Bir noktada koinsevere katılıyorum.
harca kardeşim harca. ben ilk üye olduğumda 2014 yıllarında bana da harcama dediler. o zamanlar hiç para yatıracak durumda değildim. haftada 50 - 70 cent aralığında micro çekimler yapıp mutlu oluyordum. ref falan kasıyordum. şimdi cüzdanımın geçmişine baktığımda. $ olarak göterdiği yerde 5.88$ yazıyor. o zamanalr bu arkadaşları dinlemeyip kassaymışım mis gibi birikim yapmış olacaktım. şimdi sana 10 cent 20 cent bi anlama gelmiyor ama 2 sene sonra gelecek
getirisi yıllar sonra oluyor.
ama bozdurma sakın. ₺ $ falan hikaye. biriktir baba biriktir. at exchange'e market payı en yüksek coinlerden al sakla. unut.
Bazen güzel fırsatlar da çıkmıyor değil. Geçen bir shit coine denk geldim. CPU ile kazılıyormuş. Dedim mining günlerini yâd edeyim. Ofiste boşta bir makine vardı onu çalıştırdım. Akşamları yatarken de laptopu çalıştırdım. Aldığım attım exchange'e. Piyasa fiyatının %10 fazlasına satış yazdım. Gerçekleşen işlemleri tersine piyasa fiyatının %10 altın alış yazdım. Bir yandan bedava coin gelirken diğer taraftan onlar nemalandı. 1,5 ay falan sonra sıkıldım. Geri dönüp bakınca sıfırdan 1 BTC'ye yakın birikim olmuş.
İşte bu işin biteceği nokta da bu aslında. Zaten hacimsiz shit coin, daha fazla ilerleme şansı yok bu döngünün.
Uzun lafın kısası;
* Hiç bir şeyi küçük görmeyin.
* Ama baktınız gerçekten attığınız taş kuş ürkütmüyor, zaman kaybı da yaşamayın.
* Bileşik artışın gücünü yok saymayın.