaş güven konusunda sonuna kadar haklı , belki ben bu kişileri bir şekilde tanımış olduğum için daha kolay güvendim .
Umarım yanılmıyorumdur.
Ama güvenmek için gereken donelere ulaşmanın yolu sormadan dinlemeden , direk “dolandırıcı bunlar” demek değildir.
Gerçekten iyi niyetle fikrimi yazıyorum , kim girmiş kim girmemiş inanın umrumda değil , ama insanları anında haklı haksız damgalamakta ,
iş fikirlerini daha kafasını kaldırmadan gömmekte gerçekten üstümüze yok .
“ben her kapalı mining ponzidir ” söylemine katılmıyorum , belki çoğu öyledir ama
Belki de arkasında emek veren birileri olursa yeni bir coinin kabul görme şansı olabilir diye düşünüyorum .
Belki de yazışma tarzlarına fazla takılıp gereksiz yere konuya dahil oldum bilmiyorum ,
amacım da coin firmalarını övmek değildi , neyse , doğru veya yanlış fikirlerimi yazdım ,
sonuç da herkesin aklı da kendine yeter , daha fazla aynı şeyleri yazmamın anlamı yok ,
bunun sonu yok , karşılıklı atışmaya dönerse tadı da kaçar , bir yerde son vermek lazım.
Herkese iyi akşamlar.
Saygılar
http://imageshack.com/a/img923/7046/2ar79J.jpghttp://imageshack.com/a/img922/1918/KhuzlO.jpg