Pages:
Author

Topic: Umudunuzu yitirmeyin - page 3. (Read 699 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
April 06, 2018, 05:45:54 PM
Hocam bu işe girerken bence en önemli şey önce bu teknolojinin faydasını kavramaktır. Ben bu teknolojiye inanıyorum ve bu teknoloji var olduğu sürece kripto parlar da var olmak zorunda sistem bunu gerektiriyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 06, 2018, 05:06:42 PM
''Pandora çeyiz kutusunu açtığın da içinden tüm kötülükler çıkıp dünyaya yayılmış ancak tek bir kötülük kutunun içinde kalmıştı. Bu kötülük umuttu.'' Umut mutluluk getirir şayet fazla umut mantıklı hareketi engeller dostum. Doğru olan rasyonel düşünmektir.

İrrasyonel olun demiyorum, umutlu olun diyorum! Umudunu yitirenler, hayal kurmaktan vazgeçenler ölüdür, sapasağlam olsa da...Blockchain teknoloji anlamında gelecekte yaygın kullanılacak bir teknoloji ancak piyasa, günümüz iktisadi metodlarıyla şekilleniyor. Sermaye sahiplerinin güveni az, vur-kaç yöntemiyle hareket ediyor çoğu zaman.

Garajda kurulan bir şirkete (bknz>> http://www.bilginturk.net/garajda-kurulan-dev-sirketler.html) kim başlangıçta çok güvenirse işte onlar geleceğin zengini olacak. Kendi kendine gelişen-büyüyen bir piyasada makas farkının çok olması doğal ve Ocak başından bu yana 3 ayda yaşatabilecekleri stresin çoğunu yaşattılar zaten! Öngörüm şu: yaşanan belirsizliklerle, karamsarlıklarla küçükler mümkün olduğunca eleniyor, korkuyla yeni girişlere engel olunuyor, sonra diplerden başlayan hareketle hayal edilenin bile 3-5 katına kadar yükseliş oluyor. Şu zamanlar, garajdan çıkmadan önceki son zamanlar çünkü bir daha bu seviyeleri asla göremeyebiliriz.
member
Activity: 742
Merit: 19
April 06, 2018, 04:49:18 PM
Umudumuzu yitirmedik çalışmaya devam ediyoruz.İhtiyaçlarımız olmasa uzun dönem dokunmayı pek düşünmeyeceğim ama arada sırada bozdurmak zorunda kalıyoruz.Al-sat ile sermayeyi korumaya çalışıyoruz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
April 06, 2018, 04:32:36 PM
4 ay öncenin sağlamasını yaşıyoruz resmen.Hiç alım fırsatı vermeden soluksuz 19k lara çıkmıştı şimdide satım fırsatı vermeden düşüyor.9k ları bile görebilirmiyiz şüpheli.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
April 06, 2018, 04:30:45 PM
''Pandora çeyiz kutusunu açtığın da içinden tüm kötülükler çıkıp dünyaya yayılmış ancak tek bir kötülük kutunun içinde kalmıştı. Bu kötülük umuttu.'' Umut mutluluk getirir şayet fazla umut mantıklı hareketi engeller dostum. Doğru olan rasyonel düşünmektir.
member
Activity: 756
Merit: 16
April 06, 2018, 04:26:18 PM
Umut fakirin ekmeği hocam. Bu piyasa 1 sene önce böyle değildi git gide yükseldi şimdi yine bir düşüş oldu elbette tekrardan yükselme dönemine geçecektir. Mayıs ayı ya da nisan sonuna doğru iyi bir ivme yakalanacak bana göre hem BTC hem eth hemde diğer altcoinlerin fiyatı yüksek değerlere çıkacaktır.
member
Activity: 406
Merit: 11
April 06, 2018, 04:08:59 PM
hocam umudumuzu yitirmedik ancak umut ede ede fena kaybettik. şu hodl modundan çıksaydım daha coinler zirveyi vurmadan elden çıkarıp keyfime bakardım ancak sabrettik ve fena kardan zarar ettik. hodl bence çok yapılmaması gereken birşey, anlık karına bakıp günlük çalışmak daha az riskli ancak o da bir anda zengin etmez
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
April 06, 2018, 04:03:34 PM
Piyasa 2018 yılı içinde düzelecekse ne ala o zaman, bu kadar süre bile bekleyemiyorsanız bu piyasa canınızı okur. Ama nasıl düzelecek anlamıyorum? regülasyonlar vs bitmek bilmezse biraz zor bu yıl.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
April 06, 2018, 03:58:32 PM
Fiyatlar yüksekken kendine hakim olup daha fazla yükselsin diye aç gözlük yapıp dibi görünce bir an önce elden çıkarayım diye telaşa kapılanların psikolojisini merak ediyorum. Smiley satın hepsini satın zararın neresinden dönerseniz kardır
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
April 06, 2018, 03:06:06 PM
Ümitsizlik gerçekten her geçen gün artıyor insanların kayıpları inanılmaz boyutlara ulaştı nasıl bu piyasa tekrar düzelecek hiç bilmiyorum umarım bir süreç başlar da yüzler de gülmeye başlar
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
April 06, 2018, 02:51:35 PM
Öyle yada böyle bu piyasa yükselecek  bizim tek yapmamız gereken sabırla beklemek yoksa elimizdekileri kaybederiz yapmamız gereken elimizdekileri arttirmak umudumuzu kaybetmeyelim çok moral verici bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
member
Activity: 210
April 06, 2018, 02:48:14 PM
Blockchain teknolojisine ve gelecekte kullanılacağına güvencim tam. Ama bu sürekli düşüşler umut kırıcı oluyor. Sonuçta ülkelerin kripto paralara tutumları belli. Yaşayıp görücez umarım tekrar yükselişi görürüz
full member
Activity: 602
April 06, 2018, 01:43:19 PM
Hocam güzel bir noktadan bağlamışsın olayı tokenlerin dalgalanmasından çok geliştirilen teknolojiye ve gelecekteki kullanım alanlarına odaklanmak daha doğru. Daha çok yeni ve keşfedilmeye değer bir alandayız.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
April 06, 2018, 01:41:29 PM
Ben takip etmeyi bıraktım artık. Baktıkça insanın morali bozuluyor. Şimdilik bekliyorum sadece
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
April 06, 2018, 01:33:45 PM
Bunla beraber 3 kez oldu aynı durumu  yaşıyorum. Buna Teknoloji olarak baktığım zaman benim güvenim sonuna kadar var. Ve gerçekten de Dünya için güzel bir gelecek. BlockChain Teknolojisini anlatan bir tane Video var. Çoğumuz izlemişizdir. Orada değinilen konular umut verici. Hepimiz için kolaylık dolu. Ancak bunun karşısında olanlar var. Bugün piyasa da hakim olan ve Balina dediklerimiz piyasa da istediği gibi at koşturmak da. Bunun da doğal sonucu bir düşmek de bir yükselmekte.

Yeni girenler veya Kredi ile iş yapanlar aman daha fazla kaybetmeyeyim derdi ile hızlıca satma derdine düşüyorlar. Velhasıl bunların hepsi birleşince, kaçınılmaz sonuçlar doğmakta. Şimdi HODL yapmaktan başka çaremiz yok. Ama SAT olarak para da kazanmak mümkün. Uzun zaman oldu. ilk defa geçen gün XVG ile para kazandım (YTD). Ayı veya Boğa, dikkatli takip ettiğiniz coinler olunca az da olsa kazanma şansımız oluyor. Biraz sabır ile bu kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
April 06, 2018, 01:22:01 PM
Aynen reis evet psikolojik açıdanda biraz yıprandık.
Ama biliyoruz ki bu teknoloji öyle içi boş değil.
Her geçen gün yeni şeyler entegre ediliyor.
Bitcoinin toparlayacağını biliyoruz.
member
Activity: 252
Merit: 13
April 06, 2018, 01:15:22 PM
güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık. Bu yazı birçok kişiye umut olacaktır diye düşnüyorum. Fırsat bu fırsat toplayan üsküdarı geçer arkadaşlar. Bu sekör hiç bir zaman batmaz zaten batmasına izinde vermezler
member
Activity: 266
April 06, 2018, 01:09:20 PM
piyasaya yeri girenler ciddi bir sorun yaşıyordur bundan eminin. Piyasa ayrıca bence insan psikolojisi açısından hiç doğru birşey yapmadı. birçok genç insanı bu şekilde kendinden soğutuyor. coinlerin tümü ciddi topluluk kaybına uğrayacaktır.
newbie
Activity: 212
Merit: 0
April 06, 2018, 01:01:46 PM
Umut olmadan yaşanırmı sözün çok güzelde umudu biz kaybettik be abi gelmiyor lanet lası boğa piyasa diblere inmiş hala aynı yerde takılıyor yükselip anında daha fazla düşüş yapıyor moralleri sıfırlıyor böyle
full member
Activity: 420
April 06, 2018, 12:25:02 PM
Şuanki vaziyette umudu korumak ciden çok zor öyle bir hava oluştu ki piyas pamuk ipliğine bağlıymış gibi geliyor hala bana.
Eski yükselişleri bir daha göremeyeceğiz diye korkuyorum.O anda nakite çevirmediğim için pişmanlık yaşıyorum ve düşmez dediğimiz halde dahada düştüğü için ve halen düşüş bitmediği için panik yapıyorum.satsam alttan alamam diye korkuyorum.satmasam daha düşer diye panik halindeyim.amk bildiğin paradokstayım şuan
Pages:
Jump to: