Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 300. (Read 4267286 times)

legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
January 20, 2016, 12:22:39 PM
Ну нічого собі, нарешті, нашу гілку закріпили, з чим усіх і вітаю, а також з Новим роком і Різдвом усіх Smiley

може філіпінцям складемо конкуренцію? )

філіпінці вже в головній гілці мають свій розділ. У нас не залишилось конкурентів.
До речі, хлопці, а чого ви ні в яких підписних компаніях не задіяні?

взагалі про підписні компанії дізнався тільки як став майже фуллмембером, потім побував у трьох різних зараз трішки набридло, час від часу у твіттер компаніях перебуваю, можливо з часом в знову куди-небудь підпишусь
legendary
Activity: 1190
Merit: 1001
January 15, 2016, 02:08:18 AM
Ну нічого собі, нарешті, нашу гілку закріпили, з чим усіх і вітаю, а також з Новим роком і Різдвом усіх Smiley

філіпінці вже в головній гілці мають свій розділ. У нас не залишилось конкурентів.
До речі, хлопці, а чого ви ні в яких підписних компаніях не задіяні?
legendary
January 14, 2016, 06:59:14 AM

Це наврядчи, проте усяке трапляється, тому все можливо, цікаво де україномовна спільнота біткоіна взагалі спілкується?

на жаль, ресурсів про біткоін українською мовою взагалі не бачив, тому є підозра, що українська спільнота якщо і спілкується десь, то російською або англійскою мовами.
legendary
January 13, 2016, 01:51:23 PM

Це наврядчи, проте усяке трапляється, тому все можливо, цікаво де україномовна спільнота біткоіна взагалі спілкується?

negeroy, а що там с тими сатошами, що я тобі позичав? я просто нагадую, чи не забув ти? Wink

ні, звісно не забув, я твій адрес, що ти кидав у повідомлення, використовую у твіттер компанії, у суботу у них виплати, так що одразу отримаєш +відсоток, якщо щось піде не так, то у понеділок, так що не переймайся
sr. member
Activity: 263
Merit: 250
January 13, 2016, 11:38:13 AM

negeroy, а що там с тими сатошами, що я тобі позичав? я просто нагадую, чи не забув ти? Wink
legendary
January 13, 2016, 03:09:20 AM

legendary
January 11, 2016, 07:01:40 AM

sr. member
January 10, 2016, 12:25:34 PM
Давно це я не заходив на хфорум, доречі з новим роком усіх, кажуть рік біткойна  Grin

Христос Народився! Айя, кожен рік то рік біткоіна ) Може нижче 500 не буде у 2016 році

То хай так і буде BTC наше усе  Wink

Ну нічого собі, нарешті, нашу гілку закріпили, з чим усіх і вітаю, а також з Новим роком і Різдвом усіх

ото так, невеличкий подарунок на Різдво для української спільноти bitcointalk Smiley
legendary
January 07, 2016, 09:41:25 AM
legendary
January 06, 2016, 01:36:30 PM
Давно це я не заходив на хфорум, доречі з новим роком усіх, кажуть рік біткойна  Grin

Христос Народився! Айя, кожен рік то рік біткоіна ) Може нижче 500 не буде у 2016 році
sr. member
January 03, 2016, 06:26:24 PM
legendary
December 28, 2015, 02:08:53 PM
Ну хтось вже користувася сервісом Приватбанку при покупці за біткоіни, яка там комісія і все таке?

я так зрозумів, що поки що це лишень розмови. На Пріваті видно лише курс біткоіна до доллара, а на сайті Ало - який би товар не вибирав не має вибору оплати за біткоіни.

Up:
Для оплаты заказа криптовалютой Bitcoin при оформлениии заказа необходимо выбрать Оплату платежной картой Visa и MasterCard Указать получателя заказа Во время оплаты платежной картой заказа на сайте необходимо выбрать платеж Bitcoin и подтвердить транзакцию сканированием QR-кода Сумма покупки автоматически конвертируется по текущему курсу bitcoin

Віза і Мастеркард має бути не нульовим чи як?
legendary
December 26, 2015, 11:36:55 AM
Ну хтось вже користувася сервісом Приватбанку при покупці за біткоіни, яка там комісія і все таке?
sr. member
December 18, 2015, 02:28:10 PM
Хто через які обміники виводить біткоін і чи не було питань від податкової, коли сумма поступлень була більше 5 тисяч гривень в місяць?

через вебмані, питань поки що не було, та і суми такі не дуже часті
legendary
December 16, 2015, 01:48:16 AM
Хто через які обміники виводить біткоін і чи не було питань від податкової, коли сумма поступлень була більше 5 тисяч гривень в місяць?
legendary
December 03, 2015, 07:23:21 AM
Биткоин-агентство KUNA объявило о краудсейле первой украинской биткоин-биржи. Аукцион по продаже 10% доли в новой платформе стартует 13 декабря. http://forklog.com/kuna-zapuskaet-bitkoin-birzhu-obyavlen-kraudsejl/

Не зовсім зрозуміло, чому Перша? Ця біржа вже давно функціонує https://btc-trade.com.ua
legendary
December 02, 2015, 06:05:54 AM

ну подивись скільк мов у цьому розділі і скільки мають підрозділи, он у філіпинців активність яка і мовнв гілка тільки закріплена без усяких підрозділів

так, філіпінці непогано розігнали свою сітку. Напевно, все залежить від модераторів і іх активності у спілкуванні з головними форуму

подивився уважніше, а у філіпінців не одна мовна гілка, а ще паралельно 2 теми є, так і у нас можна зробити тему по новинах, тему про різні фортки біткоіна на українській мові і т.п., але вони будуть серед інших мовних підрозділів в Other languages

Можна, ніхто ж не забороняє, якщо є бажання звісно і є що туди постити і обговорювати на українській мові
legendary
December 02, 2015, 01:52:13 AM

ну подивись скільк мов у цьому розділі і скільки мають підрозділи, он у філіпинців активність яка і мовнв гілка тільки закріплена без усяких підрозділів

так, філіпінці непогано розігнали свою сітку. Напевно, все залежить від модераторів і іх активності у спілкуванні з головними форуму

подивився уважніше, а у філіпінців не одна мовна гілка, а ще паралельно 2 теми є, так і у нас можна зробити тему по новинах, тему про різні фортки біткоіна на українській мові і т.п., але вони будуть серед інших мовних підрозділів в Other languages
legendary
November 28, 2015, 01:22:08 AM

legendary
November 27, 2015, 05:34:33 PM

та ні, наврядчи, народу дуже мало щоб хтось створював окремий підрозділ для цього

Цікаво, а якою має бути активність в розділі, щоб українська гілка отримала підрозділи? Я вважаю, що то взаємопов'язані речі, народу не цікаво писати каскадом ось і нема активності.

Jump to: