ні гривні там виводити не можна, тільки долари та декілька інших фіатних валют,я взагалі ніколи bitcoin не виводив у фіат
ну і на тім дякую, я мабуть також буду збирати
нема за що, велих профітів тобі, я тим часом на cryptsy, вирішив назбирати майнінг контрактів правда поки що 60, та близько 25к сатош у день, думаю до 100 добити
важко сказати які, треба слідкувати та мониторити кожного дня, ось в російськомовній гілці "вангують" які могуть піднятися у ціні https://bitcointalksearch.org/topic/--1006631
о , 25к це добре, а скільки коштує цей контракт, і скільки він дає сатош?
на цей час близько 470к сатох за один контракт, дає по різному, останній раз усьго 180 сатош, усередньому близько 400 на день з кожного
Так багато коштує контракт і так мало дає, ні для мене це не підходить, а ще куди можно вкласти?
можно у майнінг, але там треба багато вкладати, тому що справжній майнінг починається десь від одного бітка, але краще торгувати на біржах форками
мабуть спробую на біржі щось поторгувати, хоча в мене не так багато сатош, а які форки краще обирати для торгівлі?
кудись повідомлення ділось залишилось тільки цитата, читай англомовну вітку, там багато цікавого
добре буду читати, хоча є деякі проблеми з англійським