Pages:
Author

Topic: Ülkemizi Rezil Eden İnsanlar Hakkında - page 2. (Read 2178 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 252
November 19, 2017, 05:02:46 PM
Bu ülkenin en iyi yaptığı iş dolandırıcı, HIRSIZ yetiştirmek oldu zaten. Bir kez de iyi anılalım arkadaş. Böyle ibnelerin yüzünden Türklerin yaptığı, yapacağı hiç bir projeye güvenmeyecek insanlar...
member
Activity: 182
Merit: 10
November 19, 2017, 04:21:11 PM
bizim milletten de bu beklenirdi doğrusu, ya arkadaş neden adam gibi bir proje yapıp millete parasını vermiyosunuz ki öylede böylede para kazanırsınız yani.
ayıp yemin ediyorum türk'ün adını lekeliyorlar
Bizim milletten bu beklenir demeniz beni üzdü açıkçası bu durumun aslında kabullenmiş olduğunu sezdim ama bu durumun milletle ırkla filan
sınırlandırabilir bir mesele olduğunu düşünmüyorum,mesele insani değerlerle alakalı aslında her millette olduğu gibi bizde de var maalasef böyle
kişiliksiz insanlar.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
November 19, 2017, 04:12:03 PM
Bence bu tarz insan müsveddelerinin ifşa edilmesi gerekir ki , insanlar kim olduklarını bilsin..  Hem insanları dolandırıp hemde ülkenin adını lekelemekten başka birşey yapmıyorlar çünkü..
full member
Activity: 854
Merit: 113
November 19, 2017, 12:46:35 PM
Bizden de bu beklenirdi diyordur herkes sanırım, yurtdışında baya alan insanlar gördüm konuşmalarını okuyunca, baya mağdurlar varmış sıkıntılı ülkeyiz valla ya, sonunda bitcoin dünyasını bile Türklere kapattırıcaz bunlar gelmesin kardeş dicekler:)
member
Activity: 266
Merit: 10
November 19, 2017, 05:30:13 AM
Gerçekten sövdükleri kadar var çalışıyor gibi görünüyor insanların tamamen güvenini kazanıyor sonra da kaçıp gidiyor.Yabancılardan epey bir para kaybeden oldu anladığım kadarıyla Neo gold yatırım yapanlardan.Çok garipti adam 0.060 iken bunu yapmadı yarı fiyatında elindekilerin hepsini borsaya boşaltıp zemine çaktı.Hacklenme mevzusuna inanmıyorum ama neden daha yüksek fiyattan yapmadı merak ediyorum bilen varsa söyleyebilir.Bir ara 0.090 idi hatta.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
November 19, 2017, 05:16:09 AM
Olay ne bilmiyorum ama insanlar dolandırılmaya müsait oldukça bu tarz şeyler devam eder.  Sadece yöntemler değişir o kadar. Burası dahil hiçbir yerde kolay para diye bir şey yok varsa da bir bedeli de vardır mutlaka.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 19, 2017, 04:12:42 AM
Olayı okudum ama anlamlandıramadım. Airdrop gelmişse zaten kim zarar etmiş? Bedavadan gelen coinin hesabını mı yapacağız? Hadi onu da geçtim site resmen hacklenmiş, hackleyenler Türk olabilir ama coin sahipleri kimdir bilemeyiz. Neyse eğer para verip yatırım yapan varsa onlara geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
November 19, 2017, 04:05:57 AM
Bu adamların turk oldugunu nereden bılıyorsunuz istiklal marşı haricindeki hiçbirşey türkçe değil ayrıca belkide siteye bir turk lamer index bastı olamazmı detayları bılen bırılerı varmı
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
November 18, 2017, 07:17:04 PM
daha geçen ay ethbooks tokatlayıp giderken kimse arkasından şerefsiz amerikalılar demiyordu.
bu scam coinlerin hepsi çıkıp hackendik diye kapatıp kaçıyor bu seferde hacklendik diye siteye uyduruk bi sayfa basılmış
bu coine para yatıran zaten kendisi tokatlanmaya hazır olarak giriyor hiç kusura bakmasın öyle yatırım aldı kaçtı gitti falan yok girerken ne halt olduğunu bal gibi de biliyorsunuz
ha bilmiyorsanız o sizin enayiliğiniz nasıl olsa tokatlanacaktınız.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 18, 2017, 07:06:55 PM
Bu olayı net olarak bilmiyorum. Genel olarak airdroplar kimsenin fazla bir beklentisi olmasın.. ilk olarak tokeni aldınız Etherdelta girişini sonrasında Coinmarketcap girişini bekleyin.. ve ertesinde satın gitsin. çok param var ben saçmak istiyorum diyorsanız istediğiniz kadar alıp böyle 15-17 yaş grubundaki veletleri beslemiş olursunuz. Neog kazancım 0.125 yani 45 dolar civarı yapıyor. böyle 10 tane gelse 450 dolar kazanç elde ederim gözüyle bakıyorum. 0.0001 0.000001 dahi böyle airdorplara para vermem veya yatırmam.. Türk veya Rus veya Amerikan farketmez size önerim böyle veletleri beslemeyin. arada sağlam işler çıkıyor bakıyorsunuz iyi bir ekip var airdrop u sadece sistemin bir parçası olarak kullanıyorlar yani gereklilik gördükleri için yapıyorlar bu nedenle ben bunlara katılmakta sakınca görmüyorum. 0.05 0.1 neyse artık yine airdrop dan gelen paraları kullanabilirsiniz.. bunların dışında elinizdeki paradan eth alıp göndermeyin..
full member
Activity: 602
Merit: 120
November 18, 2017, 07:05:21 PM
Tam olarak konu hakkında bilgisi olan var mı ne olmuş ne yapmışlar birde bunu art niyetli olarak başkası yapmış olmasın ?
member
Activity: 560
Merit: 12
November 18, 2017, 06:47:13 PM
Airdrop para yatıran varsa zaten enayidir benim gözümde. Bu kadar enayi varken dolandırıcılara gün doğdu.
full member
Activity: 336
Merit: 100
November 18, 2017, 06:39:10 PM
Ethdark olayını da bilmiyordum açıkçası yeni duydum. Ancak üzücü bir durum bir halt yiyorsunuz kenara çekilin defolun gidin istiklal marşı koymak nedir ya.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
November 18, 2017, 05:41:20 PM
neogold olayının içeriğini tam olarak bilmiyorum ama etherium dark olayından zararla çıkan herkes o zararı hak etmiştir.

hele ki forumda , ekside ve biir sürü yerde ortaya cıkan ses kaydı bol bol paylasıldı. insanlar bağıra bağıra aman girmeyiin etmeyin dedi. Buna rağmen parasını kaybeden olduysa maalesef kendi ayağına sıkmış demekten başka bişey diyemeyiz
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 18, 2017, 05:22:06 PM
Pump grupları gibi gruplara takılanlar genelde zarar ederler bir iki kazanır sonra kafasına vururlar adamın , bu tür olaylarda hep kısa yoldan zengin olma hayali olan insanlar kazıklanır, malesef bunda da böyle olmuş , geçmiş olsun diyelim
full member
Activity: 364
November 18, 2017, 04:58:51 PM
bu tip olaylara nedense hic sasirmiyorum. yahu kimse kimseden zorla para almiyor sonucta. akil var mantik var. vaatlere para yatirip sonrada ah vah etmenin alemi yok.  akil var mantik var. insan bi dusunur arastirir, oyle yapar yatirimini falan.
malesef uzucu bir durum bu tip vakalar. temkinli olup yakinlarinizi uyarmanizda fayda var. piyasa cakal dolu.
full member
Activity: 910
Merit: 105
November 18, 2017, 04:55:49 PM
Ana konusuna baktım Türklerden bilen var mı diye;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.24765579

Biri yazmış. Yahu bismillah. Kaç tane örnek var hadi diyelim 10-20-50 tane örnek olsun. Bizi tokatlayanların hep ırkını mı merak ettik. İlk defa mı oluyor bu niye hemen Türkler kötü olsun? Ayrıca büyük ihtimal Türk değil. Yurtdışında Türk düşmanı olan Türkler bir suç işlediğinde nasıl ben Türküm diyor bu da o hesap olmuş. Hem Türksün hem puştluk yaptığın ortamda İstiklal marşı koyuyorsun oraya. Buna anca Kadir İnanır.
Bu arada olayı onaylamıyorum tabii ama bir tek haramzade bizde yok. Bütün millet yapıyor.
Konu sahibi arkadaşın belli ki canı yanmış ondan bu serzenişi. Can havliyle İstiklal marşını görünce de Türk olduklarını düşünmüş.
Türk bile olsalar milletini seven insan adam dolandırıp marşını oraya koyup marşına da milletine de küfür ettirmez.
member
Activity: 476
Merit: 12
November 18, 2017, 04:34:20 PM
yahu saçma sapan bir konu nerelere gelmiş. olay siyasi boyuta taşınmış.
kısa ve net. bu tarz coinlere para yatırmayın.
airdroptan geleni satın çıkın. ismi bile çakma olan airdrop coinine para yatırıyorsan zaten sen çık bu piyasadan bi daha da dönme . çoluğun çocuğun rızkını yedirme devlere
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 18, 2017, 04:30:02 PM
Arkadaşlar insanlarımızdan çok iyi olanlar var her toplumda olduğu gibi.
Ama berbat rezil insanlar da var aramızda.
Bunu belirli bir ırka bağlamak yerine bu gerçeği sindirip buna göre önlemler alınmalı.
Türkiyede eğitim diye birşey yok.Para kazanında nasıl kazandığınızın bir önemi yok .
Çok ciddi bir biçimde yozlaşıyoruz İNSANLIK OLARAK.
milletin parasını çalmak çok kolay bir hale geldi.Vicdan diye birşey kalmadı.
full member
Activity: 210
November 18, 2017, 04:27:12 PM
Şuan yapılan tüm airdroplar vur kaç üzerine kurulu. Bunların Türkü yabancısı yok. Adamlar kafayı kullanıp silkelemişler. O coinleri alanlar düşünsün. Kimsenin kafasına silah dayayıp neog aldırmadılar.
Pages:
Jump to: