Pages:
Author

Topic: Umudunuzu yitirmeyin - page 2. (Read 699 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
April 07, 2018, 08:05:18 AM
Balinaların acelesi yok nekadar ölü fiyattan alabilirlerse okadar iyi onlar için, şükür borç harç yok da biz de sabırla bekleyebiliyoruz, bu işlere borçla krediyle felan girilmemesi gerektiğini herkes anlamıştır umarım.
full member
Activity: 721
April 07, 2018, 08:00:29 AM
Sabırsızlar ile sabırlılar kapışıyor durum bu balinalarda zaten para var hareket ettikçe bizden topluyorlar. İnsan pump dan pumpa gideceğini düşünüyor ancak dump dump gezdiriyorlar adamı umutsuz olacak bir şey yok yeni den fiyatlar yukselir sonra satarız rahat olun sürekli ekrana bakmak bazen sıkıntı verir kapatın ekranı.
full member
Activity: 546
April 07, 2018, 06:10:05 AM
Aynen katılıyorum geçmişte de buna benzer tablolar gördük en zor zamanda sabredip elindekileri koruyanlar boğa sezonunda ciddi karlar elde ettiler. Bize de sabırla beklemek düşüyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
April 07, 2018, 06:05:45 AM
Bu piyasa riskli bir piyasa. Gün gelince kazandığında gün gelince kaybedeceksin. Bu piyasanın kuralları böyle. Evet uzun süredir piyasa hep aşağı yönlü seyrediyor uzun süredir milyar dolarlar çıktı piyasadan belkide uzun süredir hepimizinde bildiği gibi piyasa bir düzeltme operasyonunu yaşaması gerekiyordu belkide bu düzeltme yaşandı. Ama zannetmeyin kripto camiası çöp olacak. Biz henüz yolun çok çok başındayız. Belki 5 belki 10 sene sonra kripto paralar kullanılacak, block zinciri teknolojisi hayatımızın her alanında yer alacak. Bunu dev şirketler, devletler, uluslararası mecralar biliyor farkındalar.
Bu yüzden zararına satış yapmayın sabırla beklemeye devam. Güzel yazınız için teşekkürler. Umut olmayan yerde ne ışık olur ne hayat.
full member
Activity: 392
Merit: 101
April 07, 2018, 05:33:09 AM
Umudunu kaybetmeyip sabırla bekleyenler bu kriz ortamını da atlatacaktır. Daha çok yeni ve gelişmeye açık aynı zamanda çok paraların kazanıldığı bir ortam olduğu için spekülasyonlara da açık bir yer. Yükselişleri beklemeye devam etmekten başka yapacağımız çok da bir şey yok.
member
Activity: 434
Merit: 14
April 07, 2018, 05:27:14 AM
Bu piyasaya girenler nispeten hırslı ve ne yaptığını bilen kişiler çoğunlukla. Büyük umutlarla girildi. Yaş ortalamaları 25 cıvarında dır sanırım (Ben bunun 2 katından fazla olsam da) bu piyasadaki yatırımcıların umutları halen devam ediyor. Ama nereye kadar merak ediyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
April 07, 2018, 05:24:15 AM
hiç bir zaman umut bitmez bitmemelide ama piyasa çok kötü devletlerin vergi alamama durumları baskıları arttırıyor ve baskılarda  korkuyu meydana getiriyor btc nin düşüşüne neden oluyor.
member
Activity: 365
April 07, 2018, 05:07:01 AM
Umudumuzu açıkcası yitirmek üzereyiz. Bu piyasa daha ne kadar böyle gidecek. Gerçi bizim zararımız 3-5 bin dolar küçük yatırımcı olarak. Balinalar nasıl izin veriyorlar onu hala anlamış değilim.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
April 07, 2018, 05:00:06 AM
teknolojisine inandığınız geliştiricilerine güvendiğiniz bir coini sonuna kadar hodl edeblirsiniz buna karşı değilim tabiki ..fakat bu işe sadece para kazanmak için girdiyseniz ,alım satım yapacağım katlayacağım kafasıyla girdiyseniz hodl yapmak yanlış (bence) zararı erken farkedip gerekli yerlere stop loss koyup düşükten alıp tekrar satmak ve bunu yapabilmek için gereken azmi göstermek ve bu konuda belirli teknik analizlerin nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışmak en doğru yol olacaktır..Bunun dışında piyasa düşmüş çıkmış pek sorun olmayacaktır zaten
member
Activity: 336
Metahash
April 07, 2018, 03:40:56 AM
Sahsem karamsar degilim ama yatirim miktari ile alakali. Evini arabasini satip giren de oldu. Tanidigim da var. 1000 usd ye dusse biraz daha alirim ama bunu bekleyemeyecek durumda olan da var. Onlarin isi de zor. O yuzden dikkat edip acele etmemek lazim
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
April 07, 2018, 03:02:37 AM
Umut yitirme değil de insan artık sıkılmaya başlıyor, bitcoinin hızlı hareketlerine alışınca bukadar durağan ve can sıkıcı yönde hareketi insanların canını sıkıyor, bikaç hafta daha piyasadan uzak kalsak aslında sorun kalmıcak bence.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
April 07, 2018, 02:41:42 AM
Maalesef benim umudum artik tukendi, btc icin yeni bir dip daha bekliyor analizciler ve saniyorum gerceklesmeye yaklastik. Nisan sonuna kalmadan buyuk bir hareket olacak yukari veya asagi
member
Activity: 532
Merit: 22
April 07, 2018, 01:57:53 AM
Umut fakirin ekmeği umar ha umar.  Grin bende dediklerinizi katılıyorum. Eğer ederi olan çöp olmayan coinler e yatırım yaptıysanız eninde sonunda yükselir. Hele ki bir de BTC yükselirse altcoinlere paralel olarak işte o vakit iki kere rafine olmuş olur.  Grin ben sabırla bekliyorum zaten başka da yapacak bir şeyim yok. Bu düşüşler den sonra satmanın manası yok. Çöp olsun daha iyi.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
April 07, 2018, 01:16:58 AM
dibi gördük zaten burdan çıksak ne fayda, hodri meydan, 0 a kadar hodl, ya batacaz ya cıkacaz bu piyasadan yapcak bişe yok artık bu saatten sonra
full member
Activity: 630
Merit: 102
April 07, 2018, 01:15:51 AM
Şuan yatırımcıların piyasadan soğumasını sağlıyorlar bence. En yakın zamanda yükseleceğini düşünüyorum ve 6bin dolardan satan balık yatırımcılar tekrardan 10-15bin dolardan toplarlar ve fiyat 20 lere yükselir tekrardan.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
April 07, 2018, 12:46:03 AM
Şu an piyasada öyle bir algı oluşmuş durumda ki ben bu fiyatların alım için fırsat olduğunu düşündüğüm ve yatırım yaptığım halde kimseye böyle bir tavsiyede bulunmuyorum çünkü oldukça kasvetli bir gelecek öngörüsü forumda dahi ağır basmış vaziyette. Arada iç açıcı paylaşım görmek iyi oldu.
full member
Activity: 518
April 06, 2018, 08:29:44 PM
Umud en onemlısı zaten ınanmak ınanmıorsan bırkaç spkilasyona boyun eyıp kanıcaksan zaten yıtırmenız en ıyısı çekırdek kadro kalır en azından geçen sene 1 bın dolardan btc sımdı 7 k gıbı bırsey sız hemen zengın olacaksınız ya hep zıplasın veya ne zaman zıplıcak dıorsunuz
member
Activity: 448
Merit: 17
April 06, 2018, 08:24:14 PM
Kalmadıki yitirmeyelim ortada ne umut var ne bişey biz yükselir diyoruz o düşüyor bu sefer yükselcek diyoruz gene düşüyor seneye bıraktım umutlarımı
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
April 06, 2018, 06:32:26 PM
Piyasaya en pumplı dönemde giren biri olarak, şu an için baya zarardayım. Hem de baya. Al sat ile bir miktar tolere etmeye çalıştım ama ne kadar olacaksa. Ama hep sabrettim ve sabredeceğim. Tüm dünyada nasıl projeler var bi araştırsanız. Adamlar öyle şeyler hazırlamış ve sunmuş ki, bunun yok olması bas baya hakarettir. Bu piyasa ölmez arkadaşlar. Az daha dayanın, kazanan biz olacağız elbette!
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
April 06, 2018, 06:08:03 PM
Şu günlerde içeriğinde olumlu bir paylaşım bulunan bir kaç başlıktan biri olmuş. Forum ağlama duvarına döndü ben de zarardayım fakat piyasayı üç ay önceki fiyatlarla kıyaslamaya devam ediyoruz. Fiyatlar iyice dibi gördü ve bu fiyatların aynı zamanda bir alım fırsatı olduğunu hatırlamakta fayda vari.
Pages:
Jump to: