Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 190. (Read 4355514 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 304
December 05, 2017, 01:52:08 AM
Нічого, та й взагалі важко уявити тут комп'юніті, яке має лише 1 гілку, частину постів займають перепости з сайтів новин та різні анонси.
Таке питання - це просто свідчення необхідності існування українського форуму тут
Я почекаю, десь скоро має рівень оновитись до Senior Member -  і буду писати модератором
Поки що ж, справді треба активніше тут дописувати - щоб було більше сторінок в гілці

Цілком с тобою з гідний треба українську гілку виводити на інший рівень щоб свої під теми були  я вчора загодив так українська гілка була перша в списку а сьогодні опустилася на третьому місці.

Я також дотримуюсь вашої думки! На мою думку багато людей з України сидять на російськомовній гілці форума.
full member
Activity: 261
Merit: 100
December 05, 2017, 12:20:49 AM
Нічого, та й взагалі важко уявити тут комп'юніті, яке має лише 1 гілку, частину постів займають перепости з сайтів новин та різні анонси.
Таке питання - це просто свідчення необхідності існування українського форуму тут
Я почекаю, десь скоро має рівень оновитись до Senior Member -  і буду писати модератором
Поки що ж, справді треба активніше тут дописувати - щоб було більше сторінок в гілці

Цілком с тобою з гідний треба українську гілку виводити на інший рівень щоб свої під теми були  я вчора загодив так українська гілка була перша в списку а сьогодні опустилася на третьому місці.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 04, 2017, 05:17:28 PM
CBOE отримує дозвіл CFTC щодо лістингу ф'ючерсів на біткойн

Чиказька опціонна біржа (CBOE) отримала схвалення від Комісії з торгівлі товарними ф'ючерсами США (CFTC) для включення біткойна до списку біржових ф'ючерсних контрактів на її торговій платформі.

CBOE оголосила в п'ятницю, що отримала схвалення від CFTC, щоб пропонувати біткойн-ф'ючерси на CFE, її спеціальній ф'ючерсній біржі. Ф'ючерси торгуватимуться під тикером XBT, а дата запуску буде оголошена після періоду перевірки регуляторами.

Це оголошення від CBOE з’явилося того ж дня, коли найбільша у світі ф’ючерсна біржа, яка також розміщена у Чикаго, отримала схвалення CFTC і оголосила про конкретну дату початку почати торги ф'ючерсами на біткойн – 18 грудня. Також повідомлялося, що й Nasdaq планує додати біткойн-контракти на свою ф'ючерсну біржу протягом наступного року.

Зважаючи на те, що прийняття біржових ф'ючерсних контрактів також є дуже суперечливим у деяких секторах інвестиційного сектору, CFTC випустила заяву, в якій пояснюється, що комісія вимагає, щоб біржі домовились про "значні покращення", спрямовані на захист споживачів та запобіганню значній волатильності ринків.

Біткойн, віртуальна валюта, є товаром, який не схожий на будь-що інше, з чим Комісії раніше доводилося мати справу. У результаті ми провели широкі обговорення з біржами щодо пропонованих контрактів, а CME, CFE та Cantor погодилися на значні покращення для захисту клієнтів та підтримки впорядкованості ринків.
- сказав голова CFTC Крістофер Джанкарло (Christopher Giancarlo).

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1365-cboe-otrimu%D1%94-dozv%D1%96l-cftc-shhodo-l%D1%96stingu-f'juchers%D1%96v-na-b%D1%96tkojn

newbie
Activity: 39
Merit: 0
December 04, 2017, 03:49:40 PM
Багато потужностей потрібно для майнінга цього карбованці? На звичайних компах є сенс ставити ?? Хтось може підказати ?
На i7 может и будешь в + майнить, а так бери любую видеокарту от 1050 или 960, например и будешь в + относительно света майнить. Cryptonight сейчас все же больше на картах майнят, хоть он и планировался для процов
member
Activity: 106
Merit: 23
December 04, 2017, 03:08:08 PM
Діаманти, платина, срібло та інші форки Bitcoin

Слідом за відносно успішними Bitcoin Cash і Bitcoin Gold. в грудні власники Bitcoin можуть отримати ще цілих п'ять нових форків.

Ф'ючерси форку Bitcoin Diamond, про який ми вже писали, зараз торгуються за ціною близько $ 50.

Новина про майбутні форки з'явилася в Твіттері в четвер. Super Bitcoin повинен з'явитися 15 грудня на блоці 498888, в той час як Bitcoin Platinum і форк з чудернацькою назвою Bitcoin Uranium отримають свої блоки 23 і 31 грудня відповідно. Знімок блоку останнього поки невідомий, як і блок ще одного форку, Bitcoin Silver. Крім цього, на 501407-му блоці намічений форк Bitcoin Cash Plus.

Читати далі
newbie
Activity: 5
December 04, 2017, 02:50:53 PM
Щось пропозиція зараз перевищує попит, і карбованець впевнено падає в ціні  Undecided
Рано я закупився, треба було ще почекати Smiley
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
December 04, 2017, 02:30:41 PM
member
Activity: 74
Merit: 10
December 04, 2017, 02:02:38 PM
Я так розумію, що кожен новачок підіймає тему відокремлення гілки.
Соромно, що і я наступив на тіж граблі  Sad
Прошу вибачення у ком'юніті  Undecided
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
December 04, 2017, 12:28:21 PM
Дилема криптовалютного статусу в Україні

Україна активно працює над нормативно-правовою базою криптовалюти. Кращі фінансові регулятори країни, Національний банк України (НБУ), Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКССМ) і Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг спільно опублікували заяву про криптовалюти в четвер.

http://gesellberg.com/%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%8e%d1%82%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%81%d1%83-%d0%b2-%d1%83%d0%ba%d1%80/
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
December 04, 2017, 11:49:17 AM
Національний банк України розширює свою Blockchain команду

Український центральний банк демонструє рівень намірів, який не спостерігався в багатьох інших центральних банках, розширюючи команду, що працює над переходом національної валюти країни, гривні на блокчейн.

http://gesellberg.com/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d1%96%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%ba-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%be%d0%b7%d1%88%d0%b8%d1%80%d1%8e%d1%94-%d1%81/
sr. member
December 04, 2017, 10:31:19 AM
Доброго дня, хтось чув за youtube coin?

Я нічого не чув, але є цілий ряд проектів-альтернатив ютубу на блокчейні
В принципі працює вже Dtube який безпосередньо пов'язаний з соц мережею Steemit
Але останнім часом коли пробував завантажити щось туди - то він дуже сильно глючив.
Щодо інших проектів то Flixxo нещодавно завершив ICO
Freedom Streaming зараз проводять ІСО
І напевне ще є подібні проекти
newbie
Activity: 75
December 04, 2017, 05:17:20 AM
Доброго дня, хтось чув за youtube coin?
sr. member
December 04, 2017, 04:41:33 AM
Нам треба посилено розвивати цей топ. Можливо, з часом, відділимося у окрему гілку  Cool

Це вже обговорювали багато разів, дехто писав модераторам.
Але ніхто так і не сказав - скільки треба сторінок, щоб звернули увагу?
Звісно щоб розвивати цей топ, я й заходжу сюди досить часто.
Якщо ще буде більше тих, хто постить новини - то скоро й дійдемо до 1000 сторінок))
full member
Activity: 280
Merit: 120
December 03, 2017, 06:53:10 PM
Нам треба посилено розвивати цей топ. Можливо, з часом, відділимося у окрему гілку  Cool
member
Activity: 74
Merit: 10
December 03, 2017, 06:26:06 PM

Не розумію, навіщо ще якісь напівживі форуми, коли є Btalk?  Smiley
А є ще https://altcointalk.io/  Cheesy
Він зовсім мертвий
legendary
December 03, 2017, 12:27:17 PM
Перші в світі Биткойн мільярдери

Ними виявилися брати Тайлер і Кемерон Уінклвосс. У 2008 році вони отримали $ 65 млн від Марка Цукерберга, якого звинуватили в крадіжці ідеї Facebook. Через кілька років вони купили на частину цих грошей біткойни

Брати-близнюки Тайлер і Кемерон Уінклвосс, які звинувачували Марка Цукерберга в тому, що він вкрав у них ідею Facebook, виявилися «першими в світі» біткойновими мільярдерами, пише британська газета The Telegraph.

Причому Уінклвосс купили біткойни на гроші, виграні у Цукерберга в суді. У 2008 році він виплатив їм $ 65 млн в рамках мирової угоди, а в 2013 році вони купили кріптолювалюту на $ 11 млн, коли один біткойн коштував $ 120. За даними Telegraph, на той момент вони були володарями «приблизно 1% всіх біткойнов в світі».

«Вважається, що це перший мільярд, зароблений на кріптовалютних інвестиціях, знаковий момент для спірного активу», - пише The Telegraph.

Їх стан оцінюється приблизно в 100 тис. Біткойнів. Минулого тижня криптовалюта пробила позначку $ 10 тис. Як зазначає газета, близнюки Уінклвосс не зупинилися на покупці біткойнів - вони відкрили власну онлайн-біржу і венчурний фонд. «Ми ніколи не продавали біткойн, ми вклалися на довгі роки», - говорив Кемерон Уінклвосс в 2015 році.

https://bitnovosti.com/2017/12/03/pervye-v-mire-bitkojn-milliardery/

sr. member
December 03, 2017, 11:13:33 AM

Я подивився, і я вже був зареєстрованим на ALTCOINSTALKS - раджу і Вам зареєструватись

Цікавий форум, там багато тем, не варто робити порівняння з цим форумом.
До речі там зробили українську гілку і я там тепер модератор ))

Можемо розвивати багато тем там, мені головний модератор написав, що якщо буде багато трафіку то українську гілку винесуть на головну сторінку.

Українська гілка - ось http://www.altcoinstalks.com/index.php?board=68.0

Оскільки тут ще довго до створення української гілки - пропоную всім хто має час/інтерес на спілкування - спілкуватись там
member
Activity: 377
Merit: 11
December 03, 2017, 09:02:36 AM
Хлопцы, сейчас кто что майнит здесь?
full member
Activity: 280
Merit: 120
December 03, 2017, 07:25:41 AM
потрібні модератори
монети, роздані всім членам

http://www.altcoinstalks.com/index.php?board=68.0

модератори потрібні
монети, роздані всім членам
А добровольці?

legendary
December 02, 2017, 06:37:54 PM
альтернативна думка:

Нобелівський лауреат у галузі економіки: біткойн має бути оголошено “поза законом”

Джозеф Стигліц (Joseph Stiglitz) лауреат Нобелівської премії у галузі економіки зробив заяву, що біткойн має бути оголошено “поза законом”, у той час, коли цифрова валюта переживала рекордні максимуми.

У інтерв’ю для телеканалу Bloomberg Television 74-річний американський економіст та професор Колумбійського університету, говорячи про біткойн, сказав:

Мені видається, що його має бути визнано “поза законом”. Він не виконує жодної соціально корисної функції.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1354-nobel%D1%96vs'kij-laureat-u-galuz%D1%96-ekonom%D1%96ki:-b%D1%96tkojn-ma%D1%94-buti-ogolosheno-%E2%80%9Cpoza-zakonom%E2%80%9D
Jump to: