Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 193. (Read 4355915 times)

sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
November 28, 2017, 10:34:47 AM
Така от лекція буде 30 листопада

Технологія Blockchain вже зараз змінює світ.
Ми з вами живемо на початку нової ери - ери цифрової економіки.

Вже зараз найбільші фінансові інститути працюють над створенням власних криптовалют. Японія визнала криптовалюти офіційним платіжним засобом. Цим же шляхом вже йдуть і інші передові країни.

Фінансова система докорінно змінюється. Дізнайся, чому і як це відбувається вже у четвер, 30 листопада, від Данила Холявка! Також від нашого гостя ти зможеш отримати практичні рекомендації про заробіток на ринку криптовалют.

Рекомендований благодійний внесок: 15 грн
(на розвиток проекту)
Простір “Освітня асамблея”
м. Київ, вул. Васильківська, 3
(вхід з Ужгородського провулку)

Маєш питання? ТелефонуйSmiley
+380734883001

Сторінка Події на Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1971958289796005/
member
Activity: 106
Merit: 23
November 28, 2017, 09:16:02 AM
Розслідування Business Insider: Як працює схема pump-and-dump на криптовалютному ринку

Криптовалютні біржі рясніють схемами pump-and-dump («накачування і скидання»), які вважаються незаконними на ринках більшості країн і штовхають на фінансові втрати інвесторів, які нічого не підозрюють. Саме такий стан справ побачив Business Insider в результаті свого розслідування, пропонуємо вам переклад статті.

Читати далі...
sr. member
November 28, 2017, 06:43:42 AM
Так, і я ж про те. Якщо не мати постійного (щомісячного) та досить великого заробітку на крипті, то реєструватися в податковій - досить дивне бажання. Більше того, я навіть не уявляю, як можна пояснити податківцю, що то таке і з чим його їдять. Smiley

Так, і немає сенсу, а якщо є великі прибутки чи великів обороти - то звісно багато варіантів.
Впевнений, що з часом будуть додатки, софт як все це проводити автоматично і сплачуючи невеликий податок.
Наприклад вже є один проект, який чималу суму на ІСО зібрав, з допомогою нього можна легко інвестувати в нерухомість. Якщо не помиляюсь, то й в цій гілці постили про першу кваритру продану на блокчейні в Києві (за ефір з допомогою смарт-контракту).
Переглядаючи багато новий фін-тех ІСО ідей та проектів, з часом має з'явитись ще більше варіантів, з яких легко буде вибрати оптимальний.
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 28, 2017, 04:20:54 AM
Якщо суто купувати-продавати в маленьких обсягах, то зрозуміло, що податкова це не бачить, і взагалі в таких об'ємах нікому це нецікаво.
Але якщо наприклад вивести на картку велику суму - податковій це ж буде видно, відповідно дехто вважає, що краще сплатити податок щоб не було ніяких питань.
Так само як і бізнес, який приймає критовалюту (тобто отримує прибуток в ній). Я думаю зазначений вище варіант з СПД для цього підходить.
Так, і я ж про те. Якщо не мати постійного (щомісячного) та досить великого заробітку на крипті, то реєструватися в податковій - досить дивне бажання. Більше того, я навіть не уявляю, як можна пояснити податківцю, що то таке і з чим його їдять. Smiley

member
Activity: 77
Merit: 10
November 28, 2017, 02:48:10 AM
Чим далі, тим цікавіше і цікавіше: Ілон Маск створив біткойн?! Колишній працівник SpaceX вважає, що так...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1328-%D0%86lon-mask-stvoriv-b%D1%96tkojn-kolishn%D1%96j-prac%D1%96vnik-spacex-vvazha%D1%94,-shho-tak

брешуть!
скоріш за все там брати Уінклевосс

а те шо залишилось 140 у.о. до 10К  - це правда!)

Elon Musk
Not true. A friend sent me part of a BTC a few years, but I don’t know where it is.
member
Activity: 77
November 28, 2017, 01:53:22 AM
Чим далі, тим цікавіше і цікавіше: Ілон Маск створив біткойн?! Колишній працівник SpaceX вважає, що так...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1328-%D0%86lon-mask-stvoriv-b%D1%96tkojn-kolishn%D1%96j-prac%D1%96vnik-spacex-vvazha%D1%94,-shho-tak

брешуть!
скоріш за все там брати Уінклевосс

а те шо залишилось 140 у.о. до 10К  - це правда!)
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
November 27, 2017, 04:56:14 PM

newbie
Activity: 39
Merit: 0
November 27, 2017, 04:49:27 PM
Вітаю!) Так, хтось таки є і з України також) Дякую за цю локальну темку.

Я с Украины, Харьков. Начну отсюда)
Всего спустя 4 года ответил))
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
November 27, 2017, 02:35:37 PM
Ціна Біткоін досягає рекордного рівня

Загальна ринкова капіталізація для криптовалютного ринку вперше перевищила $ 300 мільярдів. Цей цифровий валютний світ, що виник менше 10 років тому, виріс астрономічно за такий короткий проміжок часу.

http://gesellberg.com/%d1%86%d1%96%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%96%d1%82%d0%ba%d0%be%d1%96%d0%bd-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%8f%d0%b3%d0%b0%d1%94-%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%80%d1%96%d0%b2%d0%bd/
newbie
Activity: 1
November 27, 2017, 01:24:36 PM
Вітаю!) Так, хтось таки є і з України також) Дякую за цю локальну темку.

Я с Украины, Харьков. Начну отсюда)
member
Activity: 239
November 27, 2017, 09:57:16 AM
Це до сих пір дискутивне питання.
Якщо суто купувати-продавати в маленьких обсягах, то зрозуміло, що податкова це не бачить, і взагалі в таких об'ємах нікому це нецікаво.
Але якщо наприклад вивести на картку велику суму - податковій це ж буде видно, відповідно дехто вважає, що краще сплатити податок щоб не було ніяких питань.
Так само як і бізнес, який приймає критовалюту (тобто отримує прибуток в ній). Я думаю зазначений вище варіант з СПД для цього підходить.
На одній з конференцій чув думку від юриста, що от треба пройти аудит в компанії Великої Четвірки, відвовідно заплативши величезну суму, і т д

Я б навіть конкретизував - якщо щодня не більше 15к гривень. Тоді можна не проходити аудит у Deloitt :-)
sr. member
November 27, 2017, 09:13:47 AM
Це до сих пір дискутивне питання.
На одній з конференцій чув думку від юриста, що от треба пройти аудит в компанії Великої Четвірки, відвовідно заплативши величезну суму, і т д
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 27, 2017, 08:39:49 AM
Так можна робити якщо у Вас разові доходи. Якщо це систематична підприємницька діяльність то більш коректно реєстрація СПД. Я вже не кажу про те що треба не тільки в декларації задекларувати доходи а й сплатити за них податок, а згідно українського законодавства Ви не зможете в річній декларації відмінусувати витрати на ведення діяльності.
Хлопці, щось я зовсім заплутався, ви про що? Називати купівлю-продаж крипти систематичною підприємницькою діяльністю - це, на мій погляд, якось занадто. Smiley
member
Activity: 364
November 27, 2017, 07:07:28 AM
Первая легальная централизованная криптовалютная биржа с возможностью легального ввода и вывода фиатных средств, созданная в Таможенном союзе.

Официальный сайт: exrate.by
Телеграмм канал: https://t.me/exrateby
member
Activity: 239
November 27, 2017, 04:48:38 AM
Без проблем і законно - це не одне і те саме. Я пробував відповісти як діяти ЗАКОННО, а те що є 100500 варіантів непомітно порушувати навряд чи хтось буде сперечатися.
Так сдаете в конце года декларацию о доходах и пишите там прибыль. Разве это не будет законным?

Так можна робити якщо у Вас разові доходи. Якщо це систематична підприємницька діяльність то більш коректно реєстрація СПД. Я вже не кажу про те що треба не тільки в декларації задекларувати доходи а й сплатити за них податок, а згідно українського законодавства Ви не зможете в річній декларації відмінусувати витрати на ведення діяльності. Я б сформулював так - у грудні 2017 Ви спробували, отримали дохід, задекларували його в декларації за 2017 рік та сплатили податок. А в січні 2018 року - зареєструвалися як СПД та почали сплачувати податок щомісячно. Так питань не має виникати НА МОЮ ДУМКУ. :-)
newbie
Activity: 39
November 26, 2017, 04:11:13 PM
Без проблем і законно - це не одне і те саме. Я пробував відповісти як діяти ЗАКОННО, а те що є 100500 варіантів непомітно порушувати навряд чи хтось буде сперечатися.
Так сдаете в конце года декларацию о доходах и пишите там прибыль. Разве это не будет законным?
newbie
Activity: 9
November 26, 2017, 01:12:35 PM
Відтепер Українскька криптовалюта Karbo у діскорді, вся інформація структурована та є можливість спілкуватись голосом! приєднуйтесь goo . gl / 7XwtYu
newbie
Activity: 89
November 26, 2017, 11:48:35 AM
Ну як же, раніше можна було поїхати на зустріч, купити чи продати бітків 10, а зараз це все не так просто.

операції конвертації стають дедалі помітнішими для влади і злочинців

Та ні, все норм, пофіг скільки Біток коштує.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
November 26, 2017, 11:26:52 AM
операції конвертації стають дедалі помітнішими для влади і злочинців

Та ні, все норм, пофіг скільки Біток коштує.
newbie
Activity: 89
November 26, 2017, 11:00:01 AM
Шановний, ну ви ж бачите, що з курсом робиться. А отже суми і ставки ростуть. А отже операції конвертації стають дедалі помітнішими для влади і злочинців, а отже небезпечніші. Я вважаю, що майбутнє обмінів лежить у полі не менш децентралізованому, ніж сам об'єкт обміну

Відчуваю, при таких цінах нас усіх скоро це чекає.

А це до чого було сказано? Що ти відчуваєш і про які ціни ти говориш?
Jump to: