Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 124. (Read 4183147 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
April 28, 2018, 04:28:36 AM
Хлопці, допоможіть мені будь-ласка. Я з України, працюю в криптосфері, з/п кидають ефіром. Проблема в тому, що не знаю, де можна продати по нормальному курсу (Куна і Ексмо не варіант, там вже в районі місяця занижений курс на 3-4%, на біржах типу Кракену не хочуть верифікувати). Підкажіть будь-ласка, чи є біржі, які будуть верифікувати українців, і можна буде продавати по світовому курсу, з виводом в фіат (долар, євро). Дякую

1) https://www.bestchange.ru/ethereum-to-privat24-uah.html

2) https://www.bestchange.ru/ethereum-to-visa-mastercard-uah.html
sr. member
Activity: 728
Merit: 250
April 28, 2018, 03:37:46 AM
Ця тема є перекладом. Англомовний анонс: https://bitcointalksearch.org/topic/annstorweey-e-commerce-for-blockchain-era-50-bonus-private-pre-sale-3190782

Storweey - це інтернет-платформа електронної комерції, яка буде побудована з використанням технології блокчейнів.

Наша місія полягає в тому, щоб удосконалити існуючий ринок роздрібної електронної комерції шляхом надання інноваційної та високоефективної роздрібної платформи. Ми забезпечимо роздрібний інтернет ринок безпечною, надійною та ефективною платформою, яка буде корисною для всіх учасників - від виробників, продавців до їх клієнтів.

Однією з головних особливостей Storweey є використання технології блокчейну, що дозволяє зробити платформу прозорою, відкритою та максимально безпечною для обох сторін транзакції, призводить до зменшення транзакційних витрат та витрат на ведення бізнесу та спрощення процесу покупки. Storweey Pre-Sale розпочато! Приєднуйтесь до білого списку та отримайте бонус 50%!

УВАГА! Не пропустіть!
https://www.storweey.net/
ПРИВАТНИЙ ПРОДАЖ РОЗПОЧАТО (24 березня - 22 квітня)
50% Бонус
* Обмежена кількість*

Основною метою цього ІСО є створення роздрібного ринку електронної комерції, де покупці та продавці можуть почати торгові операції з товарами та послугами для здійснення платежів як у фіаты, так і в криптовалюті.
Приєднуйтесь до приватного попереднього продажу!
https://www.storweey.net/
member
Activity: 239
Merit: 10
April 28, 2018, 03:26:36 AM
Хлопці, допоможіть мені будь-ласка. Я з України, працюю в криптосфері, з/п кидають ефіром. Проблема в тому, що не знаю, де можна продати по нормальному курсу (Куна і Ексмо не варіант, там вже в районі місяця занижений курс на 3-4%, на біржах типу Кракену не хочуть верифікувати). Підкажіть будь-ласка, чи є біржі, які будуть верифікувати українців, і можна буде продавати по світовому курсу, з виводом в фіат (долар, євро). Дякую

Можу хіба що попередити що до ще одного варіанту, btc-trade.com.ua треба відноситися із обережністю якщо тобі розходиться на грошах що ти туди відправляєш. З 14.02.2018 чекаю зарахування коштів відправлених на біржу, отримав вже десятки (вірогідно автоматичних) відповідей типу "ми займаємось Вашою проблемою", "ми займемося Вашею проблемою за кілька годин" та "Ваша проблема в черзі на вирішення" - але коштів як не було видно так досі і немає. Так що я б у першу чергу звертав увагу не на втрату 3% а на можливість втрати чи суттєвої затримки решти 97% :-)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
April 28, 2018, 03:13:04 AM
full member
Activity: 546
Merit: 106
April 28, 2018, 02:23:33 AM
Я думаю з часом це зміниться, коли ці юзери зрозуміють, що багато цих токенів реально неможливо продати...
а деякі можливо, але так дешево, що за пару баксів краще зайнятись чимось іншим ніж перекладом, навіть якщо це гугл транслейт
Як би ж то пару баксів, а то інколи і кілька центів. Smiley В мене вже більше сотні різних токенів, які я отримав з аірдропів і баунті-компаній. Але коли я зрозумів, що більшість із них я не зможу продати, тому що комісії більші, ніж вартість цих токенів, настрій трохи зіпсувався. Більше того, на біржах є різні обмеження з мінімальної кількості токенів на продаж. Тому тепер я став дуже перебірливий, і коли пропонують халяву аж на 1$, я проходжу повз, воно того не варте.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
April 27, 2018, 04:47:52 PM
Я думаю з часом це зміниться, коли ці юзери зрозуміють, що багато цих токенів реально неможливо продати...
а деякі можливо, але так дешево, що за пару баксів краще зайнятись чимось іншим ніж перекладом, навіть якщо це гугл транслейт
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
April 27, 2018, 04:32:53 PM
До того ж ті баунті-пости якийсь скам скоріше за все

ИМХО, 99.999% баунті постів -- сраний скам.

Обідно, що такий форум перетворився на "купку" баунтистів, які заробляють розповсюджуючи скам, який блядь нікому не потрібний, пости типу -- "так, це класний проект, і думаю що він виросте в майбутньому" -- вот таких постів дофіга, через даунтистів. Толку для форуму ніякого. Толку для новачків ніякого, комьюніті не розвивається, продають/купляють аккаунти з високим рангом, щоб постити вот таке гівно. Йобаний позор, більше слів нема.

НЕ реклама.
Я пропоную послуги гаранта, і часто заглядаю у гілку Бізнес, так вот там купа продавців аккаунтів/мерітів і т.д., що якби намікає на "розвиток" комьюніті в цілому.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
April 27, 2018, 02:23:04 PM
Тепер тут постів-баунті більше ніж просто розмовних...

Та це вже переходить усі рамки, дехто ще ухитряється по декілька разів репости свої робити. Тупо одне і теж. Якусь розмову побудувати неможливо із-за таких кілометрових простинь.
Хто зі старожилів форуму вкурсі, може десь якусь петицію сформувати, щодо окремого розділу, чи голосувалку запостити, думаю голосів немало набереться.
До того ж ті баунті-пости якийсь скам скоріше за все
sr. member
April 27, 2018, 02:04:22 PM
та щось мені підказує, що в адмінці форуму є парочка гнид "із-за порєбріка", які тормозять цей процес. В fb вже з цим стикнулися, тепер схоже тут така ж ситуйовина  Angry

Схоже на те, таку ж думку висловлювати й в гілкі про Separate Local Board.
Також, я вже розповідав тут, що на одному форумі зустрів іноземця, який тут давно і він Hero member чи Legendary
Раніше він вже говорив з модерами на інші теми, і йому відповідали - цього разу не відповіли...
member
Activity: 280
April 27, 2018, 12:52:38 PM
Нічого не треба робити. Додаєте таких писак в ігнор (лінк ліворуч) і більше цього шмельцу не бачите. Ту муть і так ніхто не читає.
Я додаю в ігнор всіх, хто додає в гілку величезні баунті-плахти у вигляді зображень. Ловіть свої баунті-хуянті, але без мене.

Дякую за меріт! Одразу видно поціновувача мистецтва))
До речі у Зімочки сподобалось словосполучення "петицію сформувати" - вже формували петицію про окремий український суб-форум, якби він був то й усі баунті були б в одному розділі і нікому б не заважали... окрема тема була (і є) - але жодного результату..
Мені навіть цікаво коли буде 1000 сторінок в цій гілці (з баунті постами і спамом ми швидко до цього дійдемо) - тоді помітять?
та щось мені підказує, що в адмінці форуму є парочка гнид "із-за порєбріка", які тормозять цей процес. В fb вже з цим стикнулися, тепер схоже тут така ж ситуйовина  Angry
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
April 27, 2018, 04:43:42 AM
Circle Trade подвоює мінімальні замовлення до $ 500 000

Говорячи з Business Insider, Джеремі Аллейр (Jeremy Allaire), виконавчий директор Circle, сказав, що OTC-платформа Circle Trade підняла мінімальний поріг для торгових операцій з біткоін з $ 250 тисяч відразу до $ 500 тисяч через підвищену активність користувачів.

Позабіржові послуги призначені для приватних осіб і установ з високим рівнем власного капіталу, які хочуть здійснювати великі криптовалютні угоди, не порушуючи ринок, і, за словами Джеремі Аллейра, розмір позабіржових замовлень виріс з початку року, навіть незважаючи на те, що 24-годинний обсяг на роздрібних біржах впав приблизно до $ 20 мільярдів у день, з максимумів близько $ 70 мільярдів на початку року.

За його словами, середній позабіржовий ордер становить близько $ 1 млн., а деякі перевищують $ 100 млн.

Але, хоча, інституційна торгівля залишається центральним напрямком для криптовалютних рішень Circle, в останні місяці компанія також все більше розширює лінійку продуктів, орієнтованих на роздрібну торгівлю.

Раніше в цьому році Circle придбала криптовалютну біржу Poloniex в угоді, за повідомленнями, вартістю $ 400 мільйонів. Потім компанія запустила додаток Circle Invest, інвестиційний додаток для криптовалют, який дозволяє користувачам здійснювати безпроцентні угоди з використанням OTC-платформи компанії.

http://gesellberg.com/circle-trade-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%8E%D1%94-%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B4%D0%BE-500-000/
legendary
April 27, 2018, 04:39:07 AM
В Україні офіційно скасовано статус біткойна як грошового сурогату

Якось непоміченою для криптовалютної спільноти України відбулася одна важлива подія. Ще наприкінці минулого місяця, 22 березня, Національний Банк України офіційно скасував документ, за яким біткойн юридично вважався грошовим сурогатом.

Статус грошового сурогата для криптовалюти НБУ встановив у 2014 році Листом № 29–208/72889, в якому було зазначено:

Bitcoin є грошовим сурогатом, який не має забезпечення реальної вартості.

Юрист сектору ІТ та телеком Офісу ефективного регулювання (BRDO), Ігор Самоходський, зазначає, що це мало значне негативне значення для розвитку криптовалют в Україні, оскільки закон «Про Національний банк України» говорить:

Випуск та обіг на території України інших грошових одиниць і використання грошових сурогатів як засобу платежу забороняються.

Зрештою, 22 березня НБУ видав Лист N 40–0006/16290, яким відніс Лист НБУ про визнання біткойна грошовим сурогатом до таких, що втратили актуальність. Отже, можна сподіватися, що у власників криптовалют відпадуть ризики визнання криптовалют грошовими сурогатами.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2381-v-ukra%D1%97n%D1%96-of%D1%96c%D1%96jno-skasovano-status-b%D1%96tkojna-yak-groshovogo-surogatu

sr. member
April 27, 2018, 02:21:05 AM
Нічого не треба робити. Додаєте таких писак в ігнор (лінк ліворуч) і більше цього шмельцу не бачите. Ту муть і так ніхто не читає.
Я додаю в ігнор всіх, хто додає в гілку величезні баунті-плахти у вигляді зображень. Ловіть свої баунті-хуянті, але без мене.

Дякую за меріт! Одразу видно поціновувача мистецтва))
До речі у Зімочки сподобалось словосполучення "петицію сформувати" - вже формували петицію про окремий український суб-форум, якби він був то й усі баунті були б в одному розділі і нікому б не заважали... окрема тема була (і є) - але жодного результату..
Мені навіть цікаво коли буде 1000 сторінок в цій гілці (з баунті постами і спамом ми швидко до цього дійдемо) - тоді помітять?
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
April 26, 2018, 04:47:57 PM

member
Activity: 280
April 26, 2018, 02:53:55 PM

Та це вже переходить усі рамки, дехто ще ухитряється по декілька разів репости свої робити. Тупо одне і теж. Якусь розмову побудувати неможливо із-за таких кілометрових простинь.
Хто зі старожилів форуму вкурсі, може десь якусь петицію сформувати, щодо окремого розділу, чи голосувалку запостити, думаю голосів немало набереться.
sr. member
April 26, 2018, 12:21:29 PM

Хвилина мистецтва..

CRYPTOESSENTIALISM

CRYPTOESSENTIALISM, Kateryna Kalyna, 2018, oil, canvas, 60×90

Kyiv – the capital of Crypto and Blockchain

Джерело: http://cryptotexty.com/cryptoessentialism/
legendary
April 25, 2018, 01:54:43 PM
Тім Дрейпер про біткойн: це більше ніж Інтернет

Венчурний капіталіст Тім Дрейпер оптимістично налаштований щодо перспектив біткойна. Ранній інвестор в Skype, Hotmail і Tesla, він купив близько 30 тисяч BTC, найбільшої криптовалюти за ринковою капіталізацією, ще у 2014 році на аукціоні служби маршалів США і показав, що він досі тримає їх всі. Якщо це правда, то означає, що він має біткойна на суму майже 280 мільйонів доларів за сьогоднішніми цінами.

Раніше цього року, на явно ведмежому ринку, Дрейпер “порвав” натовп зробивши прогноз сценарію цін на біткойн, заявивши що основна криптовалюта досягне 250 000 доларів до кінця 2022 року. Як повідомив CNBC, Дрейпер взяв участь у дебатах Тhe Intelligence Squared U.S, де його оптимістичні настрої щодо розвитку найбільшої криптовалюти та його основних технологій здавались сильнішими, ніж будь-коли. Він зазначив:

Це більше, ніж Інтернет. Це більше, ніж Залізний вік, Відродження. Це більше, ніж Промислова революція. [...] Це впливає на весь світ і буде впливати швидше у більш поширений спосіб, ніж ви коли-небудь собі уявляли.

уперником Дрейпера в дебатах виступила фінансовий редактор Financial Times Джиліан Тетт (Gillian Tett). Зі свого боку, вона приділяла особливу увагу негативному та незаконному використанню біткойна, а також його нестабільності та інвестиційним ризикам. В режимі онлайн Дрейпер, криптовалютний адвокат, швидко реагував на репліки Тетт та сказав що він відчуває себе безпечніше з біткойном, ніж з грошима, що знаходяться у Wells Fargo (один з найбільших банківських конгломератів США).

Хоча Дрейпер добре відомий своїм цілком позитивним підходом та ставленням до майбутнього криптовалют, інші, схоже, починають підтримувати позитивну хвилю. У дебатах разом з Дрейпером брав участь головний виконавчий директор Overstock.com, Патрік Бірн (Patrick Byrne).

На висловлювання опонента Бірн сказав:

Це [незаконне використання, шахрайство, відмивання грошей] завжди було в історії і ніколи не було переможене. [...] Останнє, що я перевірив, банки також зламували. І так, біткойн використовують злодії та шахраї. Але вони також використовують і американські долари.

Як виявляється, відсоток операцій з біткойнами, пов'язаних з відмиванням грошей та іншою незаконною діяльністю, фактично скоротився з 2013 року майже вдесятеро. З початку року 1,07% загальної суми скоротилася до 0,12% в 2016 році.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2362-t%D1%96m-drejper-pro-b%D1%96tkojn:-ce-b%D1%96l'she-n%D1%96zh-%D0%86nternet
newbie
Activity: 40
April 25, 2018, 02:01:55 AM
Бан!!! ДОпоможіть.
Привіт. Друг зв'язався зі мною за адресою https://bitcointalksearch.org/user/yarik-1825424.
   Хто може допомогти або розблокувати обліковий запис? Вказати причину блокування.

Sorry Yari_k, you are banned from posting or sending personal messages on this forum.
You have been banned by a forum moderator. You may appeal here: [email protected]

На цю пошту писали відповіді і не отримали. Дякую.
На рахунок даного профіля то все писалося без образ і пости на 100% оригінальні були)
newbie
Activity: 84
April 24, 2018, 10:30:00 PM
There is some chance that BIP148 will result in an economic split of the Bitcoin currency at midnight UTC on Aug 1. If this split is non-negligible, then action may be required by all Bitcoin users. Personally, I consider it most likely that the split will be negligible and that you won't have to do anything, but it's still a good idea to prepare just in case.

A very short summary of what you need to do:

1. Ensure that you have no BTC deposited with a Bitcoin bank or other trusted third-party before Aug 1. If there's no technical way for you to export the private keys for your BTC, then that BTC is at risk. Some Bitcoin banks may assure you that they'll definitely keep your BTC safe, but I absolutely wouldn't trust them.
2. Do not send transactions or trust received transactions starting 12 hours before Aug 1 at midnight UTC, and continue this until you hear the "all clear" from several trustworthy sources. For example, I will post a forum news item if everything is OK, or if everything is not OK and action is required.

See my guide here for more a lot more detail: https://bitcointalksearch.org/topic/guide-handling-splits-uasfs-bip148-etc-2012799
roj
newbie
Activity: 18
April 24, 2018, 12:50:53 PM
Хто який може порадити гаманець, типу, що безпечніше: апаратний, дескотопний чи мобільний?

Бачу шо час від часу надходить інформація про проблеми з усіма типами. Нещодавно користувачі не мали доступу до Ledger, Ethereum Parity  був зламаний, а зараз і Myetheremwallet. Та і взагалі чого вже тільки не хакнули.

...

24 квітня десятки користувачів Myetherwallet почали повідомляти про підозрілі дії при спробі доступу до веб-інтерфейсу ethereum. Як найпопулярніший в світі клієнтський гаманець ethereum, MEW широко використовується для відправки грошей при краудсейлах, покупки Cryptokitties і проведення ще безлічі щоденних транзакцій, пов’язаних з відправкою ether або ERC20-токенів.

...

Представники MyEtherWallet вже підтвердили, що ряд DNS-серверів був замінений невідомими зловмисниками для переадресації користувачів на фішингові сайтів. Вони також додали, що проблема виникла не на стороні сервісу і на даний момент вони намагаються виявити проблемні сервера і врегулювати ситуацію.

...

Проблема була вперше виявлена ​​після того, як користувач Reddit повідомив про свої втрачені кошти після використання MyEtherWallet – незважаючи на те, що вживав усіх заходів, щоб гарантувати, що він дійсно використовує реальний гаманець.

http://gesellberg.com/%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%83%d0%bb%d1%8f%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%8e%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d0%b3%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%86%d1%8c-myeth/

Jump to: