Pages:
Author

Topic: Twitter CEO’su Jack Dorsey: Gelecekte Dünyada Tek Para Birimi Bitcoin Olacak - page 3. (Read 548 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Jack Dorsey’in gelecekte dünyada sadece tek bir para birimi olacağı ve internette tek bir para birimi kullanılacağı
ve bunun Bitcoin olacağı yönündeki düşüncesi imkansız değil. Hemen olmayacaktır tabi ki fakat gelecekte bunu göreceğiz muhtemelen.
member
Activity: 196
Merit: 10
Aylar öncesinin bir haberi bu , yeni birşey değil, bu adamı da anlamak imkansız!!!
newbie
Activity: 238
Merit: 0
tek para birimi olmayacak, genc ceo muz kendini fazla kaptırmış bu olaylara, bitcoin bu devrimin bir fitilidir, bence buna da kafa yormak lazım
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bu adam ceo olmak için fazlasıyla genç biri diye düşünüyorum bence daha fazla ekmek yemesi lazım, o şekilde ceo yapmaları lazım, gençleri ceo yapmak avrupada bir moda oldu
member
Activity: 268
Merit: 12
twitter de kripto para reklamlarının yasaklanması konuşuluyor sürekli ama twitter ceosu da çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsa olumlu gelişmeler var demektir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bu adam daha 25 yaşında çocuk yok ceo olmuş yok bilmem ne olmuş bunlarla uğraşılmaz, kafalarına göre açıklama yapar bunlar
full member
Activity: 238
Merit: 100
Bitcoinin nihai amacı da tam olarak budur bence bunun olması için biraz zamana ihtiyacımız var ama kesinlikle gelecekte olabilecek bir durum
newbie
Activity: 280
    İnsanoğlu doğayı katlettiği sürece eninde sonunda dünya üzerindeki enerji kaynakları tükenecek zamanla teknolojinin de gelişmesi ile birlikte sanal ortamda ki herşey kullanılır olacak böylelikle de bitcoin in tek başına geçerli olacağı yıllar başlayacak
member
Activity: 392
Günümüzde herşeyi hızla sanal ortamda halletiğimizi düşünürsek  çok mantıklı bir yaklaşım ama bitcoinmi başka bir coinmi olur o kısmını bilemeyiz
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bu konuda hem fikiriz, bitcoin tüm dünyanın kabul ettiği ve kullandığı bir para birimi olarak yerini alacak. artık bu kaçınılmaz bir son gibi görünüyor.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Dünya'nın geçerli tek para birimi bitcoin olmayacak muhtemelen her devlet kendi coinini üretecek ve bitcoin bunlar arasında swaplenebilen özellikle merkezsiz bir para birimi olacak.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Acaba yaptığı bu açıklamaya kendisi de inanıyor mu gerçekten merak ediyorum bunu. Tamam en önemli para birimlerinden olacağını düşünüyorum ben de ama tek para birimi demek yanlış olur yani.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Umarım trump ın yaptığı ekonomik savaş başlangıcı kripto alemini olumlu etkiler .
newbie
Activity: 700
önce hayal edersiniz sonra gerçekleştirmeye çalışırsınız bence hayallerini paylaşmış  bitcoin in reklamınıda yapıp gündemde kalmasını saglamış ya tutarsa
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Jack Dorsey’ın açıklamalarını yapıcı bir açıklama olarak görüyorum. Şimdilik imkansız gibi görünse de Bitcoin bir gün ortak para birimi olabilir fakat bunun olabilmesi için uzun yıllar gerekiyor, bunu Jack Dorsey’de belirtmiş zaten.
member
Activity: 224
İddialı bir açıklama gerçekten. Şu an için böyle bir beklentinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha yaşanacak gelişmeler ve çözülmesi gereken sorunlar var bence bu piyasada. Ama umarım mümkün olan en yakın zamanda dünyaya hakim olan para birimi bitcoin olabilir.
newbie
Activity: 79
Eh istediğin gibi at koşturabildiğin borsada istediğin gibi manipülasyon da yapılıyor malum. Tamam Bitcoin in potansiyeli var fakat bu şekilde abartmak da manipülasyondan başka bir şey değil.
Ayrıca Lightning Network'e piyasaların tepkisi ne olacak cidden merak ediyorum artık. Okadar olumsuz haber üst üste gelmeye başladı ki iyi haber gelse de sonu iyi olacak mı şüpheleniyorum artık Smiley
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
digital çağın yön vericilerinden biri olan jack dorsey den böyle bir açıklama gelmiş olması tabiki de sevindirici. demek ki artık bir çok alanda kullanılacağını ve paranın güç değiştireceğini görebiliyorlar.
newbie
Activity: 280
    Gelişen teknoloji ile dijital çağın hüküm sürdüğü ve süreceğini göz önüne alırsak doğru bir yaklaşım içinde bulunmuş tahmin yürütmüştür
member
Activity: 392
Bitcoin fee oranları düşürüldü , Lightninge geçiş için hazırlıklar tamamlandı, sırada bitcoinin fiyatlanması kaldı , önceki ayların aksine piyasada olumlu haberler dolaşmakta bunlara son olarak Twiter Ceosunun da açıklamaları da eklendi piyasa yukarı hamle bekliyor.
Pages:
Jump to: