Pages:
Author

Topic: Şu an itibarıyla CoinMarketCap'te listelenen token sayısı 2000'i geçti. - page 4. (Read 646 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
Her gün mantar biter gibi yeni proje ve icolar çıkıyor. Bu sayının 2000 olması çok normal. Her proje kendine has tokeni çıkartıyor. Bu rakam gün geçtikçe çoğalacak.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Eklendi ama yüzde 95i çöp olunca br anlam ifade etmiyorlar.Marketcapi şişirmekten başka bir halt yaptıklarını görmedim.Zarar ziyan yemin ediyorum 15 yaşındaki programlamaya yeni girmiş bebeler coin çıkartıp piyasaya sürüyorlar.
member
Activity: 630
Merit: 37
icolarda escrow olayı olmalı ki scam projelerin önüne geçilsin
member
Activity: 238
Merit: 14
Bahsedilen yükseliş sürekli olacak. Bunu şöyle düşünün projesi olup gerçek anlamda projeyi başarı ile sonuçlandıramayan projeler foto finiş yapacak. Her daim de aynı projenin benzerleri ortaya çıkacak. Bu sebeple bu tür gelişmeler devam edecek.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Maşallah acayip bir hızla çoğalıyor en az yarısı düzgün bir borsada bile işlem görmüyor işlem görenlerin ise çoğunun hacmi yerlerde geziyor.merak edip centra yı arattım bilenler bilir cmc de arayınca çıkmadı ama googledan aratınca buldum  https://coinmarketcap.com/currencies/centra/  tamamen delist olanlar bu sayı dışında heralde
member
Activity: 596
sözüm ona uzmanlar cmc deki tokenlerden konusuyorlar sadece listelenmeyip çöp olanda çok listelenmeyip piyasası iyi gidenlerde var ama bu kadar coin olması bence kötü zamanla azıları silinip gidecektir elbet!
member
Activity: 234
Merit: 10
hepsi çöp değil aslında ama şu ortamda para olmayınca çöp demek işimize geliyor

stq mesela ne kadar kötü de olsa proje ortada ha şu var projeyi gerektirecek o kadar yatırıma gerek varmı tabiki yok ancak para açlığı işte.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
1500 ila 1800 arası zaten çöp proje, hepside değer kaybettiriyor zaten.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
bu kadar çok olması piyasanın hala üstün seviyede aktif ayatırımcı ve projelerin olmasından kaynaklanan bir durum olduğunu gösterir.
member
Activity: 574
2000 küsür altcoin piyasamız büyüyor olayı değil bu. bunların çoğu piyasadan silinecek bence ama zamanı gelmedi. bence altcoinin ömrü birkaç yıl o arada voleyi vuran gidiyor. farklı bir isim, yeni ico, yeni takım üyeleri ortaya karışık satışlar falan.
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
ortalık çöp token kaynıyor, hergün saçma sapan bir token türetebiliyorlar zaten bir çoğuda aylar geçmeden piyasadan silinip gidiyor, burda en kötü olansa bilinçsizce yatırım yapıp ellerindekini kaybedenlere oluyor.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Aklına gelen coin cıkarırsa 3000'i seneye rahat geçeriz. Çogu iş yapama potansiyeli amacı bile yokken girmiş bir kere o listeye.
Market cap'i sıfır olanların silinmesi lazım aslında.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Coinmarketcap'te listelenen token demişsin. Yalnız hepsi token değil onların. İçlerinde kendi blockchain'ine sahip coinler de bulunmakta. Tekrar baktım da 1600. sıralardan sonrasında hacim yok coinlerde. Market capleri sıfır ? olarak gözüküyor. Çöplüğe dönmüş yani.
Cmc listeleme yapıyor ama liste dışlaması yapmıyor. Sevmiyorum bu özelliğini.
Belli bi hacim oluşunca listele eyvallah. Ama hacim düşünce sıfırlanınca da sil gitsin.

Umarım şu listenin %90-95'inin yok olduğu zamanları görürüz. Çöp dolu gerçekten.

Yapıyor hocam, farketmiyoruz ama ara ara 3er 5er siliyor listeden coin/tokenları... Hangileri olduğunu bilmesem de bazen oradaki sayının azaldığına denk geliyorum. Nereye gitti bunlar diyorum. Hangileri lduğunu bilmiyorum dediğim gibi ama Cryptocurrencies kısmı arttığı gibi de azalıyor az da olsa ara ara bundan eminim...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Coinmarketcap'te listelenen token demişsin. Yalnız hepsi token değil onların. İçlerinde kendi blockchain'ine sahip coinler de bulunmakta. Tekrar baktım da 1600. sıralardan sonrasında hacim yok coinlerde. Market capleri sıfır ? olarak gözüküyor. Çöplüğe dönmüş yani.
Cmc listeleme yapıyor ama liste dışlaması yapmıyor. Sevmiyorum bu özelliğini.
Belli bi hacim oluşunca listele eyvallah. Ama hacim düşünce sıfırlanınca da sil gitsin.

Umarım şu listenin %90-95'inin yok olduğu zamanları görürüz. Çöp dolu gerçekten.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bu söylediğini rakam sadece tokenler mi yoksa tokenler ve coinler toplamı mı? Piyasa için önemli olan bence coinler. Tokenler sadece para kazanma aracı benim için.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Muhakkak bir çoğu elenecek. En basitinden airdrop ile dağıtılan, ne takımı olan, ne projesi olan sadece scam amacıyla ortaya sürülmüş tokenler bile hala coinmarkatcap'ta yer almakta.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
2013ten bu yana ayakta kalabilen, ya da en azından değerini koruyabilen token/coin sayısı fazla olmasa gerek. İçlerinden ince eleyip sık dokumak eskiye göre daha zor. Geleceğe göre de şu an daha kolay. 2bin neymiş. 3-5 bini de geçecek elbette. Çöplüğe döndü daha da dönecek market... Seçmesi zorlaşacak, iyi projeyi yakalamak o kalabalıkta iyice zorlaşacak...
full member
Activity: 448
Merit: 124
aslında ICO ların oluşturduğu tokenların bazılarını bir nevi hisse senedi görevi gören kripto paralar gibi düşünmek lazım çoğu tokenin amacı direk olarak bitcoin benzeri bir yapı oluşturmaktan çok utility görevi görmek oluyor.
member
Activity: 249
Merit: 11
Her kripto para projesi bir token oluşturduğu sürece bu sayı giderek artmaya devam edecektir. Bunu sürekli kurulup batan startup şirketlerine benzetmek mümkün sanırım.
Pages:
Jump to: