Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 184. (Read 4174957 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 19, 2017, 11:26:00 AM

Вельми дякую! Сів розбиратися

Певно спочатку доведеться зняти $ з картки ? А тоді, як у давньому анекдоті, задача зводиться до класичної ;-)

На готівковий долар є пропозиції і в обмінниках, і "з рук". Незручно, а "з рук" ще й стрьомнувато. Я гадав, що з картки буде зручніше. Виявилось навпаки.  Huh  Cry

Ще є такий варіант - ЕОБОТ
Взагалі там і клауд майнінг можно купити і багато чого іншого, і робити обмін криптовалют
Але я так розумію там можна закинути гроші з доларової картки і поміняти на біткойн чи іншу криптовалюту
Саму картку я не пробував, лише використовував сайт як обмінник та як фаусет
newbie
Activity: 11
Merit: 0
December 19, 2017, 10:08:33 AM
Всім привіт. Я новенький. Цікаво скілки нас тут? Чи є серед вас шахтарі-фермери? Було б цікаво познайомитися, поділитися і набратися досвіду. Я наразі купив пару терехешів на хешфлер і чекаю поки зявляться в продажу с9 шоб купити собі парочку. З альт-копійками ше не бавився. Наразі увага на біткоін а далі буде видно.
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
December 19, 2017, 08:23:01 AM
Недавно долучився до проекту Bitcoinwhite,  я новачок у криптовалюті,  питаю "дідів" чи варто вкладати гроші в такого роду проекти.  Також пропоную тут кожному поділитися інформацією про реальні проекти.  Хто що скаже?.....
Також єстем нубом, ну, может на пару місяців старішим  Wink, але так розумію, що ніхто, окрім тебе, це не вирішить. Підпишись на всілякі конфи, я у телеграмі з півсотні, мабутЬ, вже наколупав, збирай інфу, а там якось буде. Я, наприклад, позавчора вкинув сотню бачей в одне ІСО тільки тому, що 1) НАЗВА СПОДОБАЛАСЬ 2) потужний хайп. Втратити не шкода, а як вистріле, то айс

Доброго дня!

А в який проект інвестували, якщо це "не тайна"?
Та щось діди мовчать....)Я особисто придивляюся до bitcoinwhite, але поки що не інвестую, беру участь у баунті, там побачимо. 7 січня обітцяють вихід на біржу, після просадки думаю що трохи проінвестую, але не багато, тільки ту суму, яку готовий втратити
newbie
Activity: 5
December 19, 2017, 06:59:35 AM
Недавно долучився до проекту Bitcoinwhite,  я новачок у криптовалюті,  питаю "дідів" чи варто вкладати гроші в такого роду проекти.  Також пропоную тут кожному поділитися інформацією про реальні проекти.  Хто що скаже?.....
Також єстем нубом, ну, может на пару місяців старішим  Wink, але так розумію, що ніхто, окрім тебе, це не вирішить. Підпишись на всілякі конфи, я у телеграмі з півсотні, мабутЬ, вже наколупав, збирай інфу, а там якось буде. Я, наприклад, позавчора вкинув сотню бачей в одне ІСО тільки тому, що 1) НАЗВА СПОДОБАЛАСЬ 2) потужний хайп. Втратити не шкода, а як вистріле, то айс

Доброго дня!

А в який проект інвестували, якщо це "не тайна"?
member
Activity: 74
Merit: 10
December 19, 2017, 06:04:58 AM
Служба безпеки України провела обшук в квартирі засновника ForkLog\

Сьогодні вранці російськомовний новинний крипто-блокчейн ресурс ForkLog повідомив, що медіа-фірма зазнає переслідувань з боку співробітників правоохоронних органів України. 15 грудня агенти Служби безпеки України (СБУ) обшукали квартиру Анатолія Каплана і офіси Forklog в Одесі за ймовірний зв'язок з громадянами США, котрі скоїли злочинну діяльність.

http://gesellberg.com/%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%88%d1%83%d0%ba/
Случай жесть. Вот интересно как смогли перевести эфиры? Но хранил же он приватный ключ на компе
Прочитав эту новость вспомнил интересную штуку схума разделения секрета Шамира.
Вот тут демо http://point-at-infinity.org/ssss/demo.html. Реально не засовывайте туда приватные ключи.
jr. member
December 19, 2017, 04:59:14 AM
Та я так і роблю,  дякую)  Чесно кажучи шукаю халяви в аірдропах та баунті,але цікава думка Дідів щодо дійсно перспективних проектів.  Раніше я вклав пару доларів в comsa,тепер поки що радію.  В одному чаті дуже рекламують райден.  Тому питаю,  може хтось порадить гідний
проект?
full member
Activity: 546
Merit: 106
December 19, 2017, 04:08:55 AM
Привіт усім.  Друг розказував,  що на форумі дістав бан за постійну участь у аірдропах.  Чи може таке бути, і чи можна потім зняти бан,  хто що порадить?  І якщо є бан то це назавжди?  Хто що знає,  порадьте.  Я також новачок на форумі і не хочу передчасно заробити бан...
Маленька порада - не використовуйте в коментарях слово "joined". Smiley Навіть, якщо ваш коментар буде дійсно корисним, але крім іншого ви напишете "joined", коментар можуть видалити. Так видалили декілька моїх коментарів.
newbie
Activity: 9
December 19, 2017, 03:34:27 AM
jr. member
December 19, 2017, 03:12:40 AM
full member
Activity: 318
December 18, 2017, 05:14:37 PM

Ну так ніби не можна валюту перекидати іншим особам, або в грн або валютою тільки різаним папером.

аааа..це за постановами НБУ?
ясно
дурдім
Ніби ще з 14го, точно не скажу.
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
December 18, 2017, 03:04:31 PM
Служба безпеки України провела обшук в квартирі засновника ForkLog\

Сьогодні вранці російськомовний новинний крипто-блокчейн ресурс ForkLog повідомив, що медіа-фірма зазнає переслідувань з боку співробітників правоохоронних органів України. 15 грудня агенти Служби безпеки України (СБУ) обшукали квартиру Анатолія Каплана і офіси Forklog в Одесі за ймовірний зв'язок з громадянами США, котрі скоїли злочинну діяльність.

http://gesellberg.com/%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%88%d1%83%d0%ba/
newbie
December 18, 2017, 02:28:18 PM
В мене також бац заблокований профіль на Бітрекс,  зробив заграв паспорт і пройшов верифікацію за 5хв. Раджу зробити паспорт,  так буде скоріше чи писати в підтримку.

Боже, чому я такий тупий і сам не здогадався!? Сиджу третій тиждень чекаю на авторизацію. Спробую по-нової з закордонним. Дзєнькі!  Wink

Ну так ніби не можна валюту перекидати іншим особам, або в грн або валютою тільки різаним папером.

аааа..це за постановами НБУ?
ясно
дурдім
full member
Activity: 318
December 18, 2017, 12:44:50 PM

Певно спочатку доведеться зняти $ з картки ? А тоді, як у давньому анекдоті, задача зводиться до класичної ;-)

На готівковий долар є пропозиції і в обмінниках, і "з рук". Незручно, а "з рук" ще й стрьомнувато. Я гадав, що з картки буде зручніше. Виявилось навпаки.  Huh  Cry
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 18, 2017, 12:21:37 PM
Біткойн зумів сягнути $20 000 перед стартом торгів ф'ючерсами на біржі CME Group

Вчора, 17 грудня, ринок продемонстрував оптимізм щодо лістингу ф'ючерсів на біткойн біржою CME. Середньозважена ціна криптовалюти на короткий час зуміла пробити позначку у $20 000 (за даними Coinmarketcap), після чого вартість біткойна зазнала корекції і зараз знаходиться на рівні $19 000.

Глобальний фінансовий сектор і криптовалютний ринок очікують на запуск ф'ючерсів на біткойн CME Group вже сьогодні, 18 грудня, особливо після успішного дебюту біткойн-ф'ючерсів на Exchange Chicago Board Options (CBOE) минулого тижня.

Чистий обсяг щоденних обсягів торгівлі CBOE і CME не перевершить торгових об’ємів криптовалютних бірж та торговельних платформ у короткостроковій та середньостроковій перспективі. Протягом останніх декількох днів щоденний обсяг торгівлі біткойном на найбільших біржах цифрових валют, включаючи майданчики зі США, Японії та Південної Кореї, досяг 17 мільярдів доларів, і це більше, ніж обсяг цих фондових ринків.

Але CBOE та CME дозволяють інституційним інвесторам та роздрібним торговцям інвестувати великі суми інституційних грошей та капіталу в біткойн. Що більш важливо, після дебюту біткойн-ф'ючерсів на біржі CME, провідні інвестиційні банки Goldman Sachs та JPMorgan також надають можливість торгівлі біткойн-ф'ючерсами для своїх клієнтів, користуючись інструментами CBOE та CME.

Раніше в цьому місяці стратег глобальних ринків JPMorgan Ніколаос Паніґіртзоґлу (Nikolaos Panigirtzoglou) висловив оптимізм щодо початку біржової торгівлі ф'ючерсами на біткойн на CME. Паніґіртзоґлу підкреслив, що біткойн-ф'ючерси нададуть криптовалюті більшу легітимність і подальше позиціонування її як новий клас активів.

Передбачуваний запуск біржових ф'ючерсних контрактів за допомогою встановлених бірж, зокрема, має потенціал для збільшення привабливості криптовалютного ринку як для роздрібних, так і інституційних інвесторів

- сказав фінансовий аналітик.

Він додав, що в довгостроковій перспективі регульовані інструменти, такі як ф'ючерсні контракти, дозволять біткойну конкурувати з традиційними класами активів, такими як золото. Паніґіртзоґлу пояснив: "цінність цього нового класу активів залежить від широти його прийняття як запасу багатства і як засобу оплати, і, якщо поглянути на інші сховища цінностей, такі як золото, криптовалюти мають потенціал для подальшого зростання."

Також вважає біткойн новим класом активів засновник і почесний голова CME Group Лео Меламед (Leo Melamed), який заявив, що CME Group «приручить» біткойн.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1479-b%D1%96tkojn-zum%D1%96v-syagnuti-$20-000-pered-startom-torg%D1%96v-f'juchersami-na-b%D1%96rzh%D1%96-cme-group

newbie
December 18, 2017, 10:16:48 AM

На готівковий долар є пропозиції і в обмінниках, і "з рук". Незручно, а "з рук" ще й стрьомнувато. Я гадав, що з картки буде зручніше. Виявилось навпаки.  Huh  Cry
jr. member
December 18, 2017, 10:13:06 AM
Простіше знайти майнера та купити біток за готівку
member
Activity: 239
Merit: 10
December 18, 2017, 10:06:37 AM
Усіх вітаю та маю таке запитання: як в Україні купити біток долларовою карткою Привату?
Вже другий тиждень не можу нічого путящого знайти. На півтисячи 2 тижні тому взяв через Куну з подвійним обміном долар-гривня-біток, Куна ОК в плані працездатності та швидкості, але оті відсотки з подвійними/потрійними обмінами їбав я в рота.
На Advcash та Yobit чекаю авторизації (або чогось не розумію). Порадьте щось швидке, зручне та без переплат, будь-ласка

localbitcoins.com

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
December 18, 2017, 09:18:55 AM
Усіх вітаю та маю таке запитання: як в Україні купити біток долларовою карткою Привату?
Вже другий тиждень не можу нічого путящого знайти. На півтисячи 2 тижні тому взяв через Куну з подвійним обміном долар-гривня-біток, Куна ОК в плані працездатності та швидкості, але оті відсотки з подвійними/потрійними обмінами їбав я в рота.
На Advcash та Yobit чекаю авторизації (або чогось не розумію). Порадьте щось швидке, зручне та без переплат, будь-ласка

localbitcoins.com
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 18, 2017, 08:32:00 AM
Привіт усім.  Друг розказував,  що на форумі дістав бан за постійну участь у аірдропах.  Чи може таке бути, і чи можна потім зняти бан,  хто що порадить?  І якщо є бан то це назавжди?  Хто що знає,  порадьте.  Я також новачок на форумі і не хочу передчасно заробити бан...

За постійну участь у аірдропах наврядчи можна отримати бан, якщо звісно не постити усіляку хуйню та звіти про виконані умови, краще це робити у особисті повідомлення менеджерів компанії, бан є і назавжди і двохтижневий, якщо назавжди то пиздець, якщо двохтижневий то протягом двох тижнів не можно постити нічого і відправляти повідомлення нікому, ні з забаненого аку ні з будь-яких інших, якщо дізнаються то отримаєте на усі банан на віки-віків

Я думаю напевне він постив "Joined" та "Thanks" або номер свого гаманця.
Я теж зустрічав, що за таке можна отримати бан. Щодо звіти - то іноді в деяких баунті-кампаніях це обов'язково, не знаю чи можна це уникнути.
Якщо він був новачок - то не так шкода акаунта, можна зареєструвати заново
newbie
December 18, 2017, 07:55:17 AM
Jump to: