Pages:
Author

Topic: Twitter CEO’su Jack Dorsey: Gelecekte Dünyada Tek Para Birimi Bitcoin Olacak - page 4. (Read 548 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
banknotlara geçişte alıştırma sürecinde insanlar çok zorluk çekmiştir. altın kullanarak ticarette alışveriş yaparken cüzdanlara kağıt paraya geçiş tıpkı kağıt paradan, dijitale geçiş gibi zor olacaktır. şu anda bazı ülkeler numaradan tepki veriyor olabilir. inanıyorum ki bazı öncü ülkeler bizim resmi kripto paramız artık budur. alışverişlerimiz yalnızca bununla yapılacaktır şeklinde açıklamalarda bulunacak.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Açıkçası benim düşüncem biraz abarttığı yönünde bu ceonun. Kesin bitcoine yüklü miktarda yatırım yapmıştır. Btc değeri artsın diye reklam yapıyor ama güzel oluyor sonuçta bizim için
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Jack Dorsey de bizden çıktı Smiley kim bilir kaç para yatırdı bitcoine ve artması için kendi gücünü kullanıyor, umarım dediği çıkar da hepimizin yüzü güler.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bu ve bunun gibi aciklama yapan insanlarin tek amaci piyasayi hareketlendirip iyi bir yere cikinca da parasini bir anda cekip kazanacagini kazanmak. Sonra kalanlara nolursa olsun umrunda olmaz.
member
Activity: 322
Merit: 12
Su an icin bunu soyleyebilmek bence cok sacma cunku piyasa alt ust olmus durumda hergun yeni haberlerle deger kaybediyor. Bir haftalik bir yukselis olsada hemen geri iniyor bu da guveni azaltti. Bence yeterli piyasa hacmi yok ve boyle giderse zor olusacak bu durumda da bahsedilen yerlere gelmesi oldukca zor.
member
Activity: 224
Merit: 10
Basit bir aciklama degil bence bu. Tamam belki bu durum gerceklesebilir ama bunun icin oldukca uzun bir zamana ihtiyac var piyasa hacmi yetersiz. Birak bitcoini kripto para piyasasi bile kuresel ekonominin kucuk bir oranini olusturuyor. Bu yuzden yapilan aciklamanin bir spekulasyon amacli oldugunu dusunuyorum.
jr. member
Merit: 3
Gelen yasaklamalardan sonra guzel bir aciklama bence ama nasil gerceklesir bilinmez. Bana kalirsa ucuk bir aciklama.
full member
Activity: 411
Merit: 134
G-20 akabinde gelen çok güzel bir haber daha.

Jack Dorsey abimiz aynı zamanda önemli bir ödeme hizmeti sunan Square‘in de ceo‘sudur.Bu demek oluyor ki yakın zamanda buna benzer açıklamalar artarak devam edecektir.Hayırlısı bakalım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesinlikle kucuk yatirimcilari bitcoine biriktirip parayi kaldirmak isteyen insanlar bunlar bence bu tarz aciklamalara kanip yatirim yapmayin.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bu tarz söylemler aşırı uç söylemler. Mcafee den ne farkı kaldı ?

O da penisimi yerim diyordu bunlar Bitcoin'e büyük yatırım yapmış ve spekülasyon yapan insanlar.

Bulundukları yeri ve ünü bu doğrultuda kullanıyorlar.

Wozniak da altından değerli diyordu ama 20 bin doları görünce satmış elinde ki Bitcoinleri.

Bu adamlar Bitcoini seven adamlar değil sadece spekülasyon yapıp para kaldırmak isteyen insanlar.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Öyle olmuyor o işler, tek bir para birimi olacak bir dünya anlayışı olsa USD gibi öncü para birimleri zaten olurdu, her ülke kendi birimini çıkarmış belli ihtiyaçlar nedeniyle. Benim tahminim ise şöyle, her grubun kendi kripto parasını çıkartacağı yönünde. Nasıl mı? Örneğin google tüm bağlı networkünde alt uygulamalarında twitter facebook vs gibi tek bir kripto para kullanacağını tahmin ediyorum, Google Coin gibi, diğer büyük bir grubun başka Microsoft Coin gibi vs. Bu şekilde oluşacağını hayal ediyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
madem öyle tek para birimi bitcoin olacak istiflemeye başlayalım tabi satoshileri. 1 tane almak şu anda ulaşılabilir gibi dursa da bu seonun dediği çıkarsa 1 bitcoin almak için evi, arabayı satacağımız zamanlar gelecek demektir. işin tuhafı bu açıklamalarının garantisi yok. çok fena tongaya da düşebilirsiniz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bir hayli iddialı bir açıklama gelmiş. Altcoinlerin çok büyük kısmının yok olacağını tahmin ediyor öyleyse ama ben altcoinlerin bu kadar çabuk silinebileceği görüşünde değilim.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Twitter'da kripto para reklamlarının yasaklanması konuşulurken CEO'sunun böyle bir açıklama yapması güzel olmuş gelecek adına umutluyuz.
member
Activity: 434
Merit: 14
Ben bu adamın bunu salladığını düşünüyorum, yani laf ola beri gele demişler, sırf ünlü olmak için böyle şeyler söylüyorlar

Ünlü olmak için mi Smiley Adam Twitter'ın Ceo'su olmuş daha ne ünlü olacak..Adam sadece bu konu hakkında düşüncelerini belirtmiş..Tıpkı senin ona yaptığın gibi..Benim sana yaptığım gibi..
full member
Merit: 105
Hız ve feelerin düşmesi lazım. Bu durumda biraz hayal gibi duruyor. Tek para birimi olması da biraz zor ama daha çok kullanılacağı ve geçerli olacağı kesin.
member
Activity: 224
Merit: 12
bu ne perhiz bune lahana turşusu adam btc yi övüyo biryandan da twitterın kripto yasağı getireceğinden bahsediliyo umarım doğru haber değildir
full member
Activity: 742
Merit: 112
arkadaş şunu diyoruz işte. eskiden kağıt para mı vardı. altın, gümüş ne oldu kağıt para getirdiler bu devrim. altın, gümüşü markette kullanabiliyor musun? hayır eskiden kullanabiliyordun. şimdi kağıt parayı altın gibi düşünmeli. yani bir vakitten sonra tedavülden kalkabileceği. sorun şu: bitcoin dünyanın tek para birimi olursa hadi oldu diyelim. dünyanın en büyük spekülasyonu yapacaklar. 180 ülkede manipülasyondan bahsediyoruz. o dalgalı vakitler, yani müthiş düşüşlerin olduğu vakitlerde isyan bile çıkabilir. elimdeki bitcoin para etmiyor gibi.

zamana karşı bilim kurgu filmini izlediniz mi? bitcoinle alakalı olmasa da zamanın para olarak ele alındığı senaryosu müthiş film diyebilirim. bir ara bakın.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Aslinda hicbir zaman bu bahsedilen bitcoin olmayabilir yerine daha stabil kagit parayla esit degerde birseyler gelebilir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ben bu adamın bunu salladığını düşünüyorum, yani laf ola beri gele demişler, sırf ünlü olmak için böyle şeyler söylüyorlar
Pages:
Jump to: