Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 114. (Read 4342300 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
June 10, 2018, 09:16:01 AM
Головне щоб біткоін не виріс більше 70 тис., тоді у світі буде спокійно. Потрібно, щоб був приблизно однаковий  рівень цін між іншими впливовими криптовалютами

Цікава думка. А на чому вона грунтується? Чому саме 70тис.? Чому не 50 тис., або 100 тис., або 1 млн.? І якщо біткоїн стане світовими грошима, навіщо потрібні інші криптовалюти?
newbie
Activity: 38
Merit: 0
June 10, 2018, 07:43:16 AM
Він смішний.
Біткойн не стане глобальною валютою - генеральний директор Ripple Бред Ґарлінґхауз
Вона вже є всесвітньою валютою. Якщо він мав на увазі "єдиною всесвітньою", то нею НЕ буде жодна валютна, як нею НЕ став свого часу долар США, попри свою розповсюдженість.

p. s.
Ще Бред Ґарлінґхауз обізвав біткойн кріпто Napsterом,  Grin Grin була така пірінгова мережа для безплатного розповсюдження mp3 файлів, в 2001
році їх засудили та обанкротили.
Є дуже велика різниця між приватною фірмою та розподіленою мережею. То ця заява теж зроблена для тих, хто поза темою.

Загалом такі безглузді заяви, на мою думку, паплюжать того, хто це каже та ідею, яку він/вона просуває.

Головне щоб біткоін не виріс більше 70 тис., тоді у світі буде спокійно. Потрібно, щоб був приблизно однаковий  рівень цін між іншими впливовими криптовалютами
newbie
June 10, 2018, 07:40:00 AM
Фейсбук та криптовалюти: friends or enemies?

http://cryptotexty.com/fejsbuk-ta-kriptovalyuti/
Я прочитав. На мій погляд стаття ні про що. Жодної користі від неї немає, ані яких нових знань чи навичок я з неї НЕ отримав, ні якого важливого обговорення вона теж НЕ пропонує. Просто купа літер, де згадується Обличчякнига.

З радістю почитаємо й ваші статті, що можуть чомусь навчити та дізнатись про щось нове))
newbie
Activity: 47
June 10, 2018, 01:37:13 AM
Всі привіт дивлюся українська гілка сильно впала вниз що трапилося.
newbie
Activity: 28
June 08, 2018, 10:10:34 PM
Він смішний.
Біткойн не стане глобальною валютою - генеральний директор Ripple Бред Ґарлінґхауз
Вона вже є всесвітньою валютою. Якщо він мав на увазі "єдиною всесвітньою", то нею НЕ буде жодна валютна, як нею НЕ став свого часу долар США, попри свою розповсюдженість.

p. s.
Ще Бред Ґарлінґхауз обізвав біткойн кріпто Napsterом,  Grin Grin була така пірінгова мережа для безплатного розповсюдження mp3 файлів, в 2001
Є дуже велика різниця між приватною фірмою та розподіленою мережею. То ця заява теж зроблена для тих, хто поза темою.

Загалом такі безглузді заяви, на мою думку, паплюжать того, хто це каже та ідею, яку він/вона просуває.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
June 08, 2018, 05:08:51 PM
Ось такий погляд на майбутнє бітка від одного з конкурентів  Smiley

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2603-b%D1%96tkojn-ne-stane-global'noju-valjutoju---general'nij-direktor-ripple

p. s.

Ще Бред Ґарлінґхауз обізвав біткойн кріпто Napsterом,  Grin Grin була така пірінгова мережа для безплатного розповсюдження mp3 файлів, в 2001
newbie
Activity: 28
June 08, 2018, 05:04:02 PM

Я прочитав. На мій погляд стаття ні про що. Жодної користі від неї немає, ані яких нових знань чи навичок я з неї НЕ отримав, ні якого важливого обговорення вона теж НЕ пропонує. Просто купа літер, де згадується Обличчякнига.
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
June 08, 2018, 03:39:33 PM
Гарна стаття, на сьогодні дуже популярні проекти ICO, сама інвестую у деякий, але щодо цієі статті більш впевнена, що в майбутньому фейсбук все таки буде використовувати криптовалюту однозначно, й щоб наразі не змішували криптовалюти й не заманювали людей до оманливих проектів й покупки криптовалюти справедливо на даний час заборонити рекламу у цій соц.мережі поки не буде вивченно поглибленно ринок. А взагалі все майбутнє світу стоіть за криптовалютами, тому цю тему бажано розвивати й набиратися новоі інформіціі)))

Дякую за відгук! Автор статті до речі також з цього форуму і в цю гілку заходив, тому сподіваюсь побачить Ваш відгук!)
Повністю погоджуюсь, що майбутнє за криптовалютами
newbie
June 08, 2018, 03:25:13 PM

Гарна стаття, на сьогодні дуже популярні проекти ICO, сама інвестую у деякий, але щодо цієі статті більш впевнена, що в майбутньому фейсбук все таки буде використовувати криптовалюту однозначно, й щоб наразі не змішували криптовалюти й не заманювали людей до оманливих проектів й покупки криптовалюти справедливо на даний час заборонити рекламу у цій соц.мережі поки не буде вивченно поглибленно ринок. А взагалі все майбутнє світу стоіть за криптовалютами, тому цю тему бажано розвивати й набиратися новоі інформіціі)))
newbie
June 08, 2018, 03:11:09 PM
Бачу активність в цій гілці дуже просіла в останні місяці. Дуже шкода.

Тепер про інше: Про депозити і податки

Можливо когось цікавить (ло), як банки сплачують податки по вашим депозитам ? Згідно відповіді, яку я отримав у податковій, банк платить, але при цьому не вказує, з кого цей податок був стягнутий. Поіменно дані вони не передають

Але ми ж, коли платимо у банку вказуємо індифікаційний код, тому не думаю, що не вказують
sr. member
June 08, 2018, 03:09:24 PM

newbie
June 08, 2018, 03:07:49 PM
Hi, I'm from Ukraine)
Вітаєм некропостерів!  Cheesy

Дякую😇
newbie
Activity: 47
June 07, 2018, 11:04:20 PM
Так може модери російської борди і блокують це))
Не думаю, так як по логіці це має вирішуватися на рівні адміністрації, а не модерів.
Думаю нічого з цього питання не вийде модератори як мовчали так і будуть мовчати.
sr. member
June 07, 2018, 04:06:14 PM
Як на Consensus 2018 обговорювали стабілізацію ринку, ділилися думками та ідеями, — інтерв’ю з blockchain-розробником Вадимом Грушею

http://cryptotexty.com/consensus-2018-interview/

— Які проекти/стартапи були помітними на конференції?

— Була дуже велика, напевно найбільша яку я бачив, виставкова зала. Багато нових проектів і стартапів презентовано. Серед потужних і вже знаних — NEM, ARK, Ledger, Hyper Ledger, наш український REMME, eToro, SONM.
hero member
Activity: 857
Merit: 500
June 07, 2018, 06:06:29 AM
Бачу активність в цій гілці дуже просіла в останні місяці. Дуже шкода.

Тепер про інше: Про депозити і податки

Можливо когось цікавить (ло), як банки сплачують податки по вашим депозитам ? Згідно відповіді, яку я отримав у податковій, банк платить, але при цьому не вказує, з кого цей податок був стягнутий. Поіменно дані вони не передають
newbie
Activity: 73
June 07, 2018, 12:08:39 AM
Да нужен Gazvel вернее баланс.

а де брати той gazvel?
newbie
June 06, 2018, 03:43:54 PM

Друзі, велика робота у цьому напрямку проводиться, але багато залежить саме від нашої активності!
Необхідно показати, що питання створенняUkrainian local board справді актуальне для нас!
Напишіть коментар у гілці! Настав час реалізувати давню мрію україномовного населення цього форуму!!!

https://bitcointalksearch.org/topic/m.38986929
Підтримав цю ідею. Залюбки б спілкувався в українському розділі, але вимушен це робити у російськомовному. Не здивуюсь, якщо я не один такий. Виходить, що українці роблять російський розділ більш значущим, що, можливо, створює іллюзію того, що український розділ непотрібний.

Чудово, мені подобається ідея розмовляти тут украінською мовою)
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
June 06, 2018, 03:33:08 PM
Hi, I'm from Ukraine)
Вітаєм некропостерів!  Cheesy
newbie
June 06, 2018, 03:24:44 PM
Greetings,

Anybody from Ukraine?
Hi, I'm from Ukraine)
jr. member
Activity: 46
Merit: 5
June 06, 2018, 02:16:24 PM
Пока идет обсуждение легализации криптоиндустрии в Украине СБУ продолжает «майнить»

https://www.cointelegram.news/poka-idet-obsuzhdenie-legalizatsii-kriptoindustrii-v-ukraine-sbu-prodolzhaet-majnit/
То це є нормально для нашої держави.
Jump to: