Pages:
Author

Topic: Şu an itibarıyla CoinMarketCap'te listelenen token sayısı 2000'i geçti. - page 5. (Read 646 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Kripto piyasası ne zaman istikrara kavuşacak sorusunun cevabı burada gizli benim görüşüm,  listelenen ve listelenmeyi bekleyen yüzlerce ico daha var sırada.
Bu projelerin kaç tanesi gerçek hayata uygulanabilir, kaç tanesi farklı veya inovatif bir yaklaşım içerisinde bu piyasanın içinde olanlar tahmin edebilir.
Çoğu projenin, teknik değerlendirme sayfası (Whitepaper)  bile bir sürü hatalar ile dolu, fake (sahte) linkedin hesapları, varolmayan takımlar. Neyi amaç edindiği
belli olmayan yüzlerce proje olursa, bu kripto piyasası da böyle gel-gitli ve güvenli olmayan piyasa olmaya devam eder. Oracle'da developer olarak çalışan bir
arkadaşımla konuştum, blockchain teknolojiisne karşı müthiş ilgisi olan biri , bana söylediği Bitcoin hariç her projeyi çok üst düzeyde tehlikeli ve yatırıma
namüsait olduğunu söylediği zaman şaşırmıştım. Sanırım bu piyasanın önemli şekilde silkelenmeye ihtiyacı var ki insanlar önünü görebilsin. (yatırım tavsiyesi değildir)
Pages:
Jump to: