Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 113. (Read 4169720 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
June 12, 2018, 04:45:26 PM
Ласкаво просимо Bitcoin Supreme оголошення!

Приєднується @ https://twitter.com/btc_supreme

AIRDROPS РОЗПОЧАВСЯ!

Цікавий аердроп, а що там потрібно, щоб вислали монети? Я так зрозумів - потрібно вислати адресу гаманця в приватному повідомленні деву Bitcoin Supreme?

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
June 12, 2018, 11:05:06 AM
Всім привіт.

Створив чат для покупки/продажу/обміну будь якої кріпти -- https://t.me/trade_crypto_UA

Кому цікава дана тема, долучайтеся.
jr. member
Activity: 275
Merit: 3
June 12, 2018, 06:55:24 AM
1

*НАШ АІРДРОП ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ТІЛЬКИ В НАШОМУ ОФІЦІЙНОМУ ДИСКОРДІ*
Буде оголошено у нашому ДІСКОРДІ, коли розпочнеться АІРДРОП, так що залишайтеся на зв'язку.

РАУНД 1
НАГОРОДА 150 DXD
НЕ ПОЧАВСЯ

4

ПЕРЕКЛАД АНОНСУ
НАГОРОДА 300 DXD
**ПРАВИЛО**
Пряме повідомлення АДМІНУ на наш ДІСКОРД, щоб зарезервувати місце і отримати переклад KIT в PDF для файлів зображень на це оголошення.

ТВІТЕР БАУНТІ
НАГОРОДА 100 DXD
**ПРАВИЛО**
Використовуй цю ФОРМУ приєднатися і уважно прочитати наші ПРАВИЛА.

ПРИЕДНУЙСЯ ДО НАШОГО ДІСКОРДУ ТАК ВИ НЕ ПРОПУСТИТЕ НАШ БАУНТІ

ЗАГАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ МОНЕТ ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПРОДАНІ НА ПОПЕРЕДНЬОМУ ЕТАПІ: 500,000 DXD
Node-X cмонети будуть розповсюджуватися під час передпродажної фази. Попередня торгівля дозволить нам залучити кошти на фінальні етапи нашого
розробка програмного забезпечення, обмін листингом, а також інвесторам можливість отримати ваші монети з дивовижними знижками.

ЦІНА ЗА НОДУ : 0.25 BTC

Будуть прийняті основні криптовалюти (BTC, ETH, LTC)
Будь ласка, відвідайте наш веб-сайт для отримання додаткової інформації про попередній продаж.

АЛГОРИТМ: QUARK
   ТІКЕР:  DXD
    ЧАС БЛОКУ: 60 Seconds
           МАКСИМАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ: 50.000.000 DXD
MN КІЛЬКІСТЬ: 10.000 DXD
        ПОРТ: 11220
 РПЦПОРТ: 11221

ВИМОГИ:
VPS ( Vultr,DigitalCoean)
Локальний комп'ютер Win7-Win10
SSH програмне забезпечення (PuttY)
MN Кількість 10,000 DXD

jr. member
Activity: 63
Merit: 1
June 11, 2018, 04:10:26 PM
Хочу розповісті про нову соціальну сітку типом інстаграм тільки цікавішу як на мій погляд при цьому зроблену на блокчейні і все завязано на монетах які начисляються кожну секунду, кому цікаво затестіти е промокод для отримання зі старту 1400 монет

відкріваемо на сматрофоні ап стор чи гугл плей шукаемо там nimses або по ссилці https://nimses.com/ru_ru/#download

(  rlsazhwed6  ) в душках промокод для отримання 1400 монет, без дужок, кому цікаво дивіться кому було корісно і сподобаеться буду рад меріту, а також з проходженням веріфікації допоможу в соц сітці пишіть нік вирифікую, усім успіхів.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
June 11, 2018, 02:41:41 PM
Доброго дня!
Підкажіть будь-ласка, як правильно тут створювати нову тему для продукту.
Я хочу створити тему для обговорення нового проекту кредитів під заставу криптовалюти (www.skarbcoin.com.ua)
Чи є якісь специфічні вимоги? Що, крім базової інфо потрібно? В якій гілці це краще зробити?

Буду дуже вдячний за зворотній зв'язок!
roj
newbie
Activity: 18
June 11, 2018, 01:54:56 PM
У неділю, 10 червня, криптовалютні ринки різко впали, після новин про те, що Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами США (CFTC) запустила розслідування за чотирма основними криптовалютними обмінами.

За даними Coinmarketcap, всі топ-100 криптовалют за ринковою капіталізацією впали за 24 години, а загальна ринкова капіталізація скоротилася приблизно на $ 20 млрд за той же період.

http://gesellberg.com/%d1%80%d1%96%d0%b7%d0%ba%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d1%96%d0%bd%d0%bd%d1%8f-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b0/
member
Activity: 518
Merit: 11
June 11, 2018, 07:49:19 AM
Народ, хто які мастерноди має? Чи якісь прибуткові POS монети?
Від себе можу сказати мастерноди Ipsum та Poseidon Quark. З POS монет гарно себе показують Twist, IC та Shard.

Також відроджуємо монету SmartSpace. Я там в девелоперській команді. приєднуйтесь https://discord.gg/J3ddVKs
newbie
Activity: 38
June 11, 2018, 06:06:25 AM
Бачу активність в цій гілці дуже просіла в останні місяці. Дуже шкода.

Тепер про інше: Про депозити і податки

Можливо когось цікавить (ло), як банки сплачують податки по вашим депозитам ? Згідно відповіді, яку я отримав у податковій, банк платить, але при цьому не вказує, з кого цей податок був стягнутий. Поіменно дані вони не передають

Але ми ж, коли платимо у банку вказуємо індифікаційний код, тому не думаю, що не вказують

Ні не вказують. Взагалі цей податок стягують з тебе і банк платить від його від себе. В податковій не знають, чи ти маєш депозит чи ні. Хочеш перевірити, тоді пороси в ДФС виписку по сплаті тобою податків

Дякую
hero member
Activity: 857
Merit: 500
June 11, 2018, 05:03:09 AM
Бачу активність в цій гілці дуже просіла в останні місяці. Дуже шкода.

Тепер про інше: Про депозити і податки

Можливо когось цікавить (ло), як банки сплачують податки по вашим депозитам ? Згідно відповіді, яку я отримав у податковій, банк платить, але при цьому не вказує, з кого цей податок був стягнутий. Поіменно дані вони не передають

Але ми ж, коли платимо у банку вказуємо індифікаційний код, тому не думаю, що не вказують

Ні не вказують. Взагалі цей податок стягують з тебе і банк платить від його від себе. В податковій не знають, чи ти маєш депозит чи ні. Хочеш перевірити, тоді пороси в ДФС виписку по сплаті тобою податків
legendary
thefuzzstone.github.io
June 11, 2018, 02:08:42 AM
В цьому світі є щось ідеальне? Наприклад? Smiley
Мені більше симпатизує Монеро чи Karbo. Імхо, справжня цифрова готівка.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
June 10, 2018, 04:01:10 PM
Польща: криптовалюти є повністю легальними (але не ICO)  Smiley

Komisja Nadzoru Finansowego (KNF) хоче запевнити польських інвесторів, що немає ніякої заборони на торгівлю віртуальними валютами.
Однак KNF стверджує, що заборона на криптовалютні первинні пропозиції монет (ICO) залишається.

У відповідних постановах фінансове міністерство країни оголосило оновлення суперечливих законів про оподаткування криптовалют. У більш ранніх постановах було передбачено податки у діапазоні від 18% до 30% за транзакції у криптовалюті. Однак, після різкого засудження та онлайн-протестів, міністерство фінансів відступило, заявивши, що податків на транзакції не буде.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/2617-pol'shha:-kriptovaljuti-%D1%94-povn%D1%96stju-legal'nimi-(ale-ne-ico)
newbie
June 10, 2018, 02:29:20 PM
ТОП-10 кріптовалютних бірж з найбільшою добової прибутковістю:

Binance: $ 3.48 мільйона
Upbit: $ 3.42 мільйона
Huobi: $ 2.29 мільйона
Bittrex: $ 2.2 мільйона
Bithumb: $ 1.83 мільйона
OKEx: $ 1.24 мільйона
Bits Blockchain: $ 0.89 мільйона
Bitfinex: $ 0.81 мільйона
Bit-Z: $ 0.44 мільйона
GDAX: $ 0.39 мільйона
newbie
June 10, 2018, 02:23:23 PM
Деякі цікаві новини за сьогодні у світі:

• Співзасновник Reddit Алексіс Оганян зробив прогноз про ціну Ethereum до кінця 2018 року. На його думку, друга за капіталізацією криптовалюта досягне позначки в $ 15,000, а біткоіни, в свою чергу, не матиме такого високого зросту і збільшить свою капіталізацію на 100%.
  • Сервіс віртуальних біткойн-гаманців Blockchain.info заявив про відкриття четвертого за рахунком офісу, який буде розташовуватися в Сан-Франциско. Також найбільший провайдер біткойн-гаманців оголосив про придбання стартапа Tsukemen, який займається розробкою додатків.
  • Торгові майданчики Японії можуть припинити працювати з монетами Dash, Monero і Zcash через тиск місцевого фінансового регулятора - Агентства фінансових послуг (FSA). Свою вимогу організація пояснює тим, що ці монети використовуються для відмивання грошей та іншій незаконній діяльності.
  • Одна з найбільших кріптобірж Bitfinex додала альткоіни Stellar, Verge і BitcoinInterest. Монети доступні для торгівлі в парах з біткоіни, ефіром і доларом США
full member
Activity: 546
Merit: 106
June 10, 2018, 12:52:36 PM
Тому що Біток не ідеальний, наприклад, повністю відкритим блокчейном.

В цьому світі є щось ідеальне? Наприклад? Smiley
legendary
thefuzzstone.github.io
June 10, 2018, 09:27:01 AM
навіщо потрібні інші криптовалюти?
Тому що Біток не ідеальний, наприклад, повністю відкритим блокчейном.
full member
Activity: 546
Merit: 106
June 10, 2018, 09:16:01 AM
Головне щоб біткоін не виріс більше 70 тис., тоді у світі буде спокійно. Потрібно, щоб був приблизно однаковий  рівень цін між іншими впливовими криптовалютами

Цікава думка. А на чому вона грунтується? Чому саме 70тис.? Чому не 50 тис., або 100 тис., або 1 млн.? І якщо біткоїн стане світовими грошима, навіщо потрібні інші криптовалюти?
newbie
June 10, 2018, 07:43:16 AM
Він смішний.
Біткойн не стане глобальною валютою - генеральний директор Ripple Бред Ґарлінґхауз
Вона вже є всесвітньою валютою. Якщо він мав на увазі "єдиною всесвітньою", то нею НЕ буде жодна валютна, як нею НЕ став свого часу долар США, попри свою розповсюдженість.

p. s.
Ще Бред Ґарлінґхауз обізвав біткойн кріпто Napsterом,  Grin Grin була така пірінгова мережа для безплатного розповсюдження mp3 файлів, в 2001
році їх засудили та обанкротили.
Є дуже велика різниця між приватною фірмою та розподіленою мережею. То ця заява теж зроблена для тих, хто поза темою.

Загалом такі безглузді заяви, на мою думку, паплюжать того, хто це каже та ідею, яку він/вона просуває.

Головне щоб біткоін не виріс більше 70 тис., тоді у світі буде спокійно. Потрібно, щоб був приблизно однаковий  рівень цін між іншими впливовими криптовалютами
newbie
June 10, 2018, 07:40:00 AM
Фейсбук та криптовалюти: friends or enemies?

http://cryptotexty.com/fejsbuk-ta-kriptovalyuti/
Я прочитав. На мій погляд стаття ні про що. Жодної користі від неї немає, ані яких нових знань чи навичок я з неї НЕ отримав, ні якого важливого обговорення вона теж НЕ пропонує. Просто купа літер, де згадується Обличчякнига.

З радістю почитаємо й ваші статті, що можуть чомусь навчити та дізнатись про щось нове))
newbie
Activity: 47
June 10, 2018, 01:37:13 AM
Всі привіт дивлюся українська гілка сильно впала вниз що трапилося.
newbie
Activity: 28
June 08, 2018, 10:10:34 PM
Він смішний.
Біткойн не стане глобальною валютою - генеральний директор Ripple Бред Ґарлінґхауз
Вона вже є всесвітньою валютою. Якщо він мав на увазі "єдиною всесвітньою", то нею НЕ буде жодна валютна, як нею НЕ став свого часу долар США, попри свою розповсюдженість.

p. s.
Ще Бред Ґарлінґхауз обізвав біткойн кріпто Napsterом,  Grin Grin була така пірінгова мережа для безплатного розповсюдження mp3 файлів, в 2001
році їх засудили та обанкротили.
Є дуже велика різниця між приватною фірмою та розподіленою мережею. То ця заява теж зроблена для тих, хто поза темою.

Загалом такі безглузді заяви, на мою думку, паплюжать того, хто це каже та ідею, яку він/вона просуває.
Jump to: