Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 121. (Read 4170245 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
May 07, 2018, 02:28:38 AM
Щодо меріту - то ніколи не вгадаєш, за що він прийде
Наприклад, нещодавно я написав пост про оплату чаю НЕМом в Києві
https://steemit.com/nem/@flodner/this-is-how-i-paid-with-nem-for-tea-in-cafe

Звичайні фото, не так багато тексту - але поширив його в гілці НЕМ і хтось мені 10 мерітів надіслав!
При чому я не ставив за мету отримати меріт, а просто популяризиувати Київ я столицю блокчейну та криптовалют.
Але багатьом пост сподобався..

А от мені хтось обіцяв меріт, але я його так і не дочекався. Але то таке. Як то кажуть, не в меріті щастя. Smiley 
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
May 07, 2018, 02:02:56 AM
Щодо меріту - то ніколи не вгадаєш, за що він прийде
Наприклад, нещодавно я написав пост про оплату чаю НЕМом в Києві
https://steemit.com/nem/@flodner/this-is-how-i-paid-with-nem-for-tea-in-cafe

Звичайні фото, не так багато тексту - але поширив його в гілці НЕМ і хтось мені 10 мерітів надіслав!
При чому я не ставив за мету отримати меріт, а просто популяризиувати Київ я столицю блокчейну та криптовалют.
Але багатьом пост сподобався..
sr. member
May 07, 2018, 01:59:46 AM
Меріт мені скидували взагалі незнайомі люди. А другий акаунт я юзав через vpn. Але і на тому дякую))

Тоді справді треба замислитись в чому проблема. Може занадто короткі коменти
Щодо vpn, то якщо ІР був сильно заюзаний якимись спамерами - можу припустити, що це може бути проблемою.
Хоча, оскільки я багато де буваю, то звідки тільки не заходив на Біткойнток - і поки що все нормально..

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
May 07, 2018, 01:45:16 AM
Планую підтримувати цю таблицю, поки не стану Legendary Smiley

Я ніколи не був баунті хантером і не планую, але видно що сил було потрачено багато. Можете поділитися цією таблицею в різних локальних гілках форуму, а також в англійській частині.
legendary
Activity: 2268
Merit: 1655
To the Moon
May 07, 2018, 01:41:35 AM
Гарна робота! Дякую!
Меріт від мене тобі гарантовано за такі старання. Можна поцікавитись як ти це робиш: вручну чи може якийсь алгоритм придумав?
Наскільки довго плануєш оновлювати таблицю?

Дякую за Merit! Ви знаєте, як вірно стимулювати регулярне відновлення таблиці.
Так, це handmade Smiley Планую підтримувати цю таблицю, поки не стану Legendary Smiley А до цього ранга мені ще далеко-далеко!
member
Activity: 182
Merit: 16
May 07, 2018, 01:10:37 AM
99% що бан за персилання меріту. А якщо до всього на одному домашньому компі під одним IP то це майже 100% бан. У таких випадках треба шукати третього посередника і робити перехресні надсилання  Wink
Меріт мені скидували взагалі незнайомі люди. А другий акаунт я юзав через vpn. Але і на тому дякую))
full member
Activity: 420
Merit: 101
May 06, 2018, 05:15:56 PM
member
Activity: 182
Merit: 13
Simple Liquidity - Fueled by NEO
May 06, 2018, 04:40:59 PM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
May 06, 2018, 03:54:36 PM
Сьогодні чула по телевізору новину: голова однієї із сільрад, молодий чоловік на вигляд років 35, звернувся до обласних органів управління з пропозицією зберігати вільні бюджетні кошти у криптовалюті. І не просто у криптовалюті, а саме у ADA (Cardano). Він розказував, як це вигідно і показував на комп'ютері тренд ADA. Теперь вони всім селом чекають, коли їм дозволять, тоді вони звернуться ще до НБУ за дозволом.

Тільки це все якась утопія! Адже операції з криптовалютою не врегульовані державої, зто їм дозволить тримати державні гроші у крипті?! А відповідати хто буде, якщо АДА не виросте, а впаде?!

А ви що думаєте?
Точно утопія, чергового криптоентузіаста. Державні мужі не дозволят собі таку розкіш як позбавити себе ж самих джерела халявних грошей, бо крипта це ж повна автономія...а їм потрібно мати над всім контроль....

Ось тут описано більш докладніше, інвестувати там планується не тільки в Cardano

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35980067
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
May 06, 2018, 02:16:45 PM
Сьогодні чула по телевізору новину: голова однієї із сільрад, молодий чоловік на вигляд років 35, звернувся до обласних органів управління з пропозицією зберігати вільні бюджетні кошти у криптовалюті. І не просто у криптовалюті, а саме у ADA (Cardano). Він розказував, як це вигідно і показував на комп'ютері тренд ADA. Теперь вони всім селом чекають, коли їм дозволять, тоді вони звернуться ще до НБУ за дозволом.

Тільки це все якась утопія! Адже операції з криптовалютою не врегульовані державої, зто їм дозволить тримати державні гроші у крипті?! А відповідати хто буде, якщо АДА не виросте, а впаде?!

А ви що думаєте?
Точно утопія, чергового криптоентузіаста. Державні мужі не дозволят собі таку розкіш як позбавити себе ж самих джерела халявних грошей, бо крипта це ж повна автономія...а їм потрібно мати над всім контроль....
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
May 06, 2018, 06:24:26 AM
Мільярдер і голава Galaxy Investment Partners Майк Новограц (Michael Novogratz) у своєму Твіттері (@novogratz) піддав критиці прихильників Bitcoin Cash і зайняв сторону команди Bitcoin Core.

«Досить вже... Bitcoin Core - це біткоіни. Це засіб заощадження. Це цифрове золото. Капіталізація Bitcoin Cash перешкоджає його подальшому розвитку. Якщо ви хочете бути платіжною системою, то вам необхідна стабільна ціна за визначенням. Навіщо тоді ви володієте?», - сказав Новограц.

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/8hegzv/michael_novogratz_novogratz_bitcoin_core_is_btc/
newbie
Activity: 149
Merit: 0
May 06, 2018, 02:06:56 AM
Привіт Всім! Кому цікаво почитайте про дуже високовідсоткову монету SanDeGo там PoS 2000%. Я зробив AirDrop і мені дало 100000 монет, скоро буде другий раунд AirDrop.
https://bitcointalksearch.org/topic/airdrop-sandego-co-poe-a-pos-macy-2000-3567487
P.S Не забуваемо залишати коментарій на пост переведений на Українську мову мною.
newbie
Activity: 164
Merit: 0
May 05, 2018, 02:59:22 PM
member
Activity: 280
Merit: 10
May 05, 2018, 12:49:51 PM

А ви що думаєте?

Ну там, по моєму, йшлося якраз не про бюджетні кошти, а про кошти громади. І типу таким чином зібравши з кожного жителя невеличку сумму у підсумку отримати жирні ікси і потратити на розвиток села.
Ідея непогана, головне щоб той голова сільради потім не твітив з Гоа типу: "грошей нема- миші з'їли" Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
May 05, 2018, 03:22:48 AM
А ви що думаєте?

Дурість. Smiley Зі своїми особистими коштами вони можуть робити, що завгодно. Робити таке з бюджетними коштами їм ніхто не дозволить.

Погоджуюсь. Не дозволять. Оскільки таку витрату грошей не можливо вписати навіть в графу "Інвестиції".
Може з часом - так.
Його вихід - збирати гроші у всіх охочих в добровільний фонд. Неофіційний. Без гарантій. На довірі. Як приватної особи, а не представника мс.
full member
Activity: 546
Merit: 106
May 05, 2018, 02:21:58 AM
А ви що думаєте?

Дурість. Smiley Зі своїми особистими коштами вони можуть робити, що завгодно. Робити таке з бюджетними коштами їм ніхто не дозволить.
full member
Activity: 518
Merit: 114
May 05, 2018, 12:32:52 AM

А ви що думаєте?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
May 04, 2018, 02:40:44 PM
Економіст Нью-Йоркського університету: біткойн - це лайно

Нуріел Рубіні

Знаменитий економіст Нью-Йоркського університету, який заслужив прізвисько Dr. Doom, за прогнозування фінансової кризи десять років тому, Нуріел Рубіні (Nouriel Roubini), став ще більшим ненависником біткойна. На цьому тижні він заявив, що біткойн і технологія блокчейну - це “лайно”.

Рубіні, який взяв участь у панельній дискусії стосовно криптовалют на щорічній глобальній конференції Milken Institute в Лос-Анджелесі, розв'язав вербальний батл проти біткойна, про який навряд швидко забудуть.

Децентралізації немає, це просто лайно, а технологія блокчейну - це перехвалена таблиця Excel,

- сказав Рубіні...

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/2430--ekonom%D1%96st-n'ju-jorx'kogo-un%D1%96versitetu:-b%D1%96tkojn---ce-lajno
member
Activity: 280
Merit: 10
May 04, 2018, 02:40:35 PM
Усім привіт!
Поясність мені одну річ - як тут справи з баном.
В мене був акаунт я його успішно прокачував - писав статті, повідомлення і т.д. Навіть встиг заробити паро мерітів. Все йшло так як має бути. Потім я задудумав зареєструвати ще свою жінку і паралельно їй допомагав з її акаунтом.
Тут ні з того нічого забанили мене, а за тиждень її.
Якщо я не помиляюся тут мультиакаунти дозволені. Можна тут добитися якось трошки правди чи хочаби причину бану або якісь поради від Вас, щоб більше не попадатися на таке.
Дякую.
99% що бан за персилання меріту. А якщо до всього на одному домашньому компі під одним IP то це майже 100% бан. У таких випадках треба шукати третього посередника і робити перехресні надсилання  Wink
sr. member
May 04, 2018, 01:27:59 PM
Усім привіт!
Поясність мені одну річ - як тут справи з баном.
В мене був акаунт я його успішно прокачував - писав статті, повідомлення і т.д. Навіть встиг заробити паро мерітів. Все йшло так як має бути. Потім я задудумав зареєструвати ще свою жінку і паралельно їй допомагав з її акаунтом.
Тут ні з того нічого забанили мене, а за тиждень її.
Якщо я не помиляюся тут мультиакаунти дозволені. Можна тут добитися якось трошки правди чи хочаби причину бану або якісь поради від Вас, щоб більше не попадатися на таке.
Дякую.

Привіт,
так мати декілька акаунтів не забороняється. Лише не треба між ними меріт пересилати, це може бути причиною бану.
А так причин може бути декілька, подумайте що ви робили не так.
Правди можна добитись, принаймні варто спробувати. Треба писати модераторам
Думаю, що є шанс що розбанять
Jump to: