Pages:
Author

Topic: UNICEF Kripto Para Madenciliği Yaparak Yardım Toplayacak - page 2. (Read 379 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
çok güzel bir uygulama olmuş, kenarda köşede atıl kalan bilgisayarlarla, unicef e bu şekilde yardımlar yapılabilir diye düşünüyorum ben.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Bitcoinin adini kullanarak yardim toplama reklami yapmislar. Mantikli bir secim.
member
Activity: 268
Merit: 12
Bence çok güzel bir haber bu. Unicef gibi bir kuruluşun yapacağı bu hamle piyasaya mutlaka olumlu yansıyacakır diye düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 10
bu çok güzel bir haber. çünkü kripto paraların uluslararası kuruluşların bu şekilde ilgi alanlarına girmesi çok güzel. yanlız unicef'in bu tür bağış ile ilgili çok yaratıcı kampanyaları var takip ettiğim kadarıyla..
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Öncelikle amaç çok güzel taktir ediyorum. UNICEF bir dünya markası ve bu işlerle ilgilenmesi insanların dikkatini çekecek ve ilgisini artıracaktır. Bu da bizler için gayet güzel bir gelişme. Umarım başarılı olurlar bu konuda.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bence vermezler ya verselerde hepsini vermezler adamlar atar kenara saklar yani başka yolmu bulamadılar bağış yapacak
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bos bir haber degildir bence ve iki tarafa da guzel seyler kazandiracaktir. Farkli bir yontem insanlari cezbedebilir.
newbie
Activity: 238
Acaba diyorum, acikcasi inandigim bir haber degil ama eger dogruysa guzel sonuclari olabilir.
member
Activity: 364
GR
 Bu haber dpgru ise sayet,  bircok supheyle yaklasan kisi icin guven teskil eder.  Tabi ben zaten guveniyorum sorun yok ama,  olduk bittik diyenler icin en azindan rahatlatici bir durum olur.
newbie
Activity: 196
çok güzel bir düşünce olmuş.bu proje desteklenir.böyle büyük ve ciddi kuruluşlar bile kripto paradan yararlanırken devletlerin köstek olması akıl alır değil..
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
UNICEF gibibir kurumun böylee bir şeye girişmesi çok iyi. Kripto para dünyasına da daha fazla insanın ilgisini çekmiş olurlar böylelikle.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Kripto paraların yardım kampanyaları ile anılması gerçekten güzel bir olay.Umarım ilerleyen zamanlarda bu kara para işleri yerine kripto paralar hep bu tarz hayır işleri ile anılır.
member
Activity: 252
yardım kampanyası güzel ama ben unicef güvenmiyorum sonuçta terör örgütlerini destek veriyor. her imkanı sağlıyor yapacakları yardım kampanyasından da bitcoin toplamak olacaktır.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Madencilikle uğraşmasın bence UNICEF yardımın nelere gittiğini şeffaf bir şekilde göstersin biz kazandıklarımızdan çocuklara severek bağış yaparız.
full member
Activity: 224
Merit: 100
UNİCEF gibi bir kurumun bu piyasaya öyle ya da böyle girmesi hatta olumlu bir demeç vermesi bile mükemmel. Proje de harika UNICEF böylece hem kendi yararına ve insanların yararına hem de piyasa adına güzel bir iş yaptı.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Kripto para kullanımlarıyla ilgili her geçen gün iyi haberler gelmeye devam ediyor. UNICEF gibi büyük bir kuruluşun bu tarz bir karar alması, büyük oyuncuların artık kripto para kullanımının ciddiyetine ve farkına varmışlar demektir. Bunun fırsat olduğunu farkeden kurumların piyasaya daha büyük bir getiri sağlamalarına garanti gözüyle bakıyorum.
Kripto paralarda en önemli şey güven ve olumlu haber olduğu için bu önemli bir haber. Güven hissi artarsa satış rakamları bir üst seviyeye çıkacaktır. Bu seviye ile fiyat artışı yaşanması da büyük olasılık. Bu sefer ki artışda geçen seferki gibi dalgalanma yaşanmayacaktır.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bu dünyanın en zor işlerinden biri insanları diğer insanlara yardım etmeye ikna etmek. Unicef yıllardır özellikle çocuklara yardım edebilmek için ilginç kampanyalar yapıyor. Bağışçılar vasıtasıyla madencilik yaparak bağış toplamaları, kripto paraların olumsuz imajını değiştirmede faydalı olabilir.
newbie
Activity: 140
Daha önce de buna benzer bir kampanya yapılmıştı.
Ethereum bağışı yada madencilerin birkaç gün verdikleri adrese kazım yapmalarını istiyorlardı.
member
Activity: 167
unicef dünyaca ünlü bir vakıf onlar bile kripto parayla çalışmaya başladıysa btc doğru yoldadır bu girişimler çoğaldıkca btc ninde gücü artacaktır
newbie
Activity: 238
Bence guzel bir yontem. Insanlar icin daha kolay bir yol olacaktir bu bagis yontemi.
Pages:
Jump to: