Pages:
Author

Topic: Twitter Fenomenlerine kanmayin !! - page 16. (Read 69695 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
May 31, 2018, 05:50:07 PM
Birçoğunun zaten network illetinden buraya atladığını hepimiz biliyoruz. Sen bana üye getir seni zengin edeyim mantığını buraya entegre ettiler. Bir de toplanıp Alp Işık'ı bir referans yüzünden ezmeye çalıştılar.

Bir kısmına bitcointalk'u biz öğrettik. Bazıları merit dileniyordu burada. Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 100
May 31, 2018, 05:40:19 PM
Twitter fenomenlerine kaldıysak işimiz vasat. Ayrıca Tolga Karelin kripto ile ne zamandan beri ilgileniyor. O oyuncu değil miydi. Twitter da oyunculuğunu konuşturmuş olabilir. Vah ki ona uyup yatırım yapanlara ...
newbie
Activity: 94
Merit: 0
May 31, 2018, 05:33:50 PM
beyler hepimizin aklı fikri var. forum bize öyle yada böyle bir şekilde bilgilenmemize yardımcı oluyor. yapmamız gereken çok okuyup kendi fikir sistemimize gör kadar vermek
member
Activity: 86
Merit: 10
May 31, 2018, 05:13:12 PM
twitter fenomenlerinden takip edilecek güvenilir tek kişi huzur kandemir dir. dürüst bir şekilde sadece insanlara para kazanmasını yardımcı olmak isteyen tek insandır. vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine sonsuz teşekkürler çok şey öğrendik kendisinden.
member
Activity: 560
Merit: 12
May 28, 2018, 02:57:16 PM
Piyasaya yeni giriş yapanlar bir bilen vardır falan diye aramaya başlıyorlar. Karşılarına da bu bir halt bilmeyen adamlar çıkıyor bunlara güvenip yatırım falan yapıyorlar ellerindekileri de kaybediyorlar
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
May 28, 2018, 01:41:03 PM
Ssadece bilgilerini alıyorum gerisi bende başka hiç bişeylerine bakmıyorum hep karlardan bahsediyolar alış söylüyolar çıkış yok zarar yok yalan hep bilgileri yeter yarayanlar tabiki
full member
Activity: 490
Merit: 105
May 28, 2018, 01:35:46 PM
twitterdaki fenomenlerin yaptığı şey sadece aşırı derecede abartılı umutlar vaadetmekten başka birşey tek dedikleri elbet birgün yükselecek alına elle tutulabilir bir neden vermiyorlar sonra yükseldiği zaman benim tahminlerim tuttu diye hava atıyorlar.
member
Activity: 612
May 28, 2018, 01:27:28 PM
Bu gözler ne twitter fenomenleri gördü. Kendine gazeteci diyen 20k takipçili adamın faucet refi peşinde koşmasını mı baska bir fenomenin vitrocoin saçmalığına bir sürü insanı üye yapmasını mı başka bir asalağın scam projelere yatırım yaptırtarak bir sürü insanın parasını kaybetmesine sebep olmasını mı? Hangi birini sayayım.
Fenomen falan hikaye arkadaslar 100 liraya 10bin takipçi satılan bir mecradan bahsediyoruz. Kim derse desin kendi arastirmanizi yapmadan hic bir şeye bir delikli kurus yatirim yapmayin.
newbie
Activity: 168
May 28, 2018, 12:57:14 PM
Mcaffee gazlaması ile 10-20 cent iken 40 centi aştı mtc token. EOS ve birkaç tane ekleme yaparak tweet atmış. tweeti görmedim ama forumda konu açılmasa haberimiz bile olmayacak. twitter fenomenlerinin alayı işe yaramaz değil. yalnız seçici olmak gerek.
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
May 28, 2018, 11:41:17 AM
Mcafee dahil bütün bu twitter fenomenleri reklamcı ne yazık ki. Alayı para karşılığı yapıyor bu işi.
Yani inanmamanız gerektiğine ben de katılıyorum. Ama cryptoyoda gibi hesaplar da var hani değerlendirme yapan, onlar temiz.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
May 28, 2018, 10:12:42 AM
Doğrudan alım yapın diyenleri ben dikkate almıyorum zaten, ama bazı haber ve oluşumları dikkate alarak pump yapma potansiyeli olanları bildirenleri tebrik ediyorum, direk yatırıma değil araştırmaya yönlendiriyorlar.
newbie
Activity: 44
May 28, 2018, 09:30:46 AM
Kanmamanız gereken bir kişi de benden gelsin. Bu kişi alın diyorsa satın.

https://twitter.com/eylemculculoglu

Doğru. Geçmişin dolandırıcıları bugünün fenomeni haline geldi. Hazır adı geçmişken ben de paylaşayım. Uzak durun.
https://hizliresim.com/r1YkAB

Sadece bu kişi de değil üstelik, bunun gibi çok kişi var aynı zihniyette olan. Kendi analizini kendiniz yapın. Fenomen vs tırıvırı işler.
full member
Activity: 630
Merit: 102
May 28, 2018, 02:45:00 AM
Twitter fenomenlerinin %80'nin bir bok bildiği yok kimse kusura bakmasın. Bitcointalk gibi sitelerde dolaşıp yeni coinlere denk geldikçe twit atıyolar ve yükselince de bak ben demiştim diyorlar. Düşünce hiç ses seda yok.
member
Activity: 756
Merit: 16
May 27, 2018, 05:50:44 PM
Bu işi bilenler ve grafik üzeri yorum yapanlarda var. Yok bu çok iyi bu çok süper token diyende cidden bazı kişilerin dedikleri tam olmasa da yüksek ihtimal ile tutuyor. Ancak geneli milletin alış yapması için paylaşım yapıyor.
member
Activity: 280
May 27, 2018, 04:09:46 PM
Twitter Fenomenlerine kanmayin demek doğru olmuş bu Twitter Fenomenleri tam anlamıyla şarlatan insanlar hiç güvenmiyorum
newbie
Activity: 70
May 27, 2018, 03:43:27 PM
Hiçbiri zerre umrumda değil, telegram grupları proje detayları yüzlerce kişinin yorumları yetiyor benim proje hakkında bilgi sahibi olmam için. Seveyim fenomenini.
member
Activity: 314
Merit: 19
May 27, 2018, 03:39:04 PM
Kanmamanız gereken bir kişi de benden gelsin. Bu kişi alın diyorsa satın.

https://twitter.com/eylemculculoglu
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
May 27, 2018, 03:12:19 PM
Twitter fenomenleri tamamen bir projeye bağlı olan kişiler. Güya çalışmıyorlar ama hep sinyal gruplarıyla bağlantıları vardır. Hatta çoğunun kendi gruplarıdır.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
May 27, 2018, 03:10:38 PM
Hiç bir bilgin yoksa öğrenme konusunda tembellik edersen ama genede bu piyasadaysan başkalarının doğrusu senin doğrun olur mecburen tavsiyelerle iş yaparsın ve sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırsın.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
May 27, 2018, 02:34:34 PM
Kanan var mı bunlara? Kafası çalışmayan araştırma yapmayan insanların kripto para dünyasında olacaklarını sanmıyorum.
Abi bunları yazarken bence ciddi olamazsınız ya adam kanıyor giriyor vuruyor çıkıyor ne bu adamlarla savaşınız anlamak mümkün değil
Pages:
Jump to: