Pages:
Author

Topic: Ülkemizi Rezil Eden İnsanlar Hakkında - page 3. (Read 2178 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
November 18, 2017, 04:09:35 PM
Ülkemiz insan haklarina, doğaya, inançlara ve şehitlerine sahip çikmayarak yeterince rezilliğe bulaşmişken üç beş çoluk çocugün yaptiği küçük heyecanlarin bizi rezil ettigine pek inanmiyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 18, 2017, 04:06:09 PM
yav kardeşim o siteye istiklal marşı koydular diye Türk mü oldular ?
nerden biliyorsun Türk olduklarını gidip gördün mü ? tanıyor musun ? yerlerini biliyor musun ?

bu nasıl mantıktır ?

hadi diyelim Türkler...ne alaka ülkeyi rezil etmekle..85 milyon insan var bu ülkede... + nurtopu gibi yeni  10 milyon suriyeli +3 milyon afgan var...yani artık nüfus yapımızı bozmak için elinden geleni yapanlar yakında meyvesini toplayacak...

neyse 100 milyona yakın insan var bir grubun yaptığı bişeyi ülkeye niye genelliyorsun..her ülkede binbir çeşit insan var..

gelelim dolandırılmaya...ne alaka ? projesi yok bişeyi yok çakma token işte..sen bunları bilmeden gidip para yatırdı isen bu senin cahilliğin kusura bakma..

airdropların %90 ı çöp zaten...troll...zengin olacağım hayalleri ile elinde tutarsan böyle çöpe dönüşünü izlersin

serbest piyasa özgür ortam...madem para yatırıyorsun önce bilgilen..yok eğer sadece form doldurup bu tokenları aldı isen kes sesini ve otur fiyatı makul bir seviyeye geldiğinde sat...

bizim ülkemiz ne zaman rezil oldu biliyor musun ?

askerimizin başına çuval geçirildiğinde ve başbakan olan adam nota verecek misiniz ? sorusuna , ne notası ya öyle her istediğine nota verilmez dediğinde...

ülkemizi çoktan rezil ettiler...boşuna milliyetçilik kasma ...kasılacak yerde kas...

al bu videoyu da izle belki utanırsın

https://www.youtube.com/watch?v=A1E0hZElbPo

pırıl pırıl deniz kuvvetlerinin subayları gemi komutanları cezaevine atılırken tepki gösterdiniz mi ?
askerin başına çuval geçirildiğinde konsolosluığa gidip tepkinizi gösterdiniz mi ?
Atatürk havalimanında kürdistan bayrağı Türk bayrağının yanında göndere çekilirken tepki gösterdiniz mi ?

genelkurmayın kozmik odasında arama yapıldı bütün gizli savaş planları savunma planları gizli mühimmatlar gizli personel listesi hepsi ortalığa saçıldı

bu ve binlerce olay ile zaten rezil olduk tüm dünyaya..merak etme

geçin bunları geçinnnnn..ülkemizi rezil ediyorlarmış hadi ordan beeeee
hero member
Activity: 658
Merit: 500
November 18, 2017, 04:03:35 PM
açıkcası sitelerine baktım sanki milli duygularla insanları dolandırdım dermiş cesine bir durum yaşanmış ki tam bir türk düşmanlığı yapmışlar bunu yapanlarından açıkcası gerkten türk olduğuna inanmıyorum özellikle türkleri kötü göstermek için yapılmış maksatlı bir durum . aq milleti dolandırdında sanki paraları cocukesirgemek kurumuna mehmetcik vakfına bağışlamılar gibi yavşaklar.
airdroptan tokatlananlara üzülmüyorum bedava peynir fare kapanında olur zaten göze alına bir durum ki borsalarda işlem bile görmüş olması ayrıca bir mucize. en azında satılacak bir duruma getirmeleri bile dolandırıcılıklarını pembeleştirmişler. bu durumdan bile dolandırma diyemem açıkcası keriz tokatlama bence daha doğur bir laf olucak.
burdan  yazıyı okudular bari sayfaları kapatsınlar.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
November 18, 2017, 03:53:51 PM
Bir websitesine index atmak çok zor bir şey degil ayrica birkaç kişinin yaptiği bir ulusu rezil etmez, bu psikolojiyi aşmaniz gerektigini düşünüyorum. Eger hala Airdroplara yatirim yapaniniz varsa başiniza gelenlerin sorumlusu siz degilde kim olabilir? Yatirim yapacağiniz ekip açgözlü olmamali, düşük hardcap ile projesi için yeterli miktari toplamali.. Oracles Network'e bakin ne demek istediğimi anlarsiniz.
full member
Activity: 135
Merit: 101
November 18, 2017, 03:44:49 PM
Olay gerçekten dolandırıcılık mı? Yoksa siteleri hacklanmiş mi? Bu işin resmi açıklaması olmaz ama biri de çıkıp olayın iç yüzünü söylemedi mi? Neyse olan olmuş her airdrop çöptür unutmayın, doldrunun formunuzu geleni alın satın koyun kenara keyfinize bakın, hiç biri btc olacak değil Smiley
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
November 18, 2017, 03:43:56 PM
Gerçekten çok üzücü bir haber insanları kullanıp dolandırmaları.Fakat bir yatırım yapılacaksa iyice araştırılmadan yapılmaları yatırım yapanlarda da biraz suç varPeki sitedeki istiklal marşı hack ile mi konulmuş yoksa onu da mı kendileri insanları çekmek için koymuşlar?
member
Activity: 364
Merit: 10
November 18, 2017, 03:16:16 PM
ben neog dan 60 dolarımı kazandım çekildim kenara
full member
Activity: 252
Merit: 105
November 18, 2017, 03:02:46 PM
 Çok genelleme olmuş, her milletten insan  bu işlerde var, pis herifler insanların ekmek paralarını alıp kaçmaktan utanmıyor.
 Yalnız böyle pis işler bizden insanlar olunca  gerçekten benimde ağrıma gidiyor, ahlâksız herifler   az yiyin temiz para yiyin.
full member
Activity: 224
Merit: 100
November 18, 2017, 03:00:49 PM
Valla şöyle bir laf vardır, türkiyede her şey olursunuz, amir, memur, başbakan hatta cumhurbaşkanı bile olursunuz, ama rezil olamazsınız. bunların yüzü kızarmaz.
Çok güzel bir laf ve buraya tam olarak uyuyor.Muhtemelen bu tip kişiler şuan yaptıkları kötülükle övünebilecek durumdadırlar insanların zararları umurlarında değildir.
full member
Activity: 420
November 18, 2017, 03:00:10 PM
bu daha hiç bi şey. bi sonraki vurgunda akcheden olacak. siz türkleri tanımamışsınız. türkler hep bunu yapıyor. millet uslanmıyor.

bu iyiydi benim tahminimde o yönde akcheden kesinlikle uzak durulması gerek çok vurgun gelecek hissediyorum
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
November 18, 2017, 02:57:43 PM
bu daha hiç bi şey. bi sonraki vurgunda akcheden olacak. siz türkleri tanımamışsınız. türkler hep bunu yapıyor. millet uslanmıyor.
member
Activity: 1264
Merit: 43
November 18, 2017, 02:44:42 PM
Nedense hiç ama hiç şaşırmadım. Ben elimdeki NeoGold'ları 0.3 olduğunda sattım çünkü biliyorum ki airdroptan gelen tokenin ömrü kelebekten daha kısadır (istisnalar hariç). Bir de para verip bu airdop tokenlerini satın alanlar oluyor ki tam anlamıyla basiretsizliktir bu. Ico'su olan, sağlam proje ve ekipleri olan token/coinlere yatırım yapılmasını anlarım da, tek derdi ilk pumpta milleti soyup kaçacak devlerin bulunduğu bu çöp tokenlere para verilmesinin bir izahı yok bence. Herkeste şu beklenti oluşmuş nasıl olduysa "-bana gelen token haftaya bittex'e girecek!". Bu devleri var ya bittrex'in kapısının önünde evire-çevire döverler. Boş umutlara kapılmayı meslek haline getirirseniz hayal kırıklığına karşı bağışıklığınız olması gerekir.
sr. member
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 18, 2017, 02:43:07 PM
Bizim insanımız yatırımcı tipide ac gözlü kusura bakmayin . Cakma airdrop dan ne beklentin var ki giriyorsun be kardeşim.
member
Activity: 61
November 18, 2017, 02:37:38 PM
Valla şöyle bir laf vardır, türkiyede her şey olursunuz, amir, memur, başbakan hatta cumhurbaşkanı bile olursunuz, ama rezil olamazsınız. bunların yüzü kızarmaz.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
November 18, 2017, 02:14:16 PM
Bizim milletimiz malesef böle bir türk olarak gurur duyduğum kadar utanıyorum bazen ırkımdan yazıklar olsun emek hırsızları
full member
Merit: 102
November 18, 2017, 02:13:21 PM
her türlü üçkağıt bizde adamlar yolsuzlukta mastr yapcaklar gözleri milletin cebinde başka da bir fikrleri yok milleti nasıl yolarım derdindeler.
full member
November 18, 2017, 02:13:01 PM
airdrop coini alanlara müstehak bu durum.

adam milyonlarca coin dağıtmış. herhangi bir şey vaad etmiyor. sen gidip airdrop coini alıyorsun.

inşallah akıllanmışlardır. bir daha yapmazlar.
Airdrop coini ile ne alakası var ben pek anlayamadım?Bu arada siteleri falan da berbat nasıl güvenilmiş ve para atılmış hiç mi araştırılmamış garip gerçekten.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
November 18, 2017, 02:09:53 PM
airdrop coini alanlara müstehak bu durum.

adam milyonlarca coin dağıtmış. herhangi bir şey vaad etmiyor. sen gidip airdrop coini alıyorsun.

inşallah akıllanmışlardır. bir daha yapmazlar.
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 18, 2017, 02:05:23 PM
Bide istiklal marşı koymuş şerefsizler ya böyle rezillik yok, insanlarda iyice dolandırıcı pis imajı olucak böyle şeyler yüzünden. Bu tarz suçlarda izlenemez oluyor tek kötü yanı şu bu işlerin, biyerlerinden çıkar ins o paralar.
full member
November 18, 2017, 01:51:40 PM
Yazıklar olsun ya ülkemiz itibar olarak zaten yerlerdeyken bir de bu tür insanların daha da itibarsızlaştırma çabası ile ayaklar altına alınıyor.Bu tarz icolara girerken lütfen dikkat edin.
Pages:
Jump to: