Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 182. (Read 4175005 times)

sr. member
Activity: 463
Merit: 250
December 22, 2017, 11:58:18 AM
Обвал ціни на біткоін

Згідно ринковим даним, ціни на біткоін впали більш ніж на 25 відсотків від рекордного максимуму майже в $ 20 000, досягнутого в минулі вихідні.

http://gesellberg.com/%d0%be%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d0%bb-%d1%86%d1%96%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%96%d1%82%d0%ba%d0%be%d1%96%d0%bd/
sr. member
Activity: 617
Merit: 304
December 22, 2017, 11:39:47 AM
Як вам переклад? )

Для мене переклад дуже зручний і чесно кажучи незвичний для цього сайту. Вже звиклось на форумі бачити все російською. Але я за щоб всі ІСО компанії перекладали на українську. Grin Wink
member
Activity: 106
Merit: 23
December 22, 2017, 09:43:56 AM
Білорусь легалізувала майнінг і операції з криптовалютами

У Білорусі легалізували майнінг і операції з криптовалютами, включаючи інвестиції за англійським правом.

Декрет «Про розвиток цифрової економіки» підписав президент країни, Олександр Лукашнко, повідомляє «Інтерфакс». Відповідну заяву голова держави зробив сьогодні на зустрічі з представниками ділових кіл.

Читати далі: Білорусь легалізувала майнінг і операції з криптовалютами
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 22, 2017, 07:11:48 AM
Я так розумію, що по перекладам зараз досить велика конкуренція - багато хто їх робить.
Забавно також те, читаючи про баунті кампанії, зустрічав що дехто взагалі гугл транслейтом перекладає ))
Я ж зрозумів, що напевне найбільш оплачуваємі баунті кампанії - це за підпис на форумі (+аватар)
Також, якщо є сильній соц. медіа акаунти (наприклад твіттер де 10 000+ фолловерів) - теж можна непогано заробити
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
December 22, 2017, 07:07:59 AM
Як вам переклад? )

Переклад класний,  тільки проекти поглядає якось не дуже...  Потенціал у Вас у перекладах великий.  Якщо знайдете гідний проект давайте ся знати)
sr. member
December 22, 2017, 05:07:58 AM
Цікаво спитати - чому цей проект шахрайство? Я про нього раніше нічого не чув, та й зі складу команди імена ні про що не говорять
Цікаво просто чи аналізували ви чи це таке перше враження складається

P.S. Сподіваюсь за переклад Вам заплатили чи заплатять)
Переклад гарний
newbie
Activity: 9
Merit: 0
December 22, 2017, 04:50:07 AM
Як вам переклад? )

Нормас, а ось сам проект типове ICO шахрайство.

двоїню
варто було тільки склад "девів-засновників" прочитати

Та поки що він себе добре показує, я приймла участь  у баунті, рахують добре

Так це — що там шахраї — ж зовсім не значить, що не варто там приймати участь. Це навіть перевага на коротких дистанціях! Якщо вчасно ввійти і вчано вийти з ПРОФІТОМ!  Wink
member
Activity: 252
Merit: 12
December 22, 2017, 04:25:45 AM
Як вам переклад? )

Нормас, а ось сам проект типове ICO шахрайство.
Та поки що він себе добре показує, я приймла участь  у баунті, рахують добре
member
Activity: 229
Merit: 10
December 21, 2017, 06:27:09 PM
Як вам переклад? )
newbie
Activity: 5
December 21, 2017, 05:53:17 PM
Ого! то нас тут чимало)
Мої вітання!

Хлопці, підкажіть щодо баунті. Прочитав що цікава штука, але не можу знайти де умови участі в цих акціях і як в них взяти участь

Баунті Кампаній дуже багато.
Тому раджу вибирати ті, де подобається проект, щоб тримати токени довгостроково.
Деякі баунті я перелічив тут http://flodner.com/bounty-campaigns/

Премного благодарна
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 21, 2017, 05:11:30 PM
От же інституційні інвестори в кріпту зайшли, хто далі??

Morgan Stanley: хедж-фонди інвестували 2 мільярди доларів у криптовалюти в 2017 році

Банківський гігант Morgan Stanley підрахував, що хедж-фонди цього року вклали загалом 2 млрд доларів США у криптовалюти.

За даними Business Insider, ця цифра була озвучена у повідомленні, названому "Біткойн декодовано", яке Morgan Stanley надсилало своїм клієнтам на цьому тижні.

Інвестиційний банк деталізував, що за останні шість років виникло понад 100 хедж-фондів, пов'язаних з криптовалютами, проте 84 фонди з них розпочали свою діяльність в 2017 році.

Таке збільшення кількості криптовалютних хедж-фондів цього року зовсім не випадкове, адже біткойн, найбільш знана широким загалом криптовалюта за останній рік виросла у 20 разів, із приблизно 1000 доларів на початку січня до майже 20 тисяч доларів у минулі вихідні.

Складена з даних з власних досліджень Morgan Stanley та Autonomous NEXT, ця записка допомагає зосередити увагу на зростаючих інтересах інституційних інвесторів у той час, коли продукти ф'ючерсів на біткойн також були запущені CME Group та CBOE, двома з найбільших торгових платформ для похідних фінансових продуктів.

Як повідомлялося на цьому тижні, легендарний менеджер хедж-фондів Білл Міллер, голова та директор з інформаційних технологій Miller Valued Partners, заявив, що його фонд MVP1 тепер на майже 50% складається з біткойна та Bitcoin Cash - значне збільшення з 5% у біткойні, коли фонд тільки ввійшов на ринок криптовалют.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1501-morgan-stanley:-hedzh-fondi-%D1%96nvestuvali-2-m%D1%96l'yardi-dolar%D1%96v-u-kriptovaljuti-v-2017-roc%D1%96

sr. member
December 21, 2017, 02:18:48 PM
Росія представить законопроект про регулювання біткоін і ICO наступного тижня

Виступаючи сьогодні перед журналістами, член парламенту Анатолій Аксаков розповів подробиці майбутнього законопроекту про регулювання криптовалют і ICO, над яким в даний час працює центральний банк Росії і міністерство фінансів. Цей законопроект буде представлений 28 грудня.

http://gesellberg.com/%d1%80%d0%be%d1%81%d1%96%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d1%8c-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be-%d1%80/
sr. member
December 21, 2017, 01:09:35 PM
Ого! то нас тут чимало)
Мої вітання!

Хлопці, підкажіть щодо баунті. Прочитав що цікава штука, але не можу знайти де умови участі в цих акціях і як в них взяти участь

Баунті Кампаній дуже багато.
Тому раджу вибирати ті, де подобається проект, щоб тримати токени довгостроково.
Деякі баунті я перелічив тут http://flodner.com/bounty-campaigns/
newbie
Activity: 5
December 21, 2017, 11:36:27 AM
Чарлі Лі продав всі свої Litecoin

Засновник litecoin Чарлі Лі повідомив спільноті сьогодні, що він більше не має ніякого значимого прямого впливу на криптовалюту, продавши і пожертвувавши всі свої LTC в останні дні.

http://gesellberg.com/%d1%87%d0%b0%d1%80%d0%bb%d1%96-%d0%bb%d1%96-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2-%d0%b2%d1%81%d1%96-%d1%81%d0%b2%d0%be%d1%97-litecoin/

Оце вже дуже серйозний сигнал про те, що майбутнє кріптосвіту зазнає незабаром значного переформатування, я вже не кажу про ціни основних кріптовалют  Shocked

Давно час (хоча яке може бути "давно", коли хиба що останні пару років хайп пішов?): вже кожен школяр з 6-го "Б" свою "валюту" запілив, блокчейн бітка вже під 200 гіг, торгівля "анонімними кріптовалютами" здійснюється на спеціально відведених площадках з суровою анальною веріфікацією, а швидкість обробки транзакцій такаж неспішна, як баржа з кавунами  Grin
😂. А нам теперь только на Баунти компаниях монетки зарабатывать ))
newbie
Activity: 9
December 21, 2017, 09:15:15 AM

Засновник litecoin Чарлі Лі повідомив спільноті сьогодні, що він більше не має ніякого значимого прямого впливу на криптовалюту, продавши і пожертвувавши всі свої LTC в останні дні.

http://gesellberg.com/%d1%87%d0%b0%d1%80%d0%bb%d1%96-%d0%bb%d1%96-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2-%d0%b2%d1%81%d1%96-%d1%81%d0%b2%d0%be%d1%97-litecoin/

Оце вже дуже серйозний сигнал про те, що майбутнє кріптосвіту зазнає незабаром значного переформатування, я вже не кажу про ціни основних кріптовалют  Shocked

Давно час (хоча яке може бути "давно", коли хиба що останні пару років хайп пішов?): вже кожен школяр з 6-го "Б" свою "валюту" запілив, блокчейн бітка вже під 200 гіг, торгівля "анонімними кріптовалютами" здійснюється на спеціально відведених площадках з суровою анальною веріфікацією, а швидкість обробки транзакцій такаж неспішна, як баржа з кавунами  Grin
legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
December 20, 2017, 07:21:09 PM
лі, той ще пройдисвіт, мабуть щось вже замислив падло Grin
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 20, 2017, 03:09:31 PM

sr. member
December 20, 2017, 01:21:27 PM
Coinbase припиняє торгівлю Bitcoin Cash незабаром після запуску

Раніше сьогодні, 20 лютого, найбільша брокерська платформа глобального криптовалютного ринку Coinbase, перший підтверджений багатомільярдний стартап в криптовалютной індустрії, інтегрувала торгівлю Bitcoin Cash.

http://gesellberg.com/coinbase-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bf%d0%b8%d0%bd%d1%8f%d1%94-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b3%d1%96%d0%b2%d0%bb%d1%8e-bitcoin-cash-%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bc-%d0%bf%d1%96%d1%81%d0%bb/
newbie
Activity: 41
December 20, 2017, 12:42:28 PM
В квартире основателя журнала о криптовалютах и блокчейне ForkLog Анатолия Каплана в Одессе 15 декабря прошли обыски, инициированные представителями главного следственного управления Службы безопасности Украины (СБУ).

Основанием для обыска послужило уголовное производство против группы лиц из США и Украины, которые, по данным следствия, разработали преступную схему завладения денежными средствами с платежных карт третьих лиц.

Как заявили сотрудникам СБУ подозреваемые, они осуществляли «обмен криптовалюты "Биткоин" на украинскую гривну с помощью интернет-ресурса "Форклог"». Предоставленная ими информация сама по себе не соответствует действительности, поскольку функционал, позволяющий осуществлять такой обмен, на сайте отсутствует, и никакой подобной «помощи» ForkLog никогда не оказывал. Кроме этого, ни одно из указанных в документе лиц никак не связано ни с деятельностью ForkLog, ни с его основателем, и никаких доказательств обратного следователи не предоставили.

При обыске сотрудники СБУ изъяли несколько устройств с хранящимися на них криптовалютами, ноутбук и другие личные вещи Анатолия Каплана. При этом один из сотрудников СБУ предпринимал попытки вывести биткоины на свой кошелек прямо во время обыска, на что адвокат Каплана вызвал полицию, сообщил о предполагаемом грабеже и вызвал наряд. После этого попытки вывести биткоины на свой адрес прекратились.

Однако уже на следующий день после обыска с криптовалютного кошелька Ethereum, который принадлежал Каплану, на вновь созданный кошелек были переведены все монеты ETH.  Кошелек, по всей видимости, принадлежит сотрудникам СБУ. Кроме того, как сообщил Анатолий Каплан, вечером того же дня неустановленными лицами была предпринята попытка снять с его личной банковской карты 3,000 гривен (около $110).

«На мой взгляд, данная ситуация напрямую иллюстрирует один из возможных сценариев развития взаимоотношений государства и криптовалютного сообщества, поэтому мы решили предать дело огласке. Поскольку речь идет не столько о защите моих личных интересов или интересов ForkLog, сколько о защите интересов всего сообщества. И это событие является предупреждением для всех, кто связан с блокчейн-технологиями, при этом не имеет значения, насколько вы публичны.

На данный момент мы сотрудничаем с адвокатами для того, чтобы вернуть изъятое имущество. Особенно странной выглядит практика перевода криптовалют на адреса, подконтрольные сотрудникам СБУ. Помимо монет ETH, на вновь созданные кошельки были переведены и некоторые другие криптовалюты. Ситуация с биткоинами пока не ясна. В ходе проведения обыска моим адвокатом был выявлен ряд процессуальных нарушений, включая прерывание видеосъемки», — рассказал Каплан.

В это же время в одесском офисе ForkLog также начался обыск, в результате которого были конфискованы наличные деньги компании, вся техника (около десяти устройств iMac) и бутылка рома Kraken.
member
Activity: 350
Merit: 11
December 20, 2017, 12:35:25 PM
Ого! то нас тут чимало)
Мої вітання!

Jump to: