Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 197. (Read 4175999 times)

legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
November 18, 2017, 05:01:08 PM
Morgan Stanley: біткойн спекулятивний і не заслуговує на особливу увагу
CEO американського холдингу Morgan Stanley Джеймс Горман вважає, що “біткойн спекулятивний за визначенням”. Про це повідомляє CNBC

https://news.finance.ua/ua/news/-/414855/morgan-stanley-bitkojn-spekulyatyvnyj-i-ne-zaslugovuye-na-osoblyvu-uvagu

а чи були аналоги б.ткойну до його появи у 2000-х?

Digicash у 90-х
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
November 18, 2017, 03:21:26 PM
У програмному забезпеченні скасованого хард форку Segwit2x було знайдено баги

Шанси Segwit2x отримати життя хоча б у якості форку меншості, зменшилися практично до нуля, оскільки в його програмному забезпеченні було знайдено серйозні баги в день запланованого раніше форку.

Хоча хард форк біткойна, SegWit2x було "відкликано" основними керівниками проекту понад тиждень тому, 9 листопада, невеликий відсоток майнерів продовжував сигналізувати про форк, залишаючи можливість того, що форк може відбутися в будь-якому випадку, відкритою. Ймовірність була незначною - і ланцюжок меншості навряд чи довго існував би без суттєвої підтримки, але загроза була досить серйозною для того, щоб Coinbase оприлюднила вчора нове звернення, інформуючи своїх користувачів про можливі сценарії дій після того, якби форк таки відбувся. Отож, погляди всіх учасників спільноти біткойна були спрямовані на блокчейн біткойна , оскільки він наближався до блоку 494 784 – запланованого раніше тригера для форку.

Однак вузли BTC1 - вузли, розроблені для сумісності з ланцюжком SegWit2x, - зупинилися на блоці з номером 494 782, хоча основний блокчейн продовжував додавати блоки.

Джон Ньюбері (John Newbery), розробник Chaincode Labs, припустив, що ця зупинка була викликана off-by-one помилкою, відзначаючи, що відповідний фрагмент коду був включений до кодової бази клієнта BTC1 без розгляду:

Дивлячись на код, можна побачити, що Джеф [Ґарзік] зробив off-by-one помилку. Це не дивно. Код VersionBitsState () є заплутаним, і фрагмент, де Джеф додав код форку, не переглядався...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1269-u-programnomu-zabezpechenn%D1%96-skasovanogo-hard-forku-segwit2x-bulo-znajdeno-bagi
legendary
November 18, 2017, 03:17:24 PM
Як технології блокчейну та криптовалюти можуть реально застосовуватись в Україні: ексклюзив

Журналіст 24 Каналу потрапив на унікальну конференцію по блокчейну та криптовалютам у Гонконгу. І там почув кілька технологічних рішень, які можна було б втілити і в українських реаліях.

https://24tv.ua/yak_tehnologiyi_blokcheynu_ta_kriptovalyuti_mozhut_realno_zastosovuvatis_v_ukrayini_eksklyuziv_n888470
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
November 18, 2017, 01:18:22 PM
Біткоін гаманець Blockchain додасть підтримку Bitcoin Cash

Сервіс біткоін гаманців Blockchain розкрив плани по відношенню до bitcoin cash і підтримки SegWit. Компанія заявила, що до кінця першого кварталу 2018 року додасть повну підтримку bitcoin cash на всіх своїх платформах. Вона також працює над інтеграцією підтримки SegWit в своїх продуктах гаманця.

http://gesellberg.com/%d0%b1%d1%96%d1%82%d0%ba%d0%be%d1%96%d0%bd-%d0%b3%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%86%d1%8c-blockchain-%d0%b4%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%8c-%d0%bf%d1%96%d0%b4%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d1%83/
sr. member
November 18, 2017, 12:35:48 PM
Ethereum планує запустити першу тестову мережу Casper

Під час зустрічі розробників сьогодні, засновник ethereum Віталік Бутерін сказав, що Casper готовий до тестування і може забезпечити підвищення безпеки при тестуванні коду між клієнтами. Ця перспектива може принести полегшення розробникам, особливо тим, хто працює над проектами, які повинні взаємодіяти з різноманітними клієнтськими пропозиціями мережі.

http://gesellberg.com/ethereum-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%83%d1%94-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%88%d1%83-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2%d1%83-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b5/
member
Activity: 194
Merit: 11
November 18, 2017, 11:24:07 AM
CEO американського холдингу Morgan Stanley Джеймс Горман вважає, що “біткойн спекулятивний за визначенням”. Про це повідомляє CNBC

https://news.finance.ua/ua/news/-/414855/morgan-stanley-bitkojn-spekulyatyvnyj-i-ne-zaslugovuye-na-osoblyvu-uvagu

а чи були аналоги б.ткойну до його появи у 2000-х?
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
November 18, 2017, 10:36:57 AM
З початку року криптовалюта «Карбованець» подорожчала майже у 70 разів, перевищивши відмітку в $1
Сьогодні вночі, як ми вже написали, найпопулярніша в світі криптовалюта Bitcoin, після несподіваного падіння на 30% не менш несподівано повернулася до зростання і знову оновила історичний максимум, взявши позначку $8000. Тим часом, українська криптовалюта Karbowanec (KRB) теж відзначилася помітним досягненням – її вартість перевищила $1. Про це свідчать дані агрегатора інформації з бірж криптовалют CoinMarketCap

https://news.finance.ua/ua/news/-/414932/z-pochatku-roku-kryptovalyuta-karbovanets-podorozhchala-majzhe-u-70-raziv-perevyshhyvshy-vidmitku-v-1
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 18, 2017, 10:31:17 AM
Я думаю, якщо в місці де є трафік ІТ-шників, або просто популярне місце - там може є смисл поставити.
Мені здається, що криптомати розраховані якраз не на ІТ-шників, а на широкі верстви населення. В ІТ-шників не повинно виникати проблем з купівлею BTC іншими способами, не виходячи з офіса. Smiley
sr. member
November 17, 2017, 07:02:07 PM

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 17, 2017, 04:08:46 PM
Тут представник Куни був в цій гілці, може напише яка зараз ціна і скільки можливо заробляти? (На сайті раніше була ціна вказана в біткйонах, по тодішньому курсу це було десь 1500 доларів чи десь в цьому районі)
Я думаю, якщо в місці де є трафік ІТ-шників, або просто популярне місце - там може є смисл поставити.
member
Activity: 336
Merit: 10
November 17, 2017, 03:47:51 PM
Або також мене іноді питають як купити криптовалюту, для людей без досвіду - простіше розібратись з криптоматом (особливо якщо в Криптохабі буде хтось хто зможе в разі чого підказати)
Вот это да, но у них должен быть акк на куне. В целом идея любопытна, я даже думал о том, чтобы их расставить по харькову, найдя инвестиции, но все же думаю, пока они денег приносить особо не будут)
sr. member
November 17, 2017, 03:35:42 PM
Мне кажется, если человек созрел до инвестиций в ICO, то он должен хоть немного понимать в биржах и ему проще в той же куне купить эфира. Хотя по себе судить неправильно)

Так, але у випадку цього криптомату, який на Верхньому Валу, то він і працює через АРІ Куни. Просто щоб купити через сайт - треба туди завести гроші через картку (перед тим авторизувавши), а якщо гроші в готівці? Тоді треба закачувати на картку через термінал, або що ще гірше стояти чергу в банку. Тобто це ще +1 дія
А так буде легше купити по такій самій ціні через криптомат.
Або також мене іноді питають як купити криптовалюту, для людей без досвіду - простіше розібратись з криптоматом (особливо якщо в Криптохабі буде хтось хто зможе в разі чого підказати)
member
November 17, 2017, 02:56:41 PM
Интересно было бы пощупать чисто для информации, но я так понимаю там тоже привязка к некой бирже, ибо непонятно как например туда свой биткоин адрес вбить из кучи символов - вручную переписывать, как то нерационально. А если привязка, то логинится у них не хотелось бы) Kuna вроде планировала запуск, но пока не слышал подробнее

Так, якраз я бачив криптомати від Куна, ось знайшов їх сайт https://cryptomat.com.ua/
Точно пам'ятаю, що раніше там було більше криптоматів на мапі в Києві, був на Палаці Україна (я його думав перевірити)
Зараз видно 1 - на Верхньому Валі 10, це якраз адреса криптохабу (де вчора лекція була)
Значить зайду, коли буде наступна лекція, або просто коли буду неподалеку і буде час

Наскільки я розумію криптомат працює через Qr-code, як і інші криптомати, приклади яких я бачив на відео
Тобто закачуєш гроші, показуєш код свого гаманця - і туди приходить біткойн

Також бачу - Продажа нескольких криптовалют (BTC, ETH, WAVES, GOLOS)
Це добре, відповідно люди зможуть купувати ETH одразу, щоб легше було брати участь в ICO
Мне кажется, если человек созрел до инвестиций в ICO, то он должен хоть немного понимать в биржах и ему проще в той же куне купить эфира. Хотя по себе судить неправильно)
sr. member
November 17, 2017, 01:42:20 PM
Вузли Segwit2x продовжують працювати

Хоча минулого тижня SegWit2x був «скасований» його провідними прихильниками, але цілих 150 вузлів, все ще працюючі по його коду, перестали приймати транзакційні блоки, залишивши двері відчиненими для можливої ​​реалізації хардфорка.

http://gesellberg.com/%d0%b2%d1%83%d0%b7%d0%bb%d0%b8-segwit2x-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b6%d1%83%d1%8e%d1%82%d1%8c-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%86%d1%8e%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8/
sr. member
November 17, 2017, 10:17:59 AM
Интересно было бы пощупать чисто для информации, но я так понимаю там тоже привязка к некой бирже, ибо непонятно как например туда свой биткоин адрес вбить из кучи символов - вручную переписывать, как то нерационально. А если привязка, то логинится у них не хотелось бы) Kuna вроде планировала запуск, но пока не слышал подробнее

Так, якраз я бачив криптомати від Куна, ось знайшов їх сайт https://cryptomat.com.ua/
Точно пам'ятаю, що раніше там було більше криптоматів на мапі в Києві, був на Палаці Україна (я його думав перевірити)
Зараз видно 1 - на Верхньому Валі 10, це якраз адреса криптохабу (де вчора лекція була)
Значить зайду, коли буде наступна лекція, або просто коли буду неподалеку і буде час

Наскільки я розумію криптомат працює через Qr-code, як і інші криптомати, приклади яких я бачив на відео
Тобто закачуєш гроші, показуєш код свого гаманця - і туди приходить біткойн

Також бачу - Продажа нескольких криптовалют (BTC, ETH, WAVES, GOLOS)
Це добре, відповідно люди зможуть купувати ETH одразу, щоб легше було брати участь в ICO
member
Activity: 364
November 17, 2017, 05:26:58 AM
Першу в Митному союзі криптовалютну біржу відкриють у Білорусі
Уже навесні в Білорусі може запрацювати перша в Митному союзі криптовалютна біржа

https://news.finance.ua/ua/news/-/414675/pershu-v-mytnomu-soyuzi-kryptovalyutnu-birzhu-vidkryyut-u-bilorusi

надеемся, что всё там получится
sr. member
November 16, 2017, 07:28:40 PM
Першу в Митному союзі криптовалютну біржу відкриють у Білорусі
Уже навесні в Білорусі може запрацювати перша в Митному союзі криптовалютна біржа

https://news.finance.ua/ua/news/-/414675/pershu-v-mytnomu-soyuzi-kryptovalyutnu-birzhu-vidkryyut-u-bilorusi
legendary
November 16, 2017, 05:39:26 PM
У кого є родичі чі знайомі в Зімбабве не прогавте момент - Ціна біткойна в Зімбабве досягла $13350  Grin Grin

Нестабільність, що випливає з перевороту в цій африканській країні, може спричинити до того, що ціна біткойна в Зімбабве виросте ще більше.

У середу армія Зімбабве ініціювала військовий переворот проти президента Роберта Мугабе (Robert Mugabe), авторитарного лідера, який керував країною майже 40 років. Хоча військові заперечують, що намагаються повалити режим, взяття 93-річного президента під варту призвело до сум'яття в  політичному майбутньому країни.

Під час кризи люди часто звертаються до твердих активів, таких як золото, для збереження свого багатства. Останнім часом біткойн та інші криптовалюти почали почали “відкушувати” частину ринку золота, і було б не дивно, що цей переворот не призвів до того, що жителі Зімбабве в пошуках безпечного притулку до своїх коштів не звернулися до криптовалют.

Як ми вже повідомляли, біткойн в Зімбабве вже продають за астрономічною ціною, в першу чергу через надзвичайний дефіцит грошових коштів та жорсткий контроль за капіталом, який здійснюється для збереження фізичної валюти всередині країни. Незважаючи на те, що країна номінально використовує американський долар як офіційну валюту, відсутність фізичних доларів призвела до того, що уряд друкує облігації, які нібито прив'язані до долара за ставкою "один до одного".

Проте ситуація полягає в тому, що уряд продукує інфляцію "золара" темпами, які значно перевищують офіційну номінальну ставку в 0,38% долара. Як повідомляє Reuters, жителі цієї зубожілої африканської країни переводять свої гроші в будь-який актив, який зберігає вартість, який вони можуть знайти, включаючи біткойн.

Хоча активи, такі як транспортні засоби та нерухомість, можуть служити надійними запасами вартості, біткойн дає змогу зімбабвійцям робити покупки з-за кордону. Крім того, ті, хто мешкають в країні, валюта якої колись була настільки гіперінфльована, що центральний банк надрукував банкноти номіналом 100 трильйонів доларів, цінують відсутність центрального управління у  біткойні.

Немає ні власника, ні контрольного органу для біткойна. Кожна транзакція, здійснена в режимі онлайн, видима всім трейдерам біткойна

- розповів CCN Пардон Гатсі (Pardon Gatsi), технічний експерт, що базується в столиці Зімбабве, Хараре.

Це підвищило інтерес до біткойна і поряд з інфляцією золара спричинило зростання цін на біткойн до $13900 на  біржі https://golix.com/ у Хараре. В даний час біржова ціна біткойна у там становить $13350 – на $6100 вище глобального середньозваженого показника.
member
November 16, 2017, 04:26:52 PM
Я вот как то не могу себе придумать сценария, что бы я воспользовался криптоматом) Думал, но не придумал, когда мне нужно будет вот так срочно получить крипту. Хотя допускаю, что у кого то есть такие сценарии)

Багато людей купують криптовалюту як інвестиції. Ну так, є різні біржі, але на біржі треба заводити гроші через картку. Через криптомат можна буде легко купувати за готівку. Криптоматів є різні моделі, цікаво яку вибере (чи вже вибрав) Криптохаб.
Також є можливість купувати біткой через одну з мереж айбоксів, я спеціально якось купив щоб протестити. Але там треба потім код ввести на сайт - і тоді вже отримаєш біткойн, тобто трохи довше, ну і курс гірший (бо я так розумію, що вони працюють на ФОПі і тому мають сплачувати відсоток податку
sr. member
November 16, 2017, 03:54:52 PM
Я вот как то не могу себе придумать сценария, что бы я воспользовался криптоматом) Думал, но не придумал, когда мне нужно будет вот так срочно получить крипту. Хотя допускаю, что у кого то есть такие сценарии)

Багато людей купують криптовалюту як інвестиції. Ну так, є різні біржі, але на біржі треба заводити гроші через картку. Через криптомат можна буде легко купувати за готівку. Криптоматів є різні моделі, цікаво яку вибере (чи вже вибрав) Криптохаб.
Також є можливість купувати біткой через одну з мереж айбоксів, я спеціально якось купив щоб протестити. Але там треба потім код ввести на сайт - і тоді вже отримаєш біткойн, тобто трохи довше, ну і курс гірший (бо я так розумію, що вони працюють на ФОПі і тому мають сплачувати відсоток податку
Jump to: